امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3751

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
    800 تومن برگشت زدم اما نمیدونم بشه ثبت نام کرد یانه؟!
    یه سری فیلم روی اینترنت هست به نام ترفندهای ثبت‌نام فیدلیتی که حدود ۵۰۰ هزار تومن میفروشن... دیدید اینها رو؟
    ندیدم..ولی فکر نمی کنم چیز به درد بخور و خاصی باشه ...اینترنت پرسرعت ...سیستم یا گوشی درست درمان ...و اینکه فیلتر شکن روشن نباشه یا برنامه های دیگه درحال اجرا نباشه ...اطلاعات مورد نیاز رو جلو چشم‌ داشته باشید .‌ادرس ..کامل ..اطلاعات هویتی ..شماره شبا ...و سرعت عمل ...فقط قبلا حتما ...رمز پویا رو فعال کنید و سقف برداشت اینترنتی از کارت رو برید بانک که محدودیتش رو برداره ...دقیقا سر لحظه وارد بشید ...ترجیحا اگر بتونید دو سه نفری و همزمان از طریق چند سیستم‌ تلاش کنید ..دیگه بقیه اش می مونه شانس و قسمت ...

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3751

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
      ممنون از راهنمایی شما..
      ماشین های خوبی هستن واسه استفاده شخصی؟؟ در این رنج قیمت چه پیشنهادی دارین؟؟؟
      من که برا فروش مد نظرم هست ...کلا با چینی ها میانه ندارم...اگر حوصله و وقت و توانایی هزینه کردن و علاقه مند به رسیدگی به ماشین باشید کره ای های کارکرده خیلی خیلی بهتر ازین صفر چینی ها هستند ..البته ..بین این بهمنی ها دیکینتی ...به نظر سواری و کیفیت بهتری باید داشته باشد ..فیدیلی ها پلتفرم تیگو هستن و ارزان سازی شده اش ...خود تیگو رو من از سواری و کاراییش نمی پسندم ..ولی خوب ..نیو فیس ..و خودروی جدیدی هست ...ظاهر..و طراحی بهتری دارند نسبت به تیگو و ماشین گرانقیمت تر و متناسب تری به نظر میاد مخصوصاپشت فرمانش با ان کاپوت و دماعه کشیده ادم یاد سورنتو جی تی لاین می افته ..بازم اگر گزینه دیگری غیر اینها مدنظرتون بفرمایید راهنمایی کنم

نظر

• azad.
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 962

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        من که برا فروش مد نظرم هست ...کلا با چینی ها میانه ندارم...اگر حوصله و وقت و توانایی هزینه کردن و علاقه مند به رسیدگی به ماشین باشید کره ای های کارکرده خیلی خیلی بهتر ازین صفر چینی ها هستند ..البته ..بین این بهمنی ها دیکینتی ...به نظر سواری و کیفیت بهتری باید داشته باشد ..فیدیلی ها پلتفرم تیگو هستن و ارزان سازی شده اش ...خود تیگو رو من از سواری و کاراییش نمی پسندم ..ولی خوب ..نیو فیس ..و خودروی جدیدی هست ...ظاهر..و طراحی بهتری دارند نسبت به تیگو و ماشین گرانقیمت تر و متناسب تری به نظر میاد مخصوصاپشت فرمانش با ان کاپوت و دماعه کشیده ادم یاد سورنتو جی تی لاین می افته ..بازم اگر گزینه دیگری غیر اینها مدنظرتون بفرمایید راهنمایی کنم
        ممنون از توضیحات شما...لطف کردین

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

خرید شستا در منفی 2!

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4718

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            خرید شستا در منفی 2!
            منفی 4 سنگین اضافه کردیم !

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4104

منفی 4 سنگین اضافه کردیم !
              درود
              ببخشید دوست خوب برای همفکری فقط نظر میدم
              چرتکه بندازیم برا شستا از زمانی که بسته بود یعنی 25 مهر ،باید میریخت هم پای بازار که در بازگشائی نه تنها نریخت بلکه برگشته بالاتر و الانم با سودش رو هم رفته مثبت است . این یعنی شستا فعلا توان نداره
              در واقع اگر وبملت و شستا در ریزش تا 1340 هفته گذشته بسته نبودند شاخص به همون 1320 تا 1310 واقعی تر میرسید و با بسته بودن این دو غول شاخص ساز ، شاخص در 1340 که برگشت معادل همون 1310 شد

نظر

• سپهر کلهر
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 578

کراس موینگ اوریج 9 روزه و 26 روزه نگذاشت قنیشا را تبدیل به خگستر کنم.

نظر

• AIDIN90
                  ستاره‌دار (21)
                  • May 2011
                  • 1061

خرید سنگین خودرو و سایپا
                  فروش سهام کوچک

نظر

• محمدرضا 87
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1522

یک عده امروز خودرویی خریدن مثبت ۵ ،من هم دو سهم بنیادی از گروه فلزات و پالایشی خریدم منفی ۵ .

به امید خدا هر دو گروه سود کنیم.

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4718

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      درود
                      چرتکه بندازیم برا شستا از زمانی که بسته بود یعنی 25 مهر ،باید میریخت هم پای بازار که در بازگشائی نه تنها نریخت بلکه برگشته بالاتر و الانم با سودش رو هم رفته مثبت است . این یعنی شستا فعلا توان نداره
                      در واقع اگر وبملت و شستا در ریزش تا 1340 هفته گذشته بسته نبودند شاخص به همون 1320 تا 1310 واقعی تر میرسید و با بسته بودن این دو غول شاخص ساز ، شاخص در 1340 که برگشت معادل همون 1310 شد
                      سلام وارادت
                      ممنون از راهنمایی اتون. واقعیت اینکه من به دید نوسان خریدم ! لیکن بد هم نمی خرند امروز خوب معامله شد و منفی امروز طبیعیه اکثر سهام هم رو به پایین معامله شدند ! فرق شستا اینه که امروز منفی اش را خورد برخی سهام فردا منفی اشون را می خورند . در هر صورت حق باشماست و می شد سهم بهتری را تو این نوسان شکار کرد .

نظر

• nahamya
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 629

درود
                        دزهراوی خوب شد
                        حقش عالی بود
                        حراج استفاده نشده بود درسته؟
                        کی تبدیل به سهم میشه
                        من با پیشنهادت یکم خریدم کاش بیشتر میگرفتم /.:biggrinsmiley.:/
                        impulsive_wave

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4104

سلام وارادت
                          ممنون از راهنمایی اتون. واقعیت اینکه من به دید نوسان خریدم ! لیکن بد هم نمی خرند امروز خوب معامله شد و منفی امروز طبیعیه اکثر سهام هم رو به پایین معامله شدند ! فرق شستا اینه که امروز منفی اش را خورد برخی سهام فردا منفی اشون را می خورند . در هر صورت حق باشماست و می شد سهم بهتری را تو این نوسان شکار کرد .
                          خواهش میکنم باید با هم همفکری کنیم
                          درست میفرمائید ولی خب شستا مزید بر علت بود . چون از منفی ها در رفت یکم اوضاعش خراب تر شد و دیدی که فکر میکنم اولین سهم در بزرگان بود که صف فروش شد . مزیتش اینه که سود و گپ سود باعث میشه قیمت شکسته بشه و زیاد اسیب بیشتر نبینه
                          بازار همینه . منم امروز اومدم یه نوسان بگیرم نوسان بدجوری منو گرفت

امروز روز نوسان نبود اشتب کردیم . اکثرا نوسان ها برعکس شد . اول وقت با شامورتی بازی و بستن موقتی چند تا از بزرگان بازم اهالی را گول زدند و برای خالی نبودن عریضه یه صف جزئی هم اخر وقت چیدند برا خودرو

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

اول وقت از شبندر کلا خارج شدم ( این دو روزه با ۲ کد حدود ۴ میلیون شبندر فروختم) و شستا از صف فروش و فولاد متوسط ۱۱۷۱ خریدم
                            فردا بنظرم بازار خیلی بهتری داشته باشیم
                            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Samk
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 447

خريدً كمي وتجارت و خكسترً ...فكركنم يك كمي ديكهً جا داشته باشند....

نظر

• ali_nostro
                                ستاره‌دار (34)
                                • Feb 2017
                                • 863

وگردش یه جورائی جو خوب بازار امروز قفلش را باز کرد و حسابی در حال خالی کردن هستند
                                امیدوارم نوسان مثبت بده
                                حرهشا هم بدجوری ترسناک شده . وقتی نمیشه سهم خوب در صف های خرید بخری مجبور نیستی هر خریدی انجام بدی . این یه اصل و قانون است
                                خرید وگردش از صف فروش عالی بوده از سمت جواد. چرا اینجوری می نویسی که تو دلش خالی بشه.
                                وگردش و نگه دار اقا جواد...خیالت هم تخت.. ای کاش منم امروز میخریدم..فردا هم فرصت تبدیل پیدا کنم دریغ نمیکنم.

نظر

در حال کار...
                                X