امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

خرید غدیس
    فروش سه ماهه اش 300 میلیارد تومن بوده و 57.2 میلیارد تومن سود ساخته (حاشیه سودش حدود 20% بوده) و به ازای هر سهم49 تومن سود ساخته.
    برآورد شرکت ،فروش 450 میلیارد تومانی برای 9 ماهه باقیمانده تا پایان سال بوده و این در حالیه که فروش تیرماه شرکت111 میلیارد تومن بوده@};-

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

جناب محمد باز هم ممنون از همیاریتون پلاسک بعد از مدتها صف خرید شد و حجم خوبی هم داره میزنه

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3441

سلام شادی خانم@};-

پلاسک صف خرید شد ولی پوستمون رو کند مشکل این سهم اینه که دوتا بازارگردان قدر داره و به میل این دو بازیگر هر بلایی که توانستند سر سهم در آوردند و هر لحظه اراده کنند سهم رو بالا و پایین میکنند و بازار خوب و بازار بد هیچ تاثیری روی بازیگری این بازارگردانها نداره

بعد از گروه غذائی نوبت به گروه ساختمانی و برقی رسید به نظرم امروز گروه برقی هنوز واسه خرید ارزنده هستند

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
        جناب محمد باز هم ممنون از همیاریتون پلاسک بعد از مدتها صف خرید شد و حجم خوبی هم داره میزنه

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

فروش وسهرمز میانگین خرید 55 و فروش در 65 تقریبا 700 هزار سهم بود ، دلیل فروش مقاومت پیش رو و نیاز به نقدینگی در صورت اصلاح دوباره ورود خواهیم کرد .

سهامداری با شاراک و سپید و کویر و هرمز و کهربا
          در دارویی ها هم دشیمح خریدیم 19800 ریال

دفاراح هم زیر ۱۳۰۰ در حال خریدم

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

همه وسهرمزت رو فروختی جناب بورس باز قهار!؟ من هم امروز مجبور شدم برای تامین کسری بودجه صندوقم یه یخشش رو بفروشم و شناسائی سود کنم! اما هنوز اعتقادم بر این هستش که تا 74 تومان در گام اول میتونه صعود کنه... نظر شخصی

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1189

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
              همه وسهرمزت رو فروختی جناب بورس باز قهار!؟ من هم امروز مجبور شدم برای تامین کسری بودجه صندوقم یه یخشش رو بفروشم و شناسائی سود کنم! اما هنوز اعتقادم بر این هستش که تا 74 تومان در گام اول میتونه صعود کنه... نظر شخصی
              وسرضوی 813 صف خرید
              وسکرشا 855 صف خرید
              به نظرتون فروش تو 64 تومن درسته؟

نظر

• shadi
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 914

سلام جناب i177177 همیشه مطالب ارزنده شما را پیگیری می کنم اما متاسفانه در یک شرایط بحرانی روحی دست به یک کار انتحاری زدم 8 ماه پیش شپنا را که تعداد بالا داشتم در قیمت 9380 فروختم و پلاسکو با قیمت 9350 خریدم البته متاسفانه تمام نقدینگیم را و با عدم رعایت حد ضرر چنان تو این سهم گیر کردم که حتی خرید در قیمتهای پایین خیلی رو قیمت تمام شده اثری نداشت ببخشید که وقته عزیزتون را گرفتم ولی با وجود سابقه پانزده سال بورسی متاسفانه بزرگترین اشتباه هم که هنوز هم باهاش کنار نیامدم رعایت حد ضرر هست

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

خرید هجرت

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

سلام

البته که درست نیست! اما بنده چون برای مادیرای 736 تومانی له له میزدم که بگیرم! مجبور شدم یک سوم وسهرمز خودم رو بفروشم و با مادیرا تهاتر کنم و الا وسهرمز از همه این شرکتهای استانی چابکتر هستش و پرتفوی بهتری هم داره ولی واسه ما معامله گران مسئله زمان هم مهمه! اگه قرار باشه این سهم فرضآ 6 ماه دیگه به قیمت 110 تومن برسه! زمانبر بودنش واسه یک معامله گر سیال میتونه مسئله ساز باشه... پس ترجیآ مرحله ای شناسائی سود کردن و سبک کردن هم خودش میتونه یه استراتژی محطاطانه و مطمئن باشه در این برهه از زمان که بازار هنوز جهت و رندش کاملآ مشخص نشده و حتی نمیشه فردای این بازار رو پیش بینی دقیقی کرد... نظر شخصی

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                    وسرضوی 813 صف خرید
                    وسکرشا 855 صف خرید
                    به نظرتون فروش تو 64 تومن درسته؟

نظر

• بورس باز قهار
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 1979

من نقدینگی نیاز داشتم و مجبور به فروش شدم ولی کاش تک سهم میشدم در ۴۵ تومان که ترسیدم گفتم میاد تا ۳۸ تا ۴۰ که اجازه ندادن

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3441

سلام مجدد خانم شادی

این سهم نفرین شده از معدود سهمهای بازار هستش که دوتا بازار گردان داره با اینکه سهم بزرگی نیستش! بنده از قدیم هر وقت تو این سهم سنگین ورود کردم! نتونستم با سود و بازدهی درست و درمونی ازش خارج بشم! و بعضآ نیز با ضرر و زیان مجبور به خروج از این سهم میشدم! از بس بازارگردانهای موزی و خیر نرسنانی داره! حالا خدا کنه که تا الآن اینها همه رو تا اونجائی که اراده کرده بودند و آرزو میکردند! سهامداران جزء رو تخلیه و وادار به فروش کرده و امروز استارت اصلی این سهم رو زده باشند! انشاءللله تنها با صبوری توی این بازار میتوان کمر هر بازیگر قدری رو شکست به نظرم و تنها چاره این سهم هم سهامداری در میان مدت هستش نه کوتاه مدت

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                        سلام جناب i177177 همیشه مطالب ارزنده شما را پیگیری می کنم اما متاسفانه در یک شرایط بحرانی روحی دست به یک کار انتحاری زدم 8 ماه پیش شپنا را که تعداد بالا داشتم در قیمت 9380 فروختم و پلاسکو با قیمت 9350 خریدم البته متاسفانه تمام نقدینگیم را و با عدم رعایت حد ضرر چنان تو این سهم گیر کردم که حتی خرید در قیمتهای پایین خیلی رو قیمت تمام شده اثری نداشت ببخشید که وقته عزیزتون را گرفتم ولی با وجود سابقه پانزده سال بورسی متاسفانه بزرگترین اشتباه هم که هنوز هم باهاش کنار نیامدم رعایت حد ضرر هست

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1770

خرید خصدرا

نظر

• amirardalan
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 130

سلام

البته که درست نیست! اما بنده چون برای مادیرای 736 تومانی له له میزدم که بگیرم! مجبور شدم یک سوم وسهرمز خودم رو بفروشم و با مادیرا تهاتر کنم و الا وسهرمز از همه این شرکتهای استانی چابکتر هستش و پرتفوی بهتری هم داره ولی واسه ما معامله گران مسئله زمان هم مهمه! اگه قرار باشه این سهم فرضآ 6 ماه دیگه به قیمت 110 تومن برسه! زمانبر بودنش واسه یک معامله گر سیال میتونه مسئله ساز باشه... پس ترجیآ مرحله ای شناسائی سود کردن و سبک کردن هم خودش میتونه یه استراتژی محطاطانه و مطمئن باشه در این برهه از زمان که بازار هنوز جهت و رندش کاملآ مشخص نشده و حتی نمیشه فردای این بازار رو پیش بینی دقیقی کرد... نظر شخصی
                            سلام جناب i177177 لطفا یه نگاه به حجم امروز قشهد بندازین و اظهار نظر بفرمایید.سپاس.

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

خرید کخاک

نظر

• محمدرضا 87
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1522

اضافه کردن کمی نوری

خرید پله اول بوعلی

ببینیم این دو سهم زیر مجموعه هلدینگ فارس هم راه پتروشیمی پارس رو میرن برا تجدید ارزیابی علاوه بر اینکه بنیادی هستن و p/e تحلیلی ۵ دارن.

نظر

در حال کار...
                                X