امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4102

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
    قیمت غسالم از سقف تقریبا یک هفتم شده و بنظرم از سهم های کمریسک بازاره . امروز یه پله خرید شد تا 220 هر چی رو منفی عرضه کنن پله ای اضافه میکنم
    غسالم با سقف قیمتی رفته افزایش سرمایه و ملاک ریزش را باید بعد از افزایش سرمایه قرار داد و همون سقف بازگشائی . اون رشد بعد از افزایش سرمایه را باید نادیده گرفت چون رشدهای اضافی بعد از افزایش سرمایه های تجدید ارزیابی در کل بازار گول زننده هستند و مبنای ریزش قرار دادنشون کار درستی نیست
    از سقفی که رفته افزایش سرمایه تا حالا یک چهارم است و الان معادل 4000 است که میشه اذر 98

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4102

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
      _ خرید و بازپسگیری چافست 797 تومانی مرحله سوم بازپسگیری و تکمیل خرید
      منم یه پله کوچک از صف فروش برداشتم . دل و جرات و توانی و اعصابی برای خریدهای پله ای بیشتر از چند ده میلیون و عمدتا زیر 50 میلیون نیست
      یه پله هم حآفرین 361 . گزارش خوبی داده بود که سوخت در این وانفسا /:.rolleyessmileyani
      امیدوارم شاخ نوک تیز شاخص والا مقام 1320 را سوراخ نکند ، لامصب شاخش برنده است و تیز ، وگرنه همین خریدهامون هم بر باد رفته باید حساب کرد و بگردیم دنبال کف های جدید

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        غسالم با سقف قیمتی رفته افزایش سرمایه و ملاک ریزش را باید بعد از افزایش سرمایه قرار داد و همون سقف بازگشائی . اون رشد بعد از افزایش سرمایه را باید نادیده گرفت چون رشدهای اضافی بعد از افزایش سرمایه های تجدید ارزیابی در کل بازار گول زننده هستند و مبنای ریزش قرار دادنشون کار درستی نیست
        از سقفی که رفته افزایش سرمایه تا حالا یک چهارم است و الان معادل 4000 است که میشه اذر 98
        اشتباه میکنید . سهم با احتساب افزایش سرمایه و تقسیم سود از سقف قیمتی تعدیل شده 1583 تا قیمت فعلی حدود 250 ریزش داشته .

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3441

سلام

به نظرم خرید خوبی انجام دادید امروز! اما خواهشآ اگه قیمت 10 الی 20 تومنی دیگه ریخت یه وقت من رو مقصر خرید امروزتون نپندارید! از شما سپاسگذارم

امروز ریز معاملات فقط یکی از صندوقهای کوچیک رو اینجا واستون میفرستم که بلانسبت شما توسط بعضی آدمهای خدانشناس به دروغگوئی متهم نشم! خدا که جای حق نشسته! اما من که از حقم نمیگذرم! چه در این دنیا و چه در آخرت البته اگه خدانشناس مورد نظر ما به آخرتی هم معتقد باشه! حالا میخواد این شخص یه کاربر عادی مثل بنده باشه! یا یکی از ناظرین این تالار! البته بالانسبت همه ناظرین محترم این تالار! من هیچ جسارتی به ناظرین محترم این تالار هرگز نکرده و نیمکنم.

1400/10/25

فروش 14,000 سهم قند چهار محال 9,570 ريال

0132,800,979

(3,621,244,983)

خريد 3,500 سهم افست 7,970 ريال

(27,998,543)

](3,649,243,526)

1400/10/25
          خريد 7,000 سهم بين المللي پارس متوسط 6,970 ريال
          (48,971,100)

(3,698,214,626)

1400/10/25
          خريد 3,500 سهم سرمايه گذاري مسكن الوند 5,550 ريال

[(19,495,550)

0
          t](3,717,710,176)
          1400/10/25
          خريد 14,000 سهم شهد ايران 4,160 ريال

منم یه پله کوچک از صف فروش برداشتم . دل و جرات و توانی و اعصابی برای خریدهای پله ای بیشتر از چند ده میلیون و عمدتا زیر 50 میلیون نیست
          یه پله هم حآفرین 361 . گزارش خوبی داده بود که سوخت در این وانفسا /:.rolleyessmileyani
          امیدوارم شاخ نوک تیز شاخص والا مقام 1320 را سوراخ نکند ، لامصب شاخش برنده است و تیز ، وگرنه همین خریدهامون هم بر باد رفته باید حساب کرد و بگردیم دنبال کف های جدید
          آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2022/01/15, 14:18.

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3751

بورس بازی و ماشین بازی با هم جور درنمیاد !!!فعلا نظاره گریم!!!

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4102

اشتباه میکنید . سهم با احتساب افزایش سرمایه و تقسیم سود از سقف قیمتی تعدیل شده 1583 تا قیمت فعلی حدود 250 ریزش داشته .
              عرض کردم خدمتتون اون رشد بعد از افزایش سرمایه را نادیده بگیرید و بازم عرض کردم از سقف قبل از افزایش در بازگشائی یعنی 1064 یک چهارم است .
              بسیاری از نمادهای تجدیدی بعد از بازگشائی ها رشد های دیگری هم داشتند و اگر ریزش از سقف های جدید را در نظر بگیریم بله ریزش سنگین تر میشه ولی اون سقف های کاذب هستند که گول زننده میشن

به همین دلیل است که می بینید سهمی با یک ششم و یک هفتم شدن هم بازم جونی نداره و میل به افت بیشتر چون اون سقف های بعد از افزایش سرمایه کاذب هستند

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4102

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                سلام

به نظرم خرید خوبی انجام دادید امروز! اما خواهشآ اگه قیمت 10 الی 20 تومنی دیگه ریخت یه وقت من رو مقصر خرید امروزتون نپندارید
                ! از شما سپاسگذارم

واوووووووووو یعنی من اینقدر بچه ام یا دیروز کد بورسی گرفتم که شما را مقصر بدونم . در ثانی مگر من با اعلام نظر شما و از رو دست شما خرید کردم که اینو میگی ؟؟ جل الخالق
                یعنی هر کی سهمی خرید و دیگری هم همون خرید را انجام داد الزاما از رو دست دیگری بوده ؟
                من کلا 30 هزار سهم خریدم و این چندر غاز سود و زیانش اصلا برام مهم نیست

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

ثاخت یکی از سهم هایی هست که به قیمت ۱۰ سال قبل رسیده!
                  از اخبار و افشاها هم به نظر میاد سود یکی از فروش هاش به اندازه ارزش مارکتش باشه!
                  زیان سال های گذشته را به سود رسانده،
                  حالا زمانی که افشا زده سهمی که از قیمت بالای ۱۰۰۰ به زیر ۲۰۰ رسیده را به صف فروش کشاندن!
                  با همچین بازاری طرفیم،
                  سهامدار هیچ پوچ فقط تماشا
                  شاید فردا مقداری را که بالای ۲۰۰ فروش زده بودم را از صف فروش جایگزین کنم شاید، اگرچه دست و دلم میلرزه
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/01/15, 22:42.

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

عرض کردم خدمتتون اون رشد بعد از افزایش سرمایه را نادیده بگیرید و بازم عرض کردم از سقف قبل از افزایش در بازگشائی یعنی 1064 یک چهارم است .
                    بسیاری از نمادهای تجدیدی بعد از بازگشائی ها رشد های دیگری هم داشتند و اگر ریزش از سقف های جدید را در نظر بگیریم بله ریزش سنگین تر میشه ولی اون سقف های کاذب هستند که گول زننده میشن

به همین دلیل است که می بینید سهمی با یک ششم و یک هفتم شدن هم بازم جونی نداره و میل به افت بیشتر چون اون سقف های بعد از افزایش سرمایه کاذب هستند
                    الان رو چه استدلالی میگید اون رشد بعد از افزایش سرمایه کاذب و باید نادیده بگیرید؟! توی تکنیکال همه چیز توی قیمت لحاظ میشه. زیاد موضوع پیچیده نکنیم در مورد سهام غسالم همون طور که گفتم سرمایه کسی که توی قله خرید کرده با احتساب افزایش سرمایه و سود مجمع حدودا یک هفتم شده و متاسفانه سهم هایی با اینچنین اصلاح هایی در بازار کم نداریم.

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4102

الان رو چه استدلالی میگید اون رشد بعد از افزایش سرمایه کاذب و باید نادیده بگیرید؟! توی تکنیکال همه چیز توی قیمت لحاظ میشه. زیاد موضوع پیچیده نکنیم در مورد سهام غسالم همون طور که گفتم سرمایه کسی که توی قله خرید کرده با احتساب افزایش سرمایه و سود مجمع حدودا یک هفتم شده و متاسفانه سهم هایی با اینچنین اصلاح هایی در بازار کم نداریم.
                      روی کاغذ بله درست است . یک هفتم شده ولی چرا نمادهائی با این افت بازم جون میکنند ؟ چون این رشدهای کیلوئی و بیراه رفتن بوده ، حرف من اینه
                      بعد از بازگشائی 48% رشد کرده و رسیده به تعدیل شده 23500 یعنی 20 برابر در 1 سال . این کاذب نیست ؟

این افت های زیاد از سقف های از نظر من کاذب گول زننده میشوند و دارید میبینید که خیلی ها گول همین افت ها را میخورند و هیچ کدام از یک ششم و یک هفتم شده ها در کل بازار توانی ندارند که بتونند حداقل خودی نشان بدهند و یک هفتم را تبدیل به یک ششم بکنند و با اندکی منفی در شاخص بازم وحشت افرینی در صف فروشها و منفی دارند . بجز خگستر از دسته یک هفتم شده ها که تونسته خودشو الان به یک پنجم برسونه اینم با توجه به قرار گرفتن در گروه خودروئی و هر از گاهی لیدر کردنش و البته لپارس فسقلی و سفته بازی که اینم تونسته به حدود یک پنجم برسد

اگر بنا بر سقف ها باشد که ثشاهد و حکشتی هم سقفشون 8 و 9 هزار بود . لپارس هم 55 هزار بود . مرقام 6700 بود
                      البته نمیخوام بگم غسالم در قیمت های فعلی سهم بدی است . به هیچ وجه چنین قصدی ندارم . فقط خواستم بگم دیگه بازار به همگان ثابت کرده ریزش زیاد از سقف ها ارزندگی را باعث نمیشود

الان دوستانی هستند در باما مینالند ( این سایت نیست . جای دیگری ) که ای بابا از 2800 پارسال همین موقع ها ریخته تا 600 . خب این 2800 کاذب بود . رشد بعد از افزایش سرمایه بود
                      با 1850 اذر پراسال باز شده و در حالی که از اذر پارسال بازار ریخته ولی این به جای افت رفته بالا !!!!!!!!! کاذب تر این هم داریم ؟ افت را باید از 1850 در نظر گرفت

یا کپشیر مهر پارسال بعد از افزایش سرمایه از 1750 تا نزدیکای 4400 رفته بالا و سقفی بالاتر از مرداد 99 زده . اخه چرا ؟ خب این سقف کاذب است یه چیزی هم بالاتر
                      قچار اذر پارسال بعد از افزایش سرمایه 5000 باز شده و تا اسفند که سهم های مشابه یا درجا زده یا ریخته ، این رفته تا نزدک 10000 و دوبله از سقف مرداد 99 شده !!!!!!!!!!!!!! این که دیگه سقف دوقلوی فوق کاذب است . شکی نیست
                      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/16, 00:42.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                        ستاره‌دار(2)
                        • Jan 2022
                        • 1030

روی کاغذ بله درست است . یک هفتم شده ولی چرا نمادهائی با این افت بازم جون میکنند ؟ چون این رشدهای کیلوئی و بیراه رفتن بوده ، حرف من اینه
                        بعد از بازگشائی 48% رشد کرده و رسیده به تعدیل شده 23500 یعنی 20 برابر در 1 سال . این کاذب نیست ؟

این افت های زیاد از سقف های از نظر من کاذب گول زننده میشوند و دارید میبینید که خیلی ها گول همین افت ها را میخورند و هیچ کدام از یک ششم و یک هفتم شده ها در کل بازار توانی ندارند که بتونند حداقل خودی نشان بدهند و یک هفتم را تبدیل به یک ششم بکنند و با اندکی منفی در شاخص بازم وحشت افرینی در صف فروشها و منفی دارند . بجز خگستر از دسته یک هفتم شده ها که تونسته خودشو الان به یک پنجم برسونه اینم با توجه به قرار گرفتن در گروه خودروئی و هر از گاهی لیدر کردنش و البته لپارس فسقلی و سفته بازی که اینم تونسته به حدود یک پنجم برسد

اگر بنا بر سقف ها باشد که ثشاهد و حکشتی هم سقفشون 8 و 9 هزار بود . لپارس هم 55 هزار بود . مرقام 6700 بود
                        البته نمیخوام بگم غسالم در قیمت های فعلی سهم بدی است . به هیچ وجه چنین قصدی ندارم . فقط خواستم بگم دیگه بازار به همگان ثابت کرده ریزش زیاد از سقف ها ارزندگی را باعث نمیشود

الان دوستانی هستند در باما مینالند ( این سایت نیست . جای دیگری ) که ای بابا از 2800 پارسال همین موقع ها ریخته تا 600 . خب این 2800 کاذب بود . رشد بعد از افزایش سرمایه بود
                        با 1850 اذر پراسال باز شده و در حالی که از اذر پارسال بازار ریخته ولی این به جای افت رفته بالا !!!!!!!!! کاذب تر این هم داریم ؟ افت را باید از 1850 در نظر گرفت

یا کپشیر مهر پارسال بعد از افزایش سرمایه از 1750 تا نزدیکای 4400 رفته بالا و سقفی بالاتر از مرداد 99 زده . اخه چرا ؟ خب این سقف کاذب است یه چیزی هم بالاتر
                        قچار اذر پارسال بعد از افزایش سرمایه 5000 باز شده و تا اسفند که سهم های مشابه یا درجا زده یا ریخته ، این رفته تا نزدک 10000 و دوبله از سقف مرداد 99 شده !!!!!!!!!!!!!! این که دیگه سقف دوقلوی فوق کاذب است . شکی نیست
                        کاملا درست نوشتید.

نکته مهم این است که اکثر افراد میگن این سهم از پیک مرداد 99 مثلا 70 درصد ریخته پس سهم ارزنده و ارزان است الان و تعجب می کنند که چرا بازار چنین سهام مثلا مفتی را نمی خرد

مطلقا چنین نیست

بازار باهوشه که چنین سهامی را علی رغم ریزش مثلا 80 درصدی بازم نمیخرد چون می داند هنوز هم حباب دارند

نکته مهم این است که باید تاریخچه قبلی سهم را کامل دید

اینکه چقدر ریخته است فقط یک وجه داستان است

وجه مهمتر این است که اول کجا بوده و چقدر باد شده تا به پیک رسیده که حالا درصدی از حباب سوپر بالن خود را پس داده است

مثلا ثشاهد که رو 110 دست و پا می زد را بردند تا بالای 8 هزار تومن

بعد که ریخت تا 3500 تومن با همین نگاه آماتوری خیلی ها گفتند از 8190 تومن حدود 60 درصد ریخته و مفت است و ارزان و ارزنده وخریدن و دقت نکردند که مبدا رشد تا پیک را نیز نگاه کنند و ببینند ثشاهد از 110 تومن تا 8192 تومن بیش از 73 برابر شده است و حتی با قیمت 3500 تومن نیز نسبت به مبدا 110 تومنی 1 سال قبلش باز هم بیش از 30 برابر است

و بعد همین ثشاهد از 3500 ریخت تا 898 تومن فعلی

یعنی از همان قیمت مثلا مفت 3500 تومن دوباره 74 درصد ریخت

این اشتباه فاحش بورسی است که سهمی را بدون مطالعه سابقه قیمتی 5 ساله سهم بخری

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

نکته مهمتر که علاوه بر دقت نکردن به مقوله بی نهایت مهم سابقه قیمت چند ساله سهم باز هم مغفول می ماند در نگاه آماتورگونه برخی فعالان بورسی این است که مطلقا به ارزش بازار سهم و سنجش آن با واقعیات اقتصاد و ارزش بازار شرکت های همتراز گروه و بصورت نامتقارن سنجش با ارزش بازار شرکت های صنایع دیگر نمی کنند.
                          آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/16, 08:53.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

یا مثلا غزر

الان بعد این همه مثلا ریزش و مثلا مفت شدن ارزش بازار 7200 میلیاردی دارد

برید ببینید چند شرکت دارویی یا چند پتروشیمی کوچک نظیر شاروم میشه با این ارزش بازار خرید
                            آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/16, 08:49.

نظر

• خسرو چوگان
                              ستاره‌دار(1)
                              • Jan 2022
                              • 264

امروز پله دوم را از سدبیر با چنگال اندروز عالی خواهم خرید.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1937&page=8

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

متاسفانه شما منظور منو درست متوجه نشدید . من نگفتم صرفا به دلیل اصلاح زیاد ارزندست اگه یبار دیگه پست قبل را ببینید چارت سهم هم قرار دادم . موضوع اینه هر اتفاقی توی بازار خودشو باید توی قیمت نشون بده حالا میخواد رشد سهم کاذب باشه یا نباشه اینو بقیه دوستان تکنیکالیست هم میتونن تایید کننن . من ترجیح میدم این بحث ادامه پیدا نکنه خدای نکرده امثال اون دوست تازه وارد هم که تو پست بعدی وارد بحث شده دچار اشتباه نشن . موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X