کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حق زهراوی امروز روز اخرش در حراج است . بررسی کنیم ببینیم خریدش ارزش داره ؟ به شرطی که 3 ماه منتظر باشیم تا سهم شود
منفی کامل میشه خریدش که نسبت به خود سهم با قیمت امروزش حدود 18% پائین تر است
خرید حق در حراج اون 100 را هم انی از حسابتون بر میداره محض اطلاع برای کسانی که نمیدونند . واریز 100 دیگه نداره
زهراوی هم هر چقدر بنیادش ضعیف باشه ولی خود سهم رفته رو شاخص 300 هزار واحدی شهریور 98
ثشاهد هم درسته باد کرده است و بنیاد ضعیف ولی رسیده به 87% ریزش و فکر نمیکنم دیگه جا برای ریختن بیشتر باشد مگر اینکه شاخص بخواد کله کنه . ممکنه 1 منفی دیگه داشته باشه
خرید توپی بوده دست مریزاد ولی نباید میفروختی . سهام های اصلاح تکمیل کرده را موقع شکار صبوری کن . مثل غگل دیروز
با سلام
حریل در یکماه اخیر اصلاح سنگینی داشته است . احتمالا بالاتر هم خواهد رفت . اما با توجه به جو بازار سعی می کنم بیشتر کوتاه مدتی نگاه کنم فعلا . چون همین الان هم میشه سهمهایی که احتمال نوسان دارند را شکار کرد .
در نقدینگی کامل به سر میبرم
شاید 7 8 درصد نوسان بشه از وبصادر خساپا وپارس گرفت
ولی از ترس گذشته ریسک نمیکنم
منتظر میمونم شرایط تثبیت بشه
هنوز معتقدم فولاد 850 رو میبینه و مثبت شنبه فرصت فروشه
حق تقدم نخرید - در یکی دو سال گذشته خرید حق جز ضرر چیزی نداشته
من خودم پکویرح (با ۷۰ درصد اختلاف قیمتی)- تاپکیشح ( با ۴۰ درصد اختلاف)- وبیمهح ( با ۳۰ درصد)- تملتح ( با ۳۰ درصد)- قجامح ( ۱۳۰ درصد اختلاف)
خرید داشتم البته با مقادیر کم. همگی در کنار بلوکه شدن سرمایه- به زیان منجر شدن
در نقدینگی کامل به سر میبرم
شاید 7 8 درصد نوسان بشه از وبصادر خساپا وپارس گرفت
ولی از ترس گذشته ریسک نمیکنم
منتظر میمونم شرایط تثبیت بشه
هنوز معتقدم فولاد 850 رو میبینه و مثبت شنبه فرصت فروشه
حق تقدم نخرید - در یکی دو سال گذشته خرید حق جز ضرر چیزی نداشته
من خودم پکویرح (با ۷۰ درصد اختلاف قیمتی)- تاپکیشح ( با ۴۰ درصد اختلاف)- وبیمهح ( با ۳۰ درصد)- تملتح ( با ۳۰ درصد)- قجامح ( ۱۳۰ درصد اختلاف)
خرید داشتم البته با مقادیر کم. همگی در کنار بلوکه شدن سرمایه- به زیان منجر شدن
چی و با چی مقایسه میکنید دوست عزیز
هر گردی گردوست ؟
موقعی که حق ها خرید نداشت و اختلاف قیمت هم بین حق و سهم بالا بود و خریدشون طبق مثال های شما زیان وارد کرد زمانی بود که سهام در صف فروش قفل بود و سال گذشته بود که اصلاح تموم نشده بود و خود سهام از اون موقع تا حالا تا بالای 50% اصلاح داشتند . نه حقی که خود سهمش اصلاحش تموم شده و رسیده به شاخص 300 هزار واحدی . اگر خریدش ارزش نداشت که از 300 تا 325 درشت نمیخریدند
خرید حق ها الان دیگه با گذشته فرق داره . اصلاح ها در اکثر نمادها رو به اتمام است
اینجا بازار سرمایه است نمیشه چرتکه انداخت برای هر کالائی
نظر