کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هم وزن ۳۰۰ ؟ دیگه نه از تاک نشان ماند و نه از تاکستان . مگر اینکه شاخص سازها جور را بکشند که بازم فرقی نداره کلیت بازار را میکشه پائین
بسیار بعید میدونم هم وزن ۳۰۰ شود یا حتی ۳۳۰ . من ۳۵۰ کمتر متصور نیستم
هم وزن ۳۰۰ ؟ دیگه نه از تاک نشان ماند و نه از تاکستان . مگر اینکه شاخص سازها جور را بکشند که بازم فرقی نداره کلیت بازار را میکشه پائین
بسیار بعید میدونم هم وزن ۳۰۰ شود یا حتی ۳۳۰ . من ۳۵۰ کمتر متصور نیستم
بعید تو بازار نداریم مخصوصا در بورس ما
هنوز نوبت شبندر و فولاد نشده که صف فروش سنگین داشته باشن
سبزوا رو رانتی خریدیم حدود ۴۰۰ من فروختم با ضرر ولی الان ۱۸۰ صف فروشه با شتاب اومده اینجا
هیچ کس فکر نمیکرد تو یکی دوماه ۵۵ درصد بیاد پایین شما بگو یک درصد کسی احتمال میداد بیاد اینجا
من حیلی وقت پیش گفتم فولاد ۸۵۰ اینقد بازی در اورد که بالا پایین شد ولی هنوزم میگم میبینه
بعید تو بازار نداریم مخصوصا در بورس ما
هنوز نوبت شبندر و فولاد نشده که صف فروش سنگین داشته باشن
سبزوا رو رانتی خریدیم حدود ۴۰۰ من فروختم با ضرر ولی الان ۱۸۰ صف فروشه با شتاب اومده اینجا
هیچ کس فکر نمیکرد تو یکی دوماه ۵۵ درصد بیاد پایین شما بگو یک درصد کسی احتمال میداد بیاد اینجا
من حیلی وقت پیش گفتم فولاد ۸۵۰ اینقد بازی در اورد که بالا پایین شد ولی هنوزم میگم میبینه
سبزوا تجدیدی و باد کرده و ماه ها قبل چه ارتباطی به الان داره ؟ از شما بعید است اینطور تحلیل
از زمان ریختن سبزوا در بازار ، درصد بالائی دیگر همپای سبزوا ریختند
شاخص حتی ۱۳۱۰ هم نتونه به اخر خط برسه دیگه ۱۲۸۰ ... حتی کمترش هم بیاد ، با هم وزن ۳۰۰ مطابقت پیدا نمیکنه
سبزوا تجدیدی و باد کرده و ماه ها قبل چه ارتباطی به الان داره ؟ از شما بعید است اینطور تحلیل
شاخص حتی ۱۳۱۰ هم نتونه به اخر خط برسه دیگه ۱۲۸۰ ... حتی کمترش هم بیاد ، با هم وزن ۳۰۰ مطابقت پیدا نمیکنه
سبزوا یه مثال بود ، بعید بود برای خریداران به این قمیت برسه چون رانت مستقیم و خرید گروهی بود
چندین عصو بالای یک میل سهم داشت ، هیچ کس یک درصد هم احتمال نمیداد برسه به اینجا و اکثریت هم نگه داشتن
این رو مثال زدم برای کلمه بعید در بازار ما
هم وزن یکم تخفیف بدیم ۳۲۰ بیشتر راه نداره /.:biggrinsmiley.:/
در کل این همه تحلیل فقط احتماله و همونطور که بعید معنی نداره این تحلیل ها هم ممکنه بعید نباشه
البته مذاکرات و دلار هم مساله است
مذاکرات به انجام برسد و دلار افت قابل توجهی کند که بعید هم هست دلار حتی با برجام قطعی زیر ۲۷ و ۲۸ بیاد ، شاید هم وزن تا ۳۲۵ بریزه
سلام
داداش شما که نقد بودی یکم دیگه صبر کن
هموزن امروز جای خیلی بدی رو شکسته
فکر کنم مهمونی هنوز ۲۰ درصد ادامه داره
به نظر شاخص از ۱۳۱۰ یه برگشت خواهد داشت و احتمالا فردا بازار بهتری خواهیم داشت به خصوص در سهام دلاری
دلیلش هم نرخ دلار ۲۳۵۰۰ تومان در بودجه و افزایش نرخ نیما به محدوده ۲۵-۲۷ هزار تومات
نظر