کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تکمیل خرید کمیناح به قصد واریز 100 تومن اسمی...
احتمال اینکه در روزهای بعدی پایینتر هم بدن هست...ولی هم برای واریز وجه باید مبلغی نقد میشدم و هم ریسک دقیقه ی 90 رو با توجه به تعطیلی های پیش رو نمی خواستم بخرم...
درود دوست خوب و دیگر دوستان
کمیناح با احتساب واریز 100 و قیمت سهم اصلی ، خرید با 20% سود محسوب میشه و کمی وسوسه انگیر است ولی خب حق ها مرحله اول است و تا این تبدیل به سهم شود حتی تا 1 سال یا کمی اینور و اونور هم باید به پاش بشینید . بازار پایه ای هم هست و کمی تردیدها بیشتر هم میشود
حالا از بنیاد یا اینده و حال شرکتش خبری داشته باشید اونو دیگه باید جدا بررسی کنیم و من خبر ندارم
حق زهراوی مرحله دوم است و اینو من بیشتر میپسندم . تا 3 ماه دیگه احتمال زیاد سهم میشه و امروز اگر حدودای 400 بدهند بد نیست هرچند زهراوی هم شرکتش چندان دلخوش کننده نیست
درود دوست خوب و دیگر دوستان
کمیناح با احتساب واریز 100 و قیمت سهم اصلی ، خرید با 20% سود محسوب میشه و کمی وسوسه انگیر است ولی خب حق ها مرحله اول است و تا این تبدیل به سهم شود حتی تا 1 سال یا کمی اینور و اونور هم باید به پاش بشینید . بازار پایه ای هم هست و کمی تردیدها بیشتر هم میشود
حالا از بنیاد یا اینده و حال شرکتش خبری داشته باشید اونو دیگه باید جدا بررسی کنیم و من خبر ندارم
حق زهراوی مرحله دوم است و اینو من بیشتر میپسندم . تا 3 ماه دیگه احتمال زیاد سهم میشه و امروز اگر حدودای 400 بدهند بد نیست هرچند زهراوی هم شرکتش چندان دلخوش کننده نیست
سلام وعرض تسلیت
خوشحالم از بهبودیتان
از کجا یشه فهمید حق تقدم روی تابلو مرحله اول هست یا در مرحله حراج؟
سلام وعرض تسلیت
خوشحالم از بهبودیتان
از کجا یشه فهمید حق تقدم روی تابلو مرحله اول هست یا در مرحله حراج؟
سلام و درود . ارادت متقابل
لطف دارید بزرگوارید . همیشه سلامت باشید و با ارامش خاطر
در اگهی کدال مشخصه . اگر در اگهی ذکر شده باشد که مربوط به حق استفاده نشده است ، مرحله دوم است . یعنی اگهی دوم که بخشی از حق های واریز نشده معامله میشوند
در سابقه معاملاتی سایت tse حق تقدم هم مشخص است . اگر مرحله دوم باشد با فاصله چند ماه ، دوباره بازگشائی شده و معامله شده . چند ماه قبلش مرحله اول و بازگشائی دوم برای مرحله دوم
سلام و درود . ارادت متقابل
لطف دارید بزرگوارید . همیشه سلامت باشید و با ارامش خاطر
در اگهی کدال مشخصه . اگر در اگهی ذکر شده باشد که مربوط به حق استفاده نشده است ، مرحله دوم است . یعنی اگهی دوم که بخشی از حق های واریز نشده معامله میشوند
در سابقه معاملاتی سایت tse حق تقدم هم مشخص است . اگر مرحله دوم باشد با فاصله چند ماه ، دوباره بازگشائی شده و معامله شده . چند ماه قبلش مرحله اول و بازگشائی دوم برای مرحله دوم
خرید یک پله دیگه فباهنر
-------------------------
فروش بهار:963 میلیارد تومن، سود220.6 میلیارد تومن، سود هر سهم 84 تومن و حاشیه سود23%
تابستان: فروش 1407 میلیارد تومن
اگه حاشیه سود ثابت مونده باشه،انتظار میره سود تابستان 121 تومن بشه یعنی سود 6 ماهه شرکت 205 تومن خواهد شد.
اگر فروش تا پایان سال مانند شهریور باشه ،سود شرکت بالای500 تومن خواهد شد این یعنی این که فباهنر با p/e زیر 5.5 الان داره خرید و فروش میشه
نظر