کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینکه نوشتید برای ثغرب است یا ثفارس؟
و آیا نظر خاصی برای خرید دارید در این مقطع و بعد از اینهمه افزایش؟! (فقط نظر خودتون، مسئولیت خرید بر عهده خود شخصه)
ثفارس
فعلا نوسانی هس و تو این بازارچون روش زوم نیستید فعلا نه
نکته خیلی خوبی را اشاره کردید. تو این صفحه همه تقریبا دارن از خریدهاشون میگن و خیلی کم پیدا میشه کسی بیاد بگه چی را فروختم و مخصوصا بگه با ضرر یا با سود فروخته!
اینظور به نظر میاد که همه در حال خرید هستن و همه خریدهاشون هم موفق و همراه با سود بوده و خیلی خوش و خرم دارن از بازار لذت میبرن! حتی روزهایی که بورس سقوط میکنه و همه چیز قرمزه!
حتی خود شما هم که از سهامدارهای با دانش و منطقی هستید، کم دیدم بگید سهمی را فروختید یا با سود یا با ضرر بوده!
البته من هم مثل شما قصد بدی ندارم و میخوام دیگران بهتر بتونن از این "امروز چه کردید؟" استفاده کنن.
:.thumbsupsmileyanim
درود
حق با شماست من هیچ فروشی را اعلام نکردم البته شاید با تاخیر و غیر مستقیم گفته باشم فلان سهم را ردش کردم با سود یا زیان کم یا زیاد
من مواردی که با دانش خودم فکر میکنم خریدش خوب باشه اعلام میکنم . فروشش دیگه با سلیقه و طبع بورسی هر فردی با خودش است
اگر موردی که اعلام میکنم روزهای بعدی وارد سود شد که ناز شست خودم و دیگری ... دیگه هر کی میتونه هر جائی دلش خواست سیو سود کنه . من خودم اکثرا را فعلا سیود سود میکنم تا بازار تکلیفش مشخص شود مگر اونائی که اضافه میکنم و صبر میکنم
نظر ما بیشتر مواردی است که خریدشون از نظرمون جذاب باشد . بررسی بیشترش و نقاط حمایت و مقاومت و اهدافش را دیگه باید هر کسی خودش دنبالش باشه
نظر