کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش صندوص طلای کهربای خرید 1000 تومانی در محدوده 1100 تومان و خروج از این صندوق با تعداد 300 هزار تا ( خواب سرمایه در این نماد زیاد داشتیم )
فروش صندوق لوتوس خرید 85400 تومانی در محدوده 9100 تومان تعداد 150 هزار تا ( قبلا 8200 خریده بودم توی 8500 فروخته بودم بالاتر گذاشتم جاش)
بالاخره فروش دشیمیی 1980 تومانی در محدوده 2700 تومان تعداد 200 هزار تا
سری قبل در بورس نقد شدم با 70 میلیون ضرر ، الحمدالله به لطف خدا ضرر جبران شد و در حال حاضر 200 میلیون رفتیم تو سود
100 درصد نقد شدم تا به موقع وارد بورس بشویم صندوق امین یکم کارین و سپاس
خداوند به همه خریداران سود و به فروشندگان هم برکت بدهد
سری قبل در بورس نقد شدم با 70 میلیون ضرر ، الحمدالله به لطف خدا ضرر جبران شد و در حال حاضر 200 میلیون رفتیم تو سود
درود دوست خوب
چه لزومی داره بگیم چقدر سود کردم و چقدر زیان ؟ خدائیش دلیل این کارو نمیدونم !!!
همه اینجا مدعی اند کارشون خیلی درست . خب که چی ؟ یعنی هر وقت گفتیم فلان سهمو خریدم بقیه به حرفمون گوش کنند ؟
ضمن اینکه 200 هزار دشیمی شما با 100 تومنش افتاده 2100 و فروختی 2700 که میشه 120 میلیون سود . با توجه به 70 میل ضرر اعلامی شما تفاوتش میشه 50 میل سود . این 200 سود از کجا اومد ؟
انگیزه ها برای فعالیت در این تاپیک روز به روز بیشتر از بین میره . ضمن احترام به مدیریت سایت و دست اندر کاران ولی این تاپیک داره به محلی بی خاصیت و منم منم و انواع ترفندها تبدیل میشه
فعالیت در تاپیکی که اکثر گفته هاش صداقتی درش نیست لزومی نداره
فروش صندوص طلای کهربای خرید 1000 تومانی در محدوده 1100 تومان و خروج از این صندوق با تعداد 300 هزار تا ( خواب سرمایه در این نماد زیاد داشتیم )
فروش صندوق لوتوس خرید 85400 تومانی در محدوده 9100 تومان تعداد 150 هزار تا ( قبلا 8200 خریده بودم توی 8500 فروخته بودم بالاتر گذاشتم جاش)
درود استاد
فکر نمیکنی یکی از دلایل رشد نکردن بورس تو چند وقت اخیر همین تفکر هست؟
اگه نصف سهامدارا بخوان همین فکر رو بکنند که دوباره صفهای فروش ایجاد میشه که تقریبا داره میشه؟
خب حالا فروختی بسلامتی
نیاز به گفتن هست؟ شاید چندنفر تحریک بشن واسه نقدشدن واین دومینو بورس رو با سقوط مواجه میکنه
اشتباه میگم بگو
وگردشی که از صف فروش خریده بودم دست نیافتنی شد...
حرهشا هم راه وگردش را خواهد رفت فعلا بازار خوابه....منتظرم اینم صفش جمع بشه خریدمو تکمیل کنم...
هیچ توصیه ای بخرید و فروش نیست
نظرشخصی
یه پله دیگه حرهشا اضافه شد
پله اخر فردا...
قیمت 10700 صف فروش یادگاری باشه بزودی این قیمتها ارزو میشه
توصیه ای بخرید نیست
درود دوست خوب
چه لزومی داره بگیم چقدر سود کردم و چقدر زیان ؟ خدائیش دلیل این کارو نمیدونم !!!
همه اینجا مدعی اند کارشون خیلی درست . خب که چی ؟ یعنی هر وقت گفتیم فلان سهمو خریدم بقیه به حرفمون گوش کنند ؟
ضمن اینکه 200 هزار دشیمی شما با 100 تومنش افتاده 2100 و فروختی 2700 که میشه 120 میلیون سود . با توجه به 70 میل ضرر اعلامی شما تفاوتش میشه 50 میل سود . این 200 سود از کجا اومد ؟
انگیزه ها برای فعالیت در این تاپیک روز به روز بیشتر از بین میره . ضمن احترام به مدیریت سایت و دست اندر کاران ولی این تاپیک داره به محلی بی خاصیت و منم منم و انواع ترفندها تبدیل میشه
فعالیت در تاپیکی که اکثر گفته هاش صداقتی درش نیست لزومی نداره
درود
دقیقا درسته سری قبل ما که اعلام خروج کردیم دوستان گفتند چقدر ضرر ما گفتیم 450 سود پرید و 70 ضرر کردیم ، سابقه نداشته بنویسم مرور کنید
ولی صادقانه گفتیم چقدر ضرر کردیم برخی کاربران کنایه هایی زدند و گفتیم که جبران میشه
بلدیم و کارمون همین هست و این ضرر هم دلیلش اشتباهه یک تحلیلگر دوست و گوش کردن به حرفش بود البته سهم خوبی معرفی کرده بود ولی بازیگر خوبی نداشت .
تو محاسبات شما صندوق لوتوس و کهربا محاسبه نشده با دوبار نوسان گیری ، از فروس سهام صندوق لوتوس خریدم در حدود 2 و اندی میلیون بهپاک داشتم که خود شما یکی سوال کنندگان بودی چند فروختی ؟
اگه نیاز برات عکس بذارم که چی خریدم و چی فروختم تا صداقت باشه
در ضمن نیازی ندارم خودمو ثابت کنم چقدر ضرر و زیان کردم فقط این پست دذ راستای شفاف سازی پست های قبلی بود
فکر نمیکنی یکی از دلایل رشد نکردن بورس تو چند وقت اخیر همین تفکر هست؟ اگه نصف سهامدارا بخوان همین فکر رو بکنند که دوباره صفهای فروش ایجاد میشه که تقریبا داره میشه؟ خب حالا فروختی بسلامتی نیاز به گفتن هست؟ شاید چندنفر تحریک بشن واسه نقدشدن واین دومینو بورس رو با سقوط مواجه میکنه اشتباه میگم بگو
درود فراوان
من قبلا گفتم نقد هستم و در موردش هم دلیل ها رو بیان کردم ولی پست ضد بورس نزدم
گفتم تا بودجه بسته نشه خرید نمیزنم
اونهایی که با ماها تو ریزش فروختند اکثرشون نقد هستند
ولی چشم دیگه خرید و فروش اعلام نمیشه ولی ماهیت این تاپیک همین موضوع هست
درود
دقیقا درسته سری قبل ما که اعلام خروج کردیم دوستان گفتند چقدر ضرر ما گفتیم 450 سود پرید و 70 ضرر کردیم ، سابقه نداشته بنویسم مرور کنید
ولی صادقانه گفتیم چقدر ضرر کردیم برخی کاربران کنایه هایی زدند و گفتیم که جبران میشه
بلدیم و کارمون همین هست و این ضرر هم دلیلش اشتباهه یک تحلیلگر دوست و گوش کردن به حرفش بود البته سهم خوبی معرفی کرده بود ولی بازیگر خوبی نداشت .
تو محاسبات شما صندوق لوتوس و کهربا محاسبه نشده با دوبار نوسان گیری ، از فروس سهام صندوق لوتوس خریدم در حدود 2 و اندی میلیون بهپاک داشتم که خود شما یکی سوال کنندگان بودی چند فروختی ؟
اگه نیاز برات عکس بذارم که چی خریدم و چی فروختم تا صداقت باشه
در ضمن نیازی ندارم خودمو ثابت کنم چقدر ضرر و زیان کردم فقط این پست دذ راستای شفاف سازی پست های قبلی بود
اگر نیاز بیام دست بوس که شما نارحت شدی از پست من
درود فراوان
من قبلا گفتم نقد هستم و در موردش هم دلیل ها رو بیان کردم ولی پست ضد بورس نزدم
گفتم تا بودجه بسته نشه خرید نمیزنم
اونهایی که با ماها تو ریزش فروختند اکثرشون نقد هستند
ولی چشم دیگه خرید و فروش اعلام نمیشه ولی ماهیت این تاپیک همین موضوع هست
چشمت بی بلا
اعلام خرید وفروش که اغلب میگیم
مثلا من امروز یکی دوتا سهم رو فروختم خصدرا خریدم
ولی اینکه بگیم نقد شدیم تا بعد ببینیم چی میشه واسه بعضیا تحریک کننده هست
البته بازهم صلاح مملکت خویش خسروان دانند
چشمت بی بلا
اعلام خرید وفروش که اغلب میگیم
مثلا من امروز یکی دوتا سهم رو فروختم خصدرا خریدم
ولی اینکه بگیم نقد شدیم تا بعد ببینیم چی میشه واسه بعضیا تحریک کننده هست
البته بازهم صلاح مملکت خویش خسروان دانند
اگه کسی بگه نقد شدم، به نظرم کار خوبی کرده ،شما می دونید ایشون نقده ،می تونید روی نظراتش تامل کنید.متاسفانه بعضی ها، از یک سهم اینجا بد می گن ، بعدش می بینی نوشتن یه نوسان توپ از همون سهم گرفتیم.
اگه کسی بگه نقد شدم، به نظرم کار خوبی کرده ،شما می دونید ایشون نقده ،می تونید روی نظراتش تامل کنید.متاسفانه بعضی ها، از یک سهم اینجا بد می گن ، بعدش می بینی نوشتن یه نوسان توپ از همون سهم گرفتیم.
نظر