کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
...عجب ....باز چی شد ...بازار به خاک و خون کشیده شد...قبلی ها رو که تو سود بودم نفروختم ...ایناییم که امروز خریدم رفتن تو ضرر...با این قیمت دلار ماشین هم میره تو ضرر..دلم خوش بود حداقل ضرر امروز بورس رو ...ماشین جبران می کنه ...
درود بر همگی
رنج مثبت ها در بسیاری از نمادها برای تکمیل روند صعود است و اونائی که نزدیک به تکمیل هستند برای خرید مناسب نیست
فقط کمتر رشد کرده ها را باید خرید
...فعلا هیچی ....حالا سهام خودم رو با زیر قیمت بفروشم ...یه کارمزدی هم بدم ..برم یه سهم دیگه بردارم که هروقت بازار برگشت اینم مثبت بشه ...کار درستی به نظر نمیاد ..بازار اگر برگرده سبد خودمم دوباره بالا میره ...نقدینگی زاپاس رو فعلا نگه داریم تا ببینم شاخص رو تا کجا میخوان بیارن پایین
...فعلا هیچی ....حالا سهام خودم رو با زیر قیمت بفروشم ...یه کارمزدی هم بدم ..برم یه سهم دیگه بردارم که هروقت بازار برگشت اینم مثبت بشه ...کار درستی به نظر نمیاد ..بازار اگر برگرده سبد خودمم دوباره بالا میره ...نقدینگی زاپاس رو فعلا نگه داریم تا ببینم شاخص رو تا کجا میخوان بیارن پایین
نه دوست عزیز بازار ماه هاست حالت گله ای نداره که بگیم اینو نفروشم بازار برگرده پس اینم برمیگرده
برخی مواقع تعویض یا حتی فروش و نخریدن هم جایز است
ضمن اینکه کم نماد نداریم که کلا باید خارج شد
بازار تنفس نیاز دارد و زمان بر هم هست این تنفس . شاخص هم فعلا دیگه بالائی نداره . نظر شخصی . البته منظورم ریزش نیست ولی درجا زنی داریم و بالا پائین شدن های زیاد
فقط تک و توکی تک سهم مونده که اونم بازیگر بازی است و غیر قابل پیش بینی
نظر