کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مباارکاا باشه مصطفی جان >:d< ایشالله به خوبی و خوشی و حتما همچنان از نظرات شما اینجا استفاده میکنیم ;)
حالا این یعنی سیگنال داری میدی بریم سمت خرید ملک و اینا! :d:))
کیوان جان خونه خودم نیست که...
بابام از هوای اصفهان خسته شده میخواد اطراف یه خونه بخره
گفت هرچی داری نقد کن میخوامش<):)
ما هم اطاعت امر کردیم
*** البته خرید ملک در وضعیت فعلی بی سود هم نخواهد بود;)
در وضعیتی که قیمتهامون تنها با افزایش واردات کنترل میشن...یه کالایی که هم خاصیت سرمایه ای داره و هم امکان واردات براش موجود نیست! مسلما رشد فزاینده ای را به خود خواهد دید....
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
بابام از هوای اصفهان خسته شده میخواد اطراف یه خونه بخره
گفت هرچی داری نقد کن میخوامش<):)
ما هم اطاعت امر کردیم
*** البته خرید ملک در وضعیت فعلی بی سود هم نخواهد بود;)
در وضعیتی که قیمتهامون تنها با افزایش واردات کنترل میشن...یه کالایی که هم خاصیت سرمایه ای داره و هم امکان واردات براش موجود نیست! مسلما رشد فزاینده ای را به خود خواهد دید....
درود بر شما
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
دلیلش هم فقط نیاز به نقدینگی برای خرید خونه س
هم گفتند از نظرمون بهتره خونه های ساخته رو فعلا نفروشیم
انشالا بازم اگه سرمایه ای اومد دستمون میاریمش توی بازار....
از این به بعد میشینیم و از معاملات اساتید لذت میبریم
یا حق
مبارکتون باشه مصطفی جان وتبریک به پدرتون بابت داشتن یه همچین گل پسری....
جالبه من که اون موقع که از بازار دور بودم یه واحد برداشتم....امید هم هفته پیش یه واحد خرید...شما هم در حال خریدی..سعید دوست دیگمون هم هفته بعد داره میخره...پس ساختمونیا حق دارن مثبت شن....ضمنا پدر و دایی ما هم گفتند از نظرمون بهتره خونه های ساخته رو فعلا نفروشیم...یعنی فعلا بی نقدینگی و نون و پنیر دارن میسازن ولی واحد نمیفروشن....راستی بچه ها شنیدین تو مجمع بهشت امسال چون سود نقدی نداره قراره به بالای 100000 سهم یه حوری بدن؟=))
مبارکتون باشه مصطفی جان وتبریک به پدرتون بابت داشتن یه همچین گل پسری....
جالبه من که اون موقع که از بازار دور بودم یه واحد برداشتم....امید هم هفته پیش یه واحد خرید...شما هم در حال خریدی..سعید دوست دیگمون هم هفته بعد داره میخره...پس ساختمونیا حق دارن مثبت شن....ضمنا پدر و دایی ما هم گفتند از نظرمون بهتره خونه های ساخته رو فعلا نفروشیم...یعنی فعلا بی نقدینگی و نون و پنیر دارن میسازن ولی واحد نمیفروشن....راستی بچه ها شنیدین تو مجمع بهشت امسال چون سود نقدی نداره قراره به بالای 100000 سهم یه حوری بدن؟=))
خیلی چاکریم حاج مهران
آره بحث رشد مسکن جدیه...خیلی هم جدیه...
حالا خوبه غلمان ندن تو مجمعش:d
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر