کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این هفته بهترین زمان خرید پتروها با پی به ای پایین است
دلارآزاد دیگه از قیمت دلار نیما کمتر نمیشه و نیما هم که تقریبا ثابته
پس سودشون کم نمیشه
ولی بواسطه موارد دیگه رفع تحریم به سودشون افزوده هم میشه
البته اگه تا آخر هفته فرصت بدن
ازما گفتن بود
بازار ما با دلار بالا رفتش و با دلارم میاد پایین
تا وقتی دلار بالای 35 سقف قبلی نشکونه بورس هیجا نخواهد رفت فقط نقد برید بانک
به به درود بر جناب جواد
کلی دنبالت می گشتم که این رفیقمون که ۲۴ ساعته از حرهشا (خدایی تا قبل از شما اسمش رو هم نشنیده بودم )می فرمود و قیمت های بالای ده هزار تومن رو آرزو برای به زودی ، گفته بود رو پیدا کنم.
عارضم به خدمت شما که الان رو ۷۷۰۰ این آرزو رو روزی پونصد تا شیشصد تا دونه از صف فروش ،رو دست می برن.
آقا مخلص، به دل نگیریا، بورس همینه، همه سهم ها دارن بد می ریزن فقط این نیست.
این هفته بهترین زمان خرید پتروها با پی به ای پایین است
دلارآزاد دیگه از قیمت دلار نیما کمتر نمیشه و نیما هم که تقریبا ثابته
پس سودشون کم نمیشه
ولی بواسطه موارد دیگه رفع تحریم به سودشون افزوده هم میشه
البته اگه تا آخر هفته فرصت بدن
ازما گفتن بود
سهامدار خرد گرامی ،چیزی که تو بورس فعلا جواب نمی ده ، استدلاله.استدلال شما درسته اما آخر وقت امروز مشخص میشه ،حقیقی ها مجددا چقدر نقد کردن.
به به درود بر جناب جواد
کلی دنبالت می گشتم که این رفیقمون که ۲۴ ساعته از حرهشا (خدایی تا قبل از شما اسمش رو هم نشنیده بودم )می فرمود و قیمت های بالای ده هزار تومن رو آرزو برای به زودی ، گفته بود رو پیدا کنم.
عارضم به خدمت شما که الان رو ۷۷۰۰ این آرزو رو روزی پونصد تا شیشصد تا دونه از صف فروش ،رو دست می برن.
آقا مخلص، به دل نگیریا، بورس همینه، همه سهم ها دارن بد می ریزن فقط این نیست.
ظهور جناب جواد بعد مدت ها باعث یادآوری حرهشا(سهمه؟؟؟!)شد و امروز از صف فروش مقداری خریداری شد. باشد که بعد قرن ها ما هم امروز نوسان ده درصدی را بزنیم و دعای خیرش را به جناب جواد ارسال کنیم.
نظر