کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ثشاهد هم درسته باد کرده است و بنیاد ضعیف ولی رسیده به 87% ریزش و فکر نمیکنم دیگه جا برای ریختن بیشتر باشد مگر اینکه شاخص بخواد کله کنه . ممکنه 1 منفی دیگه داشته باشه
از منفی کامل تا مثبت
اصلاح وقتی تموم شد دیگه بی بنیادش هم بر میگرده
چی و با چی مقایسه میکنید دوست عزیز
هر گردی گردوست ؟
موقعی که حق ها خرید نداشت و اختلاف قیمت هم بین حق و سهم بالا بود و خریدشون طبق مثال های شما زیان وارد کرد زمانی بود که سهام در صف فروش قفل بود و سال گذشته بود که اصلاح تموم نشده بود و خود سهام از اون موقع تا حالا تا بالای 50% اصلاح داشتند . نه حقی که خود سهمش اصلاحش تموم شده و رسیده به شاخص 300 هزار واحدی . اگر خریدش ارزش نداشت که از 300 تا 325 درشت نمیخریدند
خرید حق ها الان دیگه با گذشته فرق داره . اصلاح ها در اکثر نمادها رو به اتمام است
اینجا بازار سرمایه است نمیشه چرتکه انداخت برای هر کالائی
به هر حال بنده نظر و تجربه خودم را گفتم. زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد
وقتی خود سهم را میشه خرید چرا حق تقدمش را بخرید. بلوکه شدن سرمایه را در نظر بگیرید
به هر حال بنده نظر و تجربه خودم را گفتم. زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد وقتی خود سهم را میشه خرید چرا حق تقدمش را بخرید. بلوکه شدن سرمایه را در نظر بگیرید
این نوع خریدها با دید میان مدت است و بسیار کم ریسک . علت خرید
1- 20% فاصله با سهم
2- رسیدن قیمت سهم اصلی به نیمه شهریور 98 . دقیقا 17 شهریور و معادل قیمتی 580 با شاخص 296 هزار واحدی . این دیگه چه ریسکی داره
این نوع خریدها با دید میان مدت است و بسیار کم ریسک . علت خرید
1- 20% فاصله با سهم
2- رسیدن قیمت سهم اصلی به نیمه شهریور 98 . دقیقا 17 شهریور و معادل قیمتی 580 با شاخص 296 هزار واحدی . این دیگه چه ریسکی داره
به طور کلی، اگر سهم بازیگر داشته باشه تا آزادسازی سهام حق تقدم یا اجازه رشد به سهم اصلی نخواهد داد یا اگر هم رشدی صورت بگیرد با ثبت افزایش سرمایه و آزادسازی سهام برای بزخری مجدد سهم پایین کشیده میشه
اکثریت افزایش سرمایهها همین سناریو پیاده شده
امیداوارم سود خوبی ببرید
...درود...تیودر جان...اینگونه..افراد...در ضررها..بسیار به هم..میریزند...حتی زندگی شخصی و..خانوادگیشان...بشدت...متاثر میشه....این بازار هم..پر از تکانه های سخته..بخاطر روحیه.حساسشان...اسیب های زیادی میبینند....دوران...جوانی برای اینکه..یه پولی در بیارم...ویزیتور شدم.....ناموفق ترین..ویزیتور..تاریخ....به محض اینکه...تمسخر..میدیدم...یا...طرف با لحن بد صحبت...میکرد....بنده..نیز...بجای...قانع کردن...طرف...2 تا لیچار بار طرف..میکردم...شبیه...لیچارهایی که بنکداران..به برخی...خریداران..خرد... پول..میدوید..من..هم...هم....من..نیز هم..
یه روز رفتم...... برای ویزیت....طرف...همانگونه..که..نباید..صحبت..کرد..من. .هم..همان رفتار سلبق را تکرار....زدم..بیرون..یه 20..30...قدم...فاصله...گرفتم....دیدم..یکی صدام..میکنه...برگشتم..دیدم...رفیق این بابایست..که رفتم..برای ویزیتش...روانشناس بود...2 دقیقه ..با من..صحبت..کرد...زندگیم..تغیر کرد....مخلص کلام...به بنده..فهماند..که به هیچ...عنوان...در شغلی که...صاحب کار نباشم..موفق..نمیشم..راست..میگفت ..ادم..حاضر جوابی بودم...به..کنش های متکبرانه...گستاخانه..واکنش نشان..میدادم...و....و یه جور احساس..سرخوردگی...داشتم...احساس میکردم...یه جورایی برده ام...
بعد از ان...دیگر نه یک روز..کارمند..و..نه..کارگر جایی شدم......خودم..جنسی را میخریدم...و..خودم...هم...میفروختم..دیگه احساس سرخوردگی ووو بردگی را نداشتم..بشدت...تلاشم..بیشتر شد...شاد تر بودم.....البته باز هم..بخاطر همان..رفتارها....حاضر جوابی..و..واکنش های گستاخانه..خیلی خیلی..موفق نبودم...ولی قابل قیاس با قبل نبود..شرایطم...تا اینکه با بورس اشنا شدم....دیدم..این شغلیست..که دوستش دارم..و..کاملا...با خلقیات بنده..جوره......الان هم...17 ساله..که غیر از این شغل....شغل دیگری ندارم....همیشه..هم..دعا..گوی ان...روانشناس دلسوز هستم..
..بنده..به این نتیجه رسیدم..که راسته...هر کسی را برای کاری ساختن....و...واقعا اگر..روحیات..در انتخاب شغل...مد نظر نباشه....رشد های خوب مالی ..یا روی ..نمی دهند...یا بسیار کم...روی خواهند داد..
البت..نمیدانم...شاید...اشتباه باشه.....
بزرگترین تعجب من از حقیقیهایی بود که با اردرهای 200 و 400 هزارتایی ابتدای وقت پتایر 208 تومانی فروختند. خیلی عجیب بود. انگار تعمدا دوست داشتند ضرر کنند.
از منفی کامل تا مثبت
اصلاح وقتی تموم شد دیگه بی بنیادش هم بر میگرده
ثشاهد صف خرید شد
87% اصلاح مشخص بود پایان کار است
وقت وقت شکار اینطور موارد است . بازار اگر مدتی برگرده رو موارد پایان اصلاح و شاخص را باد نکنند خوب میشه . باد نکردن شاخص برای جبران افت های وحشتناک در هم وزنی ها
منتظر میمونم شرایط تثبیت بشه هنوز معتقدم فولاد 850 رو میبینه و مثبت شنبه فرصت فروشه
شاید خیلی بدبینم ولی کاری نکردن برای من بهتره
دوست خوب فولاد 850 خیلی بعید است . بازار را به فنا میده . بازاری که فولادش بخواد p/e زیر 4 بگیره تکلیفش روشن میشه چه بلائی سر بقیش میاد . شرایط الان با سالهای 92 تا 95 فرق داره که فولاد و فملی با p/e زیر 4 هم در جا میزدند
منتظر موندن برای تثبیت بازار هم ریسک اینو داره که مجبور بشیم بالاتر بخریم و یهو از اون وری بشه . سود نکرده و زیان رو دست مونده
دوست خوب فولاد 850 خیلی بعید است . بازار را به فنا میده . بازاری که فولادش بخواد p/e زیر 4 بگیره تکلیفش روشن میشه چه بلائی سر بقیش میاد . شرایط الان با سالهای 92 تا 95 فرق داره که فولاد و فملی با p/e زیر 4 هم در جا میزدند
منتظر موندن برای تثبیت بازار هم ریسک اینو داره که مجبور بشیم بالاتر بخریم و یهو از اون وری بشه . سود نکرده و زیان رو دست مونده
درسته ولی برای من خودرو ۱۸۰ بزنه نشونه خوبیه
یا وپارس یه کندل خوب شنبه بزنه
شاخص بانک کف کاناله ، خودرو خساپا میتونن کف دوقلو بزنن
یکم خرید خوبه در حد ۲۰ درصد سرمایه
ما که امروز نظاره گر بودیم ...یه مدت کاری نکنم ..سنگین ترم !!ولی یه بنده خدایی زنگزده بود بهش گفتم بره حق تقدم وتعاون بگیره ..فکر کنم روز آخرش بود !!بعد دوماه دیگه حراجش می کنن...دفعه قبل که یه سود رویایی داد به ما همین حق تقدم ها..فکر کنم ۱۰..۱۲ تومان خریدم تو اسفند..تو پاییزش شد ۵۰ تومان هرحق تقدم که حراج شد !!...این همه سهم خوب تو بازار بوده ..کور بودیم ندیدیم !!رفتیم افتادیم تو تله مادیرا !!تو این موقعیت هم نه پول داریم نه جرات خرید و فروش !!مارگزیده شدیم !!البته پول رو میشه جور کرد ولی میخوام آدم بشم بسه !!
ما که امروز نظاره گر بودیم ...یه مدت کاری نکنم ..سنگین ترم !!ولی یه بنده خدایی زنگزده بود بهش گفتم بره حق تقدم وتعاون بگیره ..فکر کنم روز آخرش بود !!بعد دوماه دیگه حراجش می کنن...دفعه قبل که یه سود رویایی داد به ما همین حق تقدم ها..فکر کنم ۱۰..۱۲ تومان خریدم تو اسفند..تو پاییزش شد ۵۰ تومان هرحق تقدم که حراج شد !!...این همه سهم خوب تو بازار بوده ..کور بودیم ندیدیم !!رفتیم افتادیم تو تله مادیرا !!تو این موقعیت هم نه پول داریم نه جرات خرید و فروش !!مارگزیده شدیم !!البته پول رو میشه جور کرد ولی میخوام آدم بشم بسه !!
.
.دست مریزاد! .حاجی!! ناسلامتی !..بعد عمری!! ..شب جمعه رو می دونیم کی هست !!...هیچی شیش حجم بالا نمیشه ...باور نداری از آمریکایی سوارها بپرس ..یه بار صدای موتور سورنتو نسل اول رو بشنوی..جای زنگ موبایل ازش استفاده می کنی...!!
نظر