خرید قزوین از صف خرید .. (به تعداد بالا )
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید کبافق در منفی کامللا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبابا چه دلي داري قندي ميخري.. خريد سمايه..
در بین این گروه کم حاشیه ترین سهم هم همین قزوینه که ترجیح دادم امروز خریدارش باشم .
ضمن اینکه ریسک کردن به من میسازه و هر وقت که ریسک میکنم ، سود میکنم . ;)یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postاز نظر من بهترین گروه برای کسب بازدهی مناسب همین گروهه (کما اینکه تا همین الان هم بازدهی قابل قبولی نصیبم شده)
در بین این گروه کم حاشیه ترین سهم هم همین قزوینه که ترجیح دادم امروز خریدارش باشم .
ضمن اینکه ریسک کردن به من میسازه و هر وقت که ریسک میکنم ، سود میکنم . ;)
حامد جان توي اين گروه به قند قزوين ميگن سنگ پا قزوين (البته بلا نسبت)، خيلي سهامداراي سمج و با شهامتي داره ، تمام قندي ها که شل کنن و بشن منفي 4 ، تازه قزوين صف خريد رو ميده ، شايد هم روان معامله بشه
اين خصلت رو از قشکر به ارث برده(قبلا قشکر اين طوري بود :() ، حيف که خراب کردن اين سهم رو ، يعني الان 1200 رو هم ديده بود به راحتي
نظر
-
نظاره کردنه صفهای زیبای کاشی ها در بازار بی رمقهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
-
خرید مقدار خیلی کمی از پله دوم رایان در 4837 ریال
به نظر من رایان کم کم باید حرکت خودشو شروع کنه .
دوستان از این سهم با p/e = 3.7 , EPS=1353 جا نمونید .
:D :D :Dحضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postدیر جنبیدی حامد دیروز حوالی 1 تا 4 مثبتش رو من رنج کردم :d اگه تو صفی بگو بگم بچه ها یه تعداد بدن :d
امروز اول وقت تونستم 33 هزارتا بخرم از قبل هم تعدادی دارم دیگه بسمه زیادیش مرض قند میاره :d
ضمن اینکه قثابت و قشرینم دارم ;)یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
نظر