کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
غگرجی های دیروز که در منفی4 بود را به صف خرید امروز فروختم و صفر کردم.(باتوجه به قیمت پایانی بالای دیروز حدود 8درصد سود ناخالص شد.)
فروش پالایش در محدوده 86750 تومان
اضافه کردن بهپاک پله دوم
اضافه کردن اسیا در حدود 210
ورود مجدد به فاذر در زیر130
با سلام....از اینکه مجدد بهپاک توجه شما رو جلب کرده خرسندم بفرمایید من با توجه به نرخ خرید تضمینی کلزا که داشته و نرخ جدید گندم پیش بینی سال جدید قیمت وخرید تضمینی کلزا وسویا بایستی به تناسب گندم بالا بره و نظر حاکمیت و وزیر جدید هم که اعلام کرد کشاورزی بایستی صرفه اقتصادی داشته باشه ووووووفروش وقیمت روغن وسویا ومحصولات بهپاک رو خوشبین هستم اگر چنانچه نکته خاصی در سهم هست جهت اطلاع رسانی استفاده می کنم ممنونم
خرید نیمه سنگین کرازی روز چهارشنبه و امروز در منفی جهت شرکت در مجمع عادی و فوق العاده
فروش کرازی که در دو روز پایانی قبل از توقف خرید شده بود به صف خرید باحدود 45درصد سود
فعلا ترجیحم در فروش بود تا بعد براساس شرایط تصمیم بگیرم. هرچند نگرانی خاصی برای میان مدت وجود ندارد.
عرضه زیاد شدن ..و دارند زیادتر میشن ...سبد رو که بستیم ..فعلا ...نظاره گریم ...ادم شدیم دیگه ..فول سهم نمیشیم !!نقدینگی احتیاطی رو حفظ کردیم..همینم باعث شده استرس کمتری بهمون وارد بشه ...
عرضه زیاد شدن ..و دارند زیادتر میشن ...سبد رو که بستیم ..فعلا ...نظاره گریم ...ادم شدیم دیگه ..فول سهم نمیشیم !!نقدینگی احتیاطی رو حفظ کردیم..همینم باعث شده استرس کمتری بهمون وارد بشه ...
تجربه خودم این بوده ..هر وقت تو این تیپ بازارها ..سهمی فروختم..که پایینتر بخرم یا بیشتر ضرر نکنه ....ضرر کردم ...بازار بورس یه حسنی هم که داره ...صبر کردن رو ادم یاد می گیره
نظر