امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali salehi
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 222

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
    سقفهای 99رو فراموش کنید اون قیمتها سوپر حباب بود کف سقف جدید رو بعد از ریزش و برگشت پارسال ملاک قرار بدید سهمهایی که ریزششون تکمیل بشه برگشتشون اتفاق میفته ، حالا میخواد تپکو باشه یا چیز دیگه ، سهمی که 60درصد بریزه 151درصد رشد نیاز داره تا سقف قبلی رو بزنه اما با شرایط فعلی نمیتونه بزنه یه برگشت فیک 30تا 50درصدی میزنه بعضیام با حمایت دولت صندوقها و چیزای دیگه ممکنه بیشتر بزنن مثلا 80_90درصد بالا بزنن ، شما اگر توانشو داری این لابلا با قبول ریسک نوسانتو بگیر ، نتونستی گریه زاری راه ننداز ،
    شبا که شما میخوابید آقایون با دستگاههایی که تو زیرزمین سازمان دارن تمام خرید و فروشها و نقدینگی کدها رو آنالیز میکنن ، طبق اون واسه فردا برنامه میریزن ، برای همین هر شب ساعت 12خریدهای روز قبل غیب میشه ، بروبچ سپرده گذاری نقدینگی کدها صندوقها رصد میکنن ، کدهای درشت قدیمی نوسانگیر همه مشخصن ، خرید درشت بزنی عمو عشقی ازت نوسان معکوس میگیره ، تا پیاده نشی سهم بالا نمیره
    جلسه 6صبح و حمایت حقوقیا همش کشکه ، قیمتا جذاب شده بود پیاده سازی حداکثریم انجام شده بود برگشت تکنیکی قابل پیش بینی بود زرنگی کردن به نام خودشون تموم کردن

نظر

• nahamya
      عضو فعال
      • May 2014
      • 629

سلام
      بازار تا اینجا خوب بوده
      3 کندل سفید هموزن و برگشت به کانال میگه یعنی باز کلک زدن

فرصت بررسی برای خرید ندارم امروز
      تا شنبه ببینیم چی میشه

امیدوارم روند تایید بشه
      impulsive_wave

نظر

• جواد4159
        ستاره دار(2)
        • Feb 2013
        • 143

........
        آخرین ویرایش توسط جواد4159؛ 2021/11/03, 12:34.

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3752

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          درود

مبارک باشد.

من تجربه خوبی از جا به جا شدن بین بازارهای مختلف ندارم همیشه برعکس شده است.

ولی خب شما گرفتی بندازی زیر پا برای استفاده داستانش کلا جدا است.
          ممنون ....البته قابلی ندارد ....ولی دقیقا همین هست که می فرمایید ..الان به جای پول سهام اگر میداشتم ..چندتا نوسان ۵ میخورد ...به صرفه تر بود ...ولی دیگه معلوم هم نیست .....کم تحمل شدم و استرس و اظطراب اذیتم می کنه
          آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2021/11/03, 12:52.

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            اگر خدا قبول کنه ....ثبت نام کردیم ..البته اکر بعدا دوباره پول رو برنگردانن حساب و کنسل کنن...ازین پدرسوخته بازی ها زیاد دیدم ازشان
            مبارکه ۱۲۰ سود داره
            منم زدم ۱ دقیقا اول پر شد چه جوری زدی ؟
            آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/11/03, 13:00.

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

امروز خیلی کار کردم و الان چند پست در انجمن نوشتم ولی یک مرتبه ضعف نمودم و دیگر نمی توانم بنویسم چه کردم. می روم قرص هایم را بخورم و کمی بخوابم.
              با تشکر
              مرگ بر ضعف و پیری و زالوصفتان همه با هم
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• Samk
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 447

خريدً نوري و ككهر و سيمرغ......البته دو تاي اخر روي+٥....
                ببينيم شنبه جه ميشودً........

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3752

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                  مبارکه ۱۲۰ سود داره
                  منم زدم ۱ دقیقا اول پر شد چه جوری زدی ؟
                  منم همون لحظه اول پیام داد .کل..ظرفیت فروش در حال استفاده می باشد ..هر مرحله رو چندبار زدم .با گوشی انجامش دادم ..تا وارد شد ..هرجا هم ارور میداد باید دوباره از اول شروع می کردی .شاید نیم ساعتی طول کشید ..با مصیبت موفق شدم پیامک ثبت نامش هم اومد .....اگر ثبت نام نتونستی انجام بدید هفته اینده احتمالا بهمن فیدل ثبت نام کنه ...ثبت نامش سخت تره ..ولی سودش بیشتره اگر قیمت ها رو تغییر ندن...

نظر

• بورس باز قهار
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 1979

منم همون لحظه اول پیام داد .کل..ظرفیت فروش در حال استفاده می باشد ..هر مرحله رو چندبار زدم .با گوشی انجامش دادم ..تا وارد شد ..هرجا هم ارور میداد باید دوباره از اول شروع می کردی .شاید نیم ساعتی طول کشید ..با مصیبت موفق شدم پیامک ثبت نامش هم اومد .....اگر ثبت نام نتونستی انجام بدید هفته اینده احتمالا بهمن فیدل ثبت نام کنه ...ثبت نامش سخت تره ..ولی سودش بیشتره اگر قیمت ها رو تغییر ندن...
                    مبارکه من چند بار اینطوری زدم بعد منصرف شدم حتی ۱۵ دقیقه اینکارو کردم
                    قسمت چیز دیگری هست اینجا ضرر کردی خدا جای دیگه بهت داد قربونش برم فعلا با ما خوب نیست
                    اون یکی هم نمیشه ، الکی چند روز پولمون هم موند تو حساب و حداقل سود بانکی هم پرید
                    ۲ روزه نقد کردیم که یه چیزی سود کنیم اونم نشد

نظر

• بورس باز قهار
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 1979

شبا که شما میخوابید آقایون با دستگاههایی که تو زیرزمین سازمان دارن تمام خرید و فروشها و نقدینگی کدها رو آنالیز میکنن ، طبق اون واسه فردا برنامه میریزن ، برای همین هر شب ساعت 12خریدهای روز قبل غیب میشه ، بروبچ سپرده گذاری نقدینگی کدها صندوقها رصد میکنن ، کدهای درشت قدیمی نوسانگیر همه مشخصن ، خرید درشت بزنی عمو عشقی ازت نوسان معکوس میگیره ، تا پیاده نشی سهم بالا نمیره
                      جلسه 6صبح و حمایت حقوقیا همش کشکه ، قیمتا جذاب شده بود پیاده سازی حداکثریم انجام شده بود برگشت تکنیکی قابل پیش بینی بود زرنگی کردن به نام خودشون تموم کردن
                      درود
                      الان منظور شما جیه از نقل قول ها
                      اینکه رشد داریم یا ریزش ؟
                      خرید کردید قیمت ها جذاب شده یا دیدگاه دیگه ای دارید

نظر

• ali salehi
                        عضو عادی
                        • Feb 2014
                        • 222

درود
                        الان منظور شما جیه از نقل قول ها
                        اینکه رشد داریم یا ریزش ؟
                        خرید کردید قیمت ها جذاب شده یا دیدگاه دیگه ای دارید
                        سقفهای 99رو فراموش کنید اون قیمتها سوپر حباب بود کف سقف جدید رو بعد از ریزش و برگشت پارسال ملاک قرار بدید سهمهایی که ریزششون تکمیل بشه برگشتشون اتفاق میفته ، حالا میخواد تپکو باشه یا چیز دیگه ، سهمی که 60درصد بریزه 151درصد رشد نیاز داره تا سقف قبلی رو بزنه اما با شرایط فعلی نمیتونه بزنه یه برگشت فیک 30تا 50درصدی میزنه بعضیام با حمایت دولت صندوقها و چیزای دیگه ممکنه بیشتر بزنن مثلا 80_90درصد بالا بزنن ، شما اگر توانشو داری این لابلا با قبول ریسک نوسانتو بگیر ، نتونستی گریه زاری راه ننداز ،
                        شما با اینهمه تجربه باید توانایی تشخیص روند بازار رو داشته باشید ، ما الان در روند نزولی هستیم الگوی ریزش اکثرا 60_40عمل کرده
                        خساپا 600تومن سقف زد 60درصد ریخت حوالی 200 یکی دو مرتبه برگشتهایی داشته ، یکیش که اصلی بوده 60درصد بوده ، اگه اینو سقف دوم در نظر بگیریم یعنی قیمت 330تومن 60درصد ریزش میشه حوالی 130تومن تکمیل میشه و میتونه یه برگشت تا 200بزنه ، بعدش میتونه موج بعدی ریزش رخ بده آره میتونه بیاد زیر 100 حوالی 80تومن برگشت بزنه تا 120_30تومن
                        اینی که گفتم قطعی نیست ممکنه 60درصد ریزش بشه 70یا حتی 80بعدش برگشت اتفاق بیفته ، برای همین خریدها باید پله ای باشه
                        ....

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3752

مبارکه من چند بار اینطوری زدم بعد منصرف شدم حتی ۱۵ دقیقه اینکارو کردم
                          قسمت چیز دیگری هست اینجا ضرر کردی خدا جای دیگه بهت داد قربونش برم فعلا با ما خوب نیست
                          اون یکی هم نمیشه ، الکی چند روز پولمون هم موند تو حساب و حداقل سود بانکی هم پرید
                          ۲ روزه نقد کردیم که یه چیزی سود کنیم اونم نشد
                          ...ببینیم قسمت چی میشه ...ادم جرات نمی کنه ...هشتصد تومان رو یه هفته معطل بذاره ...یه دو سه تا نوسان ادم بتونه ازش بگیره ...همون میشه!!البته بستگی به آدمش داره !!از ما که برنمیاد ...فرضا ..تا تحویلت بدن ...وبتونی بفروشی نقدش کنی ...اونم کار میبره...برا سوار شدن کار نمیده ...باید تبدیلش کنی

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

خرید طلای لوتوس و سکه رفاه

این علی رضا حسنی به امید آزاد در کف تکنیکالی شاخص هم وزن مشورت می داد ...

چرا این تاپیک را بالا آوردم ؟!

پاسخ در تاپیکی دیگر ...
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                              با سلام و درود
                              از شجاعت و صداقت بهرام خان نامدار بابت ارائه تحليلها و پرتفوي سرمايه گذاري بسيار سپاسگزارم.

بنده هم روزانه خريدوفروش نمي كنم و بهيچ وجه كار خودم را ملاك درست رفتار در بورس نمي دانم،
                              از ديرباز اينگونه عادت كرده ام و شايد بايستي در اينكار تجديد نظر بكنم.
                              وليكن علاقمند بودم به وضوح شاهد رفتار مابقي معامله گران بورس
                              باشم كه اينكار را جناب بهرام خان بخوبي انجام دادند.
                              از نظر اينجانب ادامه اينكار ايشان هيچ مشكلي ندارد و يقينا مي تواند قدرت انتخاب ما را در بازار
                              افزايش بدهد.
                              كما اينكه ايشان در كانال خودشان اينكار را مي كنند و مزاحمتي براي ديگران ندارد.
                              خواهش بنده ادامه دادن اين موضوع مي باشد.

این را هم داریم ... که نظر اکثریت خاموش سایت است و دیدن پرتفوی دیگران برای خودم هم جالب است ...
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

امروز...حدود ساعت ۱۱.که داشتم بازار و اخبار رو دنبال می کردم ..مخصوصا گرانی دلار و خودرو رو..یهو درد شدیدی تو سینه ام احساس کردم ...اصلا نفسم در نمی آمد...نتونستم بشینم فرمان ...زنگ زدم اورژانس...تا رسیدن ...خیلی اذیت شدم..با خودم گفتم دیگه سکته کردم.دیگه اومدن ..بعد کلی معاینه و صحبت ..گفتن بهت شوک عصبی وارد شده و درد معده اس..نه قلب...اینم ...کار بود ما کردیم ..

.نمیدونم این چه بلاهت و حماقتی بود که دچارش شدم ...به حرف کارگزار ابله تر از خودم خام شدم ...هم ماشینم رفت هم سرمایه ..هم سلامتی و اعصابم...

نظر امید را هم بررسی حواهم کرد ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X