ثشرق در آستانه صف خرید ...
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
امروز راس ساعت 6ونیم صبح دم بانک ملی بلوار استاد معین بودم اسم می نوشتند برای خرید بورس انرزی که من نفر273 بودم نفر اول میگفت من دیشب ساعت 7 آمدم خلاصه کلام اینکه به 4نفر دادند وبعد گفتند سیستم قبول نمی کند وسهام تمام شد چه بلوایی ایجاد شد پلیس آمد و---- یک خورده فکر کردم گفتم عجب آدم احمقی هستم اگر سهم خوب باشد آخه به من وامثال من میدهند اونم توی کشوری که یک مشت و---- دیگه نگم
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postامروز راس ساعت 6ونیم صبح دم بانک ملی بلوار استاد معین بودم اسم می نوشتند برای خرید بورس انرزی که من نفر273 بودم نفر اول میگفت من دیشب ساعت 7 آمدم خلاصه کلام اینکه به 4نفر دادند وبعد گفتند سیستم قبول نمی کند وسهام تمام شد چه بلوایی ایجاد شد پلیس آمد و---- یک خورده فکر کردم گفتم عجب آدم احمقی هستم اگر سهم خوب باشد آخه به من وامثال من میدهند اونم توی کشوری که یک مشت و---- دیگه نگم
کسی تونسته راحت بگیره؟
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postامروز راس ساعت 6ونیم صبح دم بانک ملی بلوار استاد معین بودم اسم می نوشتند برای خرید بورس انرزی که من نفر273 بودم نفر اول میگفت من دیشب ساعت 7 آمدم خلاصه کلام اینکه به 4نفر دادند وبعد گفتند سیستم قبول نمی کند وسهام تمام شد چه بلوایی ایجاد شد پلیس آمد و---- یک خورده فکر کردم گفتم عجب آدم احمقی هستم اگر سهم خوب باشد آخه به من وامثال من میدهند اونم توی کشوری که یک مشت و---- دیگه نگممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postدیروز کبافق و ثشرق در منفی کامل اضافه شد
امروز همچنان کبافق و فن اوا هم در منفی کامل اضافه شد
پرتفوی من:
کبافق- شبهرن - ونوین - فن آوا - خودرو - ثشرق - تکنو - صدرا و مقداری هم شتهران که یک ساله توش گیر کردم.
امروز فقط تماشاچی بودیم
احمدآقا پرتفوی ما هم
کساوه -کچینی -کسرا -حتوکا-وتوکا -تپمپی-کهمدان-تکمبا دلار هم ماشالله 1780 شده
فردا گرو منتفع از دلار دیدن داره گروه- روی -کاشی -غذایی - پتروشیمی -قندی
نظر
نظر