امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4122

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    درود بر بیفور عزیز

من قیمت را عرض کرده ، تو سوابق معاملات نگاه بفرمایید در تیرماه 96 کمترین قیمت حدود 2500 ریال بوده است . البته بعدا یک افزایش سرمایه داشته است لیکن هیچ گاه به اون قیمت حداقلی بعد از افزایش سرمایه نرسیده است .. لیکن حتی با لحاظ افزایش سرمایه هم چند بار از همین قیمت برگشت زده و 30 تا 50 درصدی بازدهی داشته است . بسیار بعیده از این قیمتها افت چندانی داشته باشد .
    بله منم عرض کردم اینجاها ریسک نداره غسالم بخصوص اینکه هر از گاهی بازیگرای قدری هم می افتند توش

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      امان از بازاری که بی اعتماد شده
      نتیجه این میشه که حتی صف فروش سهمی با 80% افت قیمتی و با ارزش 720 میلیون تومان را هم برنمیدارن
      وپسا/.:biggrinsmiley.:/
      از صف فروش 5 میلیونی وپسا 660 هزار تا برداشتن و صف فروش شد 4 میلیون
      و این صف فروش فقط 640 میلیون تومان پول میخواد تا جمعش کنن
      ولی این بی اعتمادی کلی در بازار مانع جمع شدن این صف فروش ناچیز تا این لحظه شده
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ali salehi
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 222

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        قیمت های 96 ؟
        افزایش سرمایه نجومیش چی رادین عزیز ؟
        البته غسالم اینجاها ریسک نداره ولی خب 14 برابر سال 96 است
        اگر کسی ابتدای سال 90غسالم خریده باشه و تا الان نفروخته باشه ، قیمت تعدیل شده سهامش با فرض دو افزایش سرمایه 900درصدی سال 92 و 1395درصدی سال گذشته سهمی سه 3ریال ناقابل افتاده ، سودهایی که مجامعم پرداخت شده بخوایم لحاظ کنیم قیمت تمام شده میره منفی
        الان غسالم چنده 260تومن حساب کن ببین سهامدار عمده و سهامدارای خرد قدیمی با اینهمه ریزش هنوز چند درصد تو سودن

نظر

• ali salehi
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 222

درود بر بیفور عزیز

من قیمت را عرض کردم ، تو سوابق معاملات نگاه بفرمایید در تیرماه 96 کمترین قیمت حدود 2500 ریال بوده است . البته بعدا یک افزایش سرمایه داشته است لیکن هیچ گاه به اون قیمت حداقلی بعد از افزایش سرمایه نرسیده است .. لیکن حتی با لحاظ افزایش سرمایه هم چند بار از همین قیمت برگشت زده و 30 تا 50 درصدی بازدهی داشته است . بسیار بعیده از این قیمتها افت چندانی داشته باشد .
          ناگفته نماند در جو کنونی بازار هر احتمالی ممکن است روی دهد هر چند ضعیف !
          غسالم سوپر حبابی سال 90حوالی سیصد تا سیصد پنجاه تومن بوده ، دو مرتبه تجدید ارزیابی سنگین داشته ، سال 92نهصد درصد پارسال 1395درصد
          قیمت تعدیل شده ش میشه سه چهار ریال ، الان چنده ؟

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4718

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
            اگر کسی ابتدای سال 90غسالم خریده باشه و تا الان نفروخته باشه ، قیمت تعدیل شده سهامش با فرض دو افزایش سرمایه 900درصدی سال 92 و 1395درصدی سال گذشته سهمی سه 3ریال ناقابل افتاده ، سودهایی که مجامعم پرداخت شده بخوایم لحاظ کنیم قیمت تمام شده میره منفی
            الان غسالم چنده 260تومن حساب کن ببین سهامدار عمده و سهامدارای خرد قدیمی با اینهمه ریزش هنوز چند درصد تو سودن
            اگر بخواهیم اینجوری نگاه کنیم برای هر کالایی و هر سهمی میشه اینجوری نگاه کرد !! حالا شما می گوید سال 92 ! من می گم برگردیم سال 57 و 47 و ... خوب معلومه ما تو کشوری زندگی می کنیم که در 40 سال اخیر به غیر از یکی دو سال احتمالا هیچوقت تورم یک رقمی نداشته ایم !!! بنابراین این نوع تحلیل چندان منطقی نیست !
            من سال 97 شهرستان یک خانه داشتم می خواستم بفروشم ! روی 480 میلیون به توافق رسیدیم ! مشتری پشیمان شد و نخرید ! الان بعد از سه سال همون خانه بالای 2 و نیم میلیارد خریدار داره !! خوب غسالم و سهام و سایر کالاها و خدمات هم همینجوریه !!! دلیل نمیشه چون یک رشد سنگینی سهام در طی 10 سال اخیر داشته اند پس ارزنده نیستند . 10 سال قبل هزینه احداث یک کارخانه چند بوده است الان همان کارخانه هزینه احداثش چنده ؟؟؟

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4122

چطور حساب کردید 3 ریال ناقابل ؟ غسالم در 2 افزایش سرمایه از 30 میلیون سهم رسیده به 4.48 میلیارد سهم . هر دو افزایش سرمایه هم بدون تزریق پول بوده و تجدید ارزیابی
              بیش از 140 برابر شده . سود هم میذاریم کنار اصلا اون پیشکش
              ابتدای 90 را 310 میگیریم و قیمت فعلی هم 260 که میشه افت 16%

140 برابر تبدیل میشه به 117 برابر
              کدام بازاری 117 برابر شده در این مدت ؟ دلار که 30 برابر و سایر بازارها هم همین حدود اون وقت 3 ریال سود کرده سهامدار بلند مدتیش ؟

نظر

• ali salehi
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 222

اگر بخواهیم اینجوری نگاه کنیم برای هر کالایی و هر سهمی میشه اینجوری نگاه کرد !! حالا شما می گوید سال 92 ! من می گم برگردیم سال 57 و 47 و ... خوب معلومه ما تو کشوری زندگی می کنیم که در 40 سال اخیر به غیر از یکی دو سال احتمالا هیچوقت تورم یک رقمی نداشته ایم !!! بنابراین این نوع تحلیل چندان منطقی نیست !
                من سال 97 شهرستان یک خانه داشتم می خواستم بفروشم ! روی 480 میلیون به توافق رسیدیم ! مشتری پشیمان شد و نخرید ! الان بعد از سه سال همون خانه بالای 2 و نیم میلیارد خریدار داره !! خوب غسالم و سهام و سایر کالاها و خدمات هم همینجوریه !!! دلیل نمیشه چون یک رشد سنگینی سهام در طی 10 سال اخیر داشته اند پس ارزنده نیستند . 10 سال قبل هزینه احداث یک کارخانه چند بوده است الان همان کارخانه هزینه احداثش چنده ؟؟؟
                اتفاقا اینجوری که من حساب میکنیم درسته ، تورم یک دهه اخیر رو قیمت دلار زمین بقیه چیزارو محاسبه کنید اضافه کنید به قیمت تعدیل شده سهم ، دست آخر اگه کمتر بود ارزنده س ، بیشتر بود حبابه
                همین الان غپینو همگروه این سهم ، تو این یک دهه چند بار افزایش سرمایه از آورده داده ، یعنی پول نقد به شرکت تزریق شده اینه وضعش اونوقت غسالم تو یکدهه اخیر فقط زمیناشو متر کرده گذاشته رو سرمایه

نظر

• ali salehi
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 222

چطور حساب کردید 3 ریال ناقابل ؟ غسالم در 2 افزایش سرمایه از 30 میلیون سهم رسیده به 4.48 میلیارد سهم . هر دو افزایش سرمایه هم بدون تزریق پول بوده و تجدید ارزیابی
                  بیش از 140 برابر شده . سود هم میذاریم کنار اصلا اون پیشکش
                  ابتدای 90 را 310 میگیریم و قیمت فعلی هم 260 که میشه افت 16%

140 برابر تبدیل میشه به 117 برابر
                  کدام بازاری 117 برابر شده در این مدت ؟ دلار که 30 برابر و سایر بازارها هم همین حدود اون وقت 3 ریال سود کرده سهامدار بلند مدتیش ؟
                  فرض میگیریم شما سال 90 صدهزار سهم با قیمت تمام شده 310تومن میخری ، بعد از افزایش سرمایه 900درصدی شما 900هزار سهم داری با قیمت تمام شده 31تومن
                  شما سهم رو نگه میداری ، سود مجامعم میگیری ، چند سال بعد دوباره شرکت تجدید ارزیابی میکنه ، اینبار 1395درصد ، تعداد سهام شما میشه دوازده میلیون پونصد پنجاه پنج هزار سهم12555000با قیمت تمام شده هر سهم 3ریال
                  الان قیمت چنده 260تومن شما چقدر تو سودی ؟
                  تورم چقدره دلار چقدره حباب چقدره ؟؟؟بازدهی بقیه بازارها چقدره؟
                  خیلی از سهما رو اینقدر بادکردن شده شت کویین مثل شیبا ، سهامدار عمده یه ریالم بفروشه سود میکنه خخخ
                  منظور از سه ریال قیمت تعدیل شده س ، نه سود ، همون سربسر فروش که تو پرتفو میزنه ، یعنی اونی که سال 90خریده الان سهم بشه 3ریال اون سربسر میشه ، بالاتر از اون سودشه
                  آخرین ویرایش توسط ali salehi؛ 2021/12/13, 10:36.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4122

فرض میگیریم شما سال 90 صدهزار سهم با قیمت تمام شده 310تومن میخری ، بعد از افزایش سرمایه 900درصدی شما 900هزار سهم داری با قیمت تمام شده 31تومن
                    شما سهم رو نگه میداری ، سود مجامعم میگیری ، چند سال بعد دوباره شرکت تجدید ارزیابی میکنه ، اینبار 1395درصد ، تعداد سهام شما میشه دوازده میلیون پونصد پنجاه پنج هزار سهم12555000با قیمت تمام شده هر سهم 3ریال
                    الان قیمت چنده 260تومن شما چقدر تو سودی ؟
                    تورم چقدره دلار چقدره حباب چقدره ؟؟؟بازدهی بقیه بازارها چقدره؟
                    خیلی از سهما رو اینقدر بادکردن شده شت کویین مثل شیبا ، سهامدار عمده یه ریالم بفروشه سود میکنه خخخ
                    منظور از سه ریال قیمت تعدیل شده س ، نه سود ، همون سربسر فروش که تو پرتفو میزنه ، یعنی اونی که سال 90خریده الان سهم بشه 3ریال اون سربسر میشه ، بالاتر از اون سودشه
                    ای بابا اشتباه حساب میکنی
                    30 میلیون سهم شده 4.484 میلیارد
                    دقیقش میشه 149 برابر
                    100 هزار سهم سال 90 الان شده 14.9 میلیون سهم

شما افزایش سرمایه را اشتباه حساب میکنی . افزایش سرمایه 900 درصدی تعداد سهام را 10 برابر منیکنه نه 9 برابر و کل سهام الان میشه 14.9 میلیون

افزایش سرمایه 100% از انباشته یا تجدید تعداد را دو برابر میکنه . 200% تعداد را 3 برابر میکنه و الی اخر . افزایش 900% تعداد سهام را 10 برابر میکنه
                    حتی با همین حساب کتاب شما که خطا داره طرف از 100 هزار سهم رسیده به 12.5 میلیون و خرده ای که میشه بیش از 120 برابر . و افت قیمتش را حساب کنیم بازم زیر 100 برابر نمیره دلار 120 برابر یا 100 شده این مدت ؟؟؟؟؟؟؟ تورم اینقدر بوده ؟

شما دست روی سهمی گذاشتید که در بازه 10 ساله بهترین بازدهی را داشته و اصرار دارید بگید بلند مدتش فایده نداشته
                    اگر میخوای سهمی مثال بزنی که از تورم هم جا مونده باشه و سهامد ار بلند مدتیش زیان دیده باشه باید از ولساپا ثمکسن ثاخت و خیلی های دیگه نام ببری که خودم هم بارها گفتم

نظر

• ali salehi
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 222

دقیقش میشه 149 برابر

شما افزایش سرمایه را اشتباه حساب میکنی . افزایش سرمایه 900 درصدی تعداد سهام را 10 برابر منیکنه نه 9 برابر و کل سهام الان میشه 14.9 میلیون

افزایش سرمایه 100% از انباشته یا تجدید تعداد را دو برابر میکنه . 200% تعداد را 3 برابر میکنه و الی اخر . افزایش 900% تعداد سهام را 10 برابر میکنه
                      حتی با همین حساب کتاب شما که خطا داره طرف از 100 هزار سهم رسیده به 12.5 میلیون و خرده ای که میشه بیش از 120 برابر . و افت قیمتش را حساب کنیم بازم زیر 100 برابر نمیره دلار 120 برابر یا 100 شده این مدت ؟؟؟؟؟؟؟ تورم اینقدر بوده ؟

شما دست روی سهمی گذاشتید که در بازه 10 ساله بهترین بازدهی را داشته و اصرار دارید بگید بلند مدتش فایده نداشته
                      اگر میخوای سهمی مثال بزنی که از تورم هم جا مونده باشه و سهامد ار بلند مدتیش زیان دیده باشه باید از ولساپا ثمکسن ثاخت و خیلی های دیگه نام ببری که خودم هم بارها گفتم
                      واقعا ناامیدم کردی با این جوابت
                      دو بار مطلب واسه ت نوشتم ویرایش کردم توضیح دقیقتر ساده تر کردم بازم متوجه نمیشی
                      منم دقیقا منظورم اینه سهم با اینهمه افت هنوز بیشتر از تورم به صاحبش بازدهی داده
                      ثاخت که مثال زدی درسته بازدهیش ناچیز بوده ، با این فرمول خیلی ساده میشه بازدهی سهمارو در آورد و حبابشونو محاسبه کرد
                      غپینو که مثال زدم تو این یکدهه فکر نمیکنم ده برابرم شده باشه اما غسالم صدبرابر شده ، اونوقت آقای رادین میگه سهم خوبیه ، چرا؟ چون 97فلان قیمت بوده الان اینقدره
                      آخرین ویرایش توسط ali salehi؛ 2021/12/13, 11:17.

نظر

• nahamya
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 629

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                        سلام
                        داداش شما که نقد بودی یکم دیگه صبر کن
                        هموزن امروز جای خیلی بدی رو شکسته
                        فکر کنم مهمونی هنوز 20 درصد ادامه داره

از دست دادن جمایت هموزن در دیروز راه رو باز کرد برای فولاد
                        شبندر هم به زودی وارد مهمونی میشه
                        impulsive_wave

نظر

• ali salehi
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 222

دقیقش میشه 149 برابر

عذر میخوام ،درسته من اینجا یه اشتباهی داشتم فقط سهام جایزه رو بعد از افزایش سرمایه گفتم سهم اصلی به این تعداد اضافه میشه تعداد سهام 14950000میشه ، چون بیشتر رو قیمت تمام شده متمرکز بودم رو تعداد سهام بعد افزایش سرمایه دقت نکردم
                          اما در مورد کلیت بحث ما باهم همنظریم منظور من اینه سهم همچنان حبابه
                          آخرین ویرایش توسط ali salehi؛ 2021/12/13, 11:22.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4122

واقعا ناامیدم کردی با این جوابت
                            اصلا متوجه میشی من چی میگم
                            بحثم واضحه ، تعداد سهم شما با فرض افزایش سرمایه و قیمت تمام شده رو دقیق محاسبه کردم
                            100هزار سهم میشه 12555000قیمت تمام شده سه ریال
                            هر چی از بیشتره سود سهامداری که تا الان نگه داشته
                            دو بار مطلب واسه ت نوشتم ویرایش کردم توضیح دقیقتر ساده تر کردم بازم متوجه نمیشی
                            منم دقیقا منظورم اینه سهم با اینهمه افت هنوز بیشتر از تورم به صاحبش بازدهی داده
                            ثاخت که مثال زدی درسته بازدهیش ناچیز بوده ، با این فرمول خیلی ساده میشه بازدهی سهمارو در آورد و حبابشونو محاسبه کرد
                            غپینو که مثال زدم تو این یکدهه فکر نمیکنم ده برابرم شده باشه اما غسالم صدبرابر شده ، اونوقت آقای رادین میگه سهم خوبیه ، چرا؟ چون 97فلان قیمت بوده الان اینقدره
                            خب اینو از اول بگو
                            شما طوری مطلب نوشتی که فکر کردم میگی اندازه تورم بازدهی نداشته . پس این قضیه به کنار . منظورتون این بوده که بازدهی 10 ساله بالا بوده و منم همینو گفتم
                            ولی هنوزم داری تعداد سهام را اشتباه حساب میکنی
                            نا امید را خوب اومدید ولی وارونه است . من نا امید شدم از این حساب کتاب شما

عزیز من 900% افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی تعداد سهام را 10 برابر میکنه نه 9 برابر

با این حسابی که شما میکنی افزایش 100% نباید تعداد سهام را زیاد کنه درسته ؟ در حالی که افزایش 100% تعداد سهام را 2 برابر میکنه . تعدادی داری و به میزان همون تعداد بهش اضافه میشه و 2 برابر میشه افزایش 200% تعداد سهام را 3 برابر میکنه ولی با حساب شما 2 برابر میشه
                            افزایش 900% یعنی 9 برابر به اونی که داری اضافه میشه . اونی که از اول داری تکلیفش چیه ؟ با اونی که داری و اون 9 برابری که اضافه میشه در مجموع میشه 10 برابر
                            دیگه چقدر توضیح بدم دوست خوب ؟
                            این موضوع به این واضحی و سادگی را اصرار داری بگی درست میگی !!!!

مگه از 30 میلیون سهم نشده 4.484 میلیارد ؟ 149 برابر تعداد کل . خب 100 هزار سهم میشه 14.9 میلیون سهم نه 12.55

نظر

• ali salehi
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 222

خب اینو از اول بگو
                              شما طوری مطلب نوشتی که فکر کردم میگی اندازه تورم بازدهی نداشته . پس این قضیه به کنار . منظورتون این بوده که بازدهی 10 ساله بالا بوده و منم همینو گفتم
                              ولی هنوزم داری تعداد سهام را اشتباه حساب میکنی
                              نا امید را خوب اومدید ولی وارونه است . من نا امید شدم از این حساب کتاب شما

عزیز من 900% افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی تعداد سهام را 10 برابر میکنه نه 9 برابر
                              شما درصد را یکی کم میکنی
                              با این حسابی که شما میکنی افزایش 100% نباید تعداد سهام را زیاد کنه درسته ؟ در حالی که افزایش 100% تعداد سهام را 2 برابر میکنه . تعدادی داری و به میزان همون تعداد بهش اضافه میشه و 2 برابر میشه افزایش 200% تعداد سهام را 3 برابر میکنه ولی با حساب شما 2 برابر میشه
                              افزایش 900% یعنی 9 برابر به اونی که داری اضافه میشه . اونی که از اول داری تکلیفش چیه ؟ با اونی که داری و اون 9 برابری که اضافه میشه در مجموع میشه 10 برابر
                              دیگه چقدر توضیح بدم دوست خوب ؟
                              این موضوع به این واضحی و سادگی را اصرار داری بگی درست میگی !!!!

مگه از 30 میلیون سهم نشده 4.484 میلیارد ؟ 149 برابر تعداد کل . خب 100 هزار سهم میشه 14.9 میلیون سهم نه 12.55
                              درسته تصحیح کردم ممنون
                              ما درواقع همنظریم

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4122

درسته تصحیح کردم ممنون
                                ما درواقع همنظریم
                                خواهش
                                حالا چه کنیم و چه خاکی به سرمون کنیم با این وضعیت قمار خونه ؟
                                چند تا اوردر خرید داشتم ربع ساعت اول همه را حذف کردم . و کار خوبی هم کردم
                                تا وقتی میخوای بخری و منصرف میشی و بازم روزهای بعد پائین تر بهت میدن واقعا چه انتظاری است این بازار جون بگیره

نظر

در حال کار...
                                X