کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید وصنا از کف منفی 5 ...با متوسط قیمت 6240 ریال!
در بازارهای نزولی سهام کم ریسک مناسب ترند.
با این دورنمایی که دیده میشه فعلا امیدی به رشد قابل قبول بازار چندان نیست.
داشتن نقدینگی برای روزهای آتی از اوجب واجبات هست:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
اینجا تاپیک امروز چه کردید نه اینکه چند روز پیش چکار کردید.
لطفا رعایت کنید.
درود
حالا اونش هیچی که چند روز پیش چه کردید
من نمیدونم چرا این اقای بهرام خان این کارو میکنه ؟ مگه مدیر بالاسری ما اینجا داریم یا پادگان است که باید گزارش با سند و مدرک براش رو کنیم ؟ این کار چه لزومی داره اونم برا سهمی که قبلا خریدی و حرفی هم در موردش اینجا نزدی
کاش این شاخ و شونه کشی ها تموم میشد والا ملال اور شده دیگه
دوستان ما اینجا رفاقتی و دورهمی جمع شدیم برای تبادل نظر و گپ زدن و اشتراک برخی نظرات و چه کردیم ها .... اینجا میدان زورازمائی و گلادیاتور بازی و مچ گیری و و سند رو کردن و منم منم و طرح دعاوی که کی درسته و کی نادرسته و دادگاه که نیست . دوست و دشمن و مسائل امنیتی و حیثیتی هم در کار نیست . همگی هم وطن هستیم
بی خیال یه سری مسائل بشید . دنیای واقعیش و کش و قوس ها و تنش هاش چه کرد که مجازیش بکنه . در فضای مجازی اثبات خود و برتری طلبی و من انم که رستم بود پهلوان و سند و مدرک و این حرفها را کم کنیم . اخه چه لزومی داره ؟
دوستی دارم که خیلی براش مهمه اطرافیان دور و رفقا در موردش چی فکر کنند و میزان مال و منالش را بدونند یا نه و از این حرفها و خیلیییییییییی سعی داره جلوی اونا کم نیاره
یه بار بهش گفتم چرا اینقدر انرژی و اعصاب صرف این کار فوق العاده بیهوده میکنی ؟ اخه اطرافیان دور و رفقا چه فکری در موردت بکنند چه فرقی برات داره ؟ گفتمبرو بچسب به زن و بچت که داری از دستشون میدی و واقعا هم همینطوره
درود
من نمیدونم چرا این اقای بهرام خان این کارو میکنه ؟ مگه مدیر بالاسری ما اینجا داریم یا پادگان است که باید گزارش با سند و مدرک براش رو کنیم ؟ این کار چه لزومی داره اونم برا سهمی که قبلا خریدی و حرفی هم در موردش اینجا نزدی
دوستان ما اینجا رفاقتی و دورهمی جمع شدیم برای تبادل نظر و گپ زدن و اشتراک برخی نظرات و چه کردیم ها .... اینجا میدان زورازمائی و گلادیاتور بازی و مچ گیری و و سند رو کردن و منم منم و طرح دعاوی که کی درسته و کی نادرسته و دادگاه که نیست . دوست و دشمن و مسائل امنیتی و حیثیتی هم در کار نیست . همگی هم وطن هستیم
بی خیال یه سری مسائل بشید . دنیای واقعیش و کش و قوس ها و تنش هاش چه کرد که مجازیش بکنه . در فضای مجازی اثبات خود و برتری طلبی و من انم که رستم بود پهلوان و سند و مدرک و این حرفها را کم کنیم . اخه چه لزومی داره ؟
دوستی دارم که خیلی براش مهمه اطرافیان دور و رفقا در موردش چی فکر کنند و میزان مال و منالش را بدونند یا نه و از این حرفها و خیلیییییییییی سعی داره جلوی اونا کم نیاره
یه بار بهش گفتم چرا اینقدر انرژی و اعصاب صرف این کار فوق العاده بیهوده میکنی ؟ اخه اطرافیان دور و رفقا چه فکری در موردت بکنند چه فرقی برات داره ؟ گفتمبرو بچسب به زن و بچت که داری از دستشون میدی و واقعا هم همینطوره
درود
درود ....
اتفاقا شفافیت یعنی همین ...
به قول b4 فضای مجازی است و شفافیت معنی ندارد ....!!
حال شما ثابت کنید هرچه نوشته اید از خرید یا فروش ، مختص امروز بوده ...!!
ثابت کنید ...
خوانندگان از کجا بدانند امروز خریده اید ؟!
شاید امروز که در فضای مجازي اعلام خرید میکنید، ، در دنیای واقعی در حال فروش باشید ...!! و بالعکس ...
شفافیت در این تاپیک نزدیک به صفر ...
۳ روز نیستم ، می گویند بنویس ... می نویسم ، حمله می کنند ...!!
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/11/20, 15:21.
خرید ختراک از صف فروش. چهارشنبه ناخنکی زدم امروز مبسوط برداشتم. همه خبرهای سهم بنیادی و عالی است. فقط ملت امروز از ثبت افزایش سرمایه رم کرده بودند/:.yead.:/
به ولله جز سهامیه که من اصلا نخریدم و نه بررسیش کردم. صرفا تو واچ لیست چهارم دارمش اونم به خاطر اینکه در گذشته تو این تاپیک یا تاپیک پیش بینی هفتگی دیدم دوستان مطرح میکنند.
ازتون میخوام ۱۰ صفحه گذشته این تاپیک یک مرور کنید ببینید من فقط پست های خریداران لایک کردم.
من هر پستی که تو این صفحه مرتبط با خرید و فروش دوستان است رو لایک کردم. ربطی نداره من فقط از خریدها خوشم میاد.
به نظرم تو این تاپیک ضرورتی نداره بیایم بگیم مثلا چند روز پیش چی خریدیم.
اگر از نظر شما اتفاق مبارکی است.
بهتر عنوان تاپیک به چند روز پیش چی خریدین تغییر کند.
یا اینکه یک تاپیک زده شود چند روز پیش چی خریدین.
من خودم کمتر خرید و فروش هام تو این تاپیک عنوان میکنم ولی از اینکه دوستان لطف میکنند خرید و فروش روزانه شون اینجا درج میکنند ممنون هستم. حالا انصاف خودشون که راست میگن یا دروغ
به هر حال ممکن سهمی اینجا اسم برده شود که از دید یکی مثل من دور مانده باشد.
نظر