کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه شما منظور منو درست متوجه نشدید . من نگفتم صرفا به دلیل اصلاح زیاد ارزندست اگه یبار دیگه پست قبل را ببینید چارت سهم هم قرار دادم . موضوع اینه هر اتفاقی توی بازار خودشو باید توی قیمت نشون بده حالا میخواد رشد سهم کاذب باشه یا نباشه اینو بقیه دوستان تکنیکالیست هم میتونن تایید کننن . من ترجیح میدم این بحث ادامه پیدا نکنه خدای نکرده امثال اون دوست تازه وارد هم که تو پست بعدی وارد بحث شده دچار اشتباه نشن . موفق باشید
با سلام
اون دوست تازه وارد که گفتین،درسته که در اینجا جدید هستند ولی از نوشته هاشون این طور به نظر نمیاد در بازار تازه وارد باشن بلکه به نظر از قدیمی ها باشند.
با سلام
اون دوست تازه وارد که گفتین،درسته که در اینجا جدید هستند ولی از نوشته هاشون این طور به نظر نمیاد در بازار تازه وارد باشن بلکه به نظر از قدیمی ها باشند.
ببینید حقوقی در باما چه میکنه
صف فروشش کرد
شما پولتون را بذارید در یک صندوقچه ولی قفلش نکنید و سر یه چهار راه قرار بدهید و برید دنبال کارتون شاید کمتر از این روش ها اسیب ببینه
قصد خرید بود که با این وضعیت منصرف شدم
تئوری کد به کد هم سخت میشه پذیرفت . شاید هم باشه /:.wacsmiley.:/
آدامس بایودنت کوکاکولا را هم امتحان نموده عاشق ش میگردید /.:biggrinsmiley.:/
با سلام و تشکر
همین الان دوست زنجانیم را گفتم تا من کمی سهم خرید می نمایم برود سوپرمارکت آنطرف خیابان ببیند این را می یابد یا نه.اگرچه بعید می دانم به گرد پای پاستیل کوکا کولا برسد.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
۱۰۰هزارتاشتوکارا باسود پانصد ششصد هزارتومنی خیلی کم در دوسه درصد خرد خرد دادم رفت نقدکامل،،احتمالا تا مثبت دو امروز ببرنش منفروختم این بازار بی فایدس فعلا تماشا
نظر