امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
    به احترام سایر خوانندگان ادیت کردم
    توجه نکن دوست عزیز
    در خانه مور شبنمی طوفان است
    طرف به جیب خودش نگاه می‌کنه همه را مثل خودش تصور می‌کنه و بعضی اعداد در ذهنش نمیگنجه
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
      درود بر شما
      نقد بودن بهترین راهکاره چند تا دلیل
      ۱. تسویه کارگزاری از اواخر بهمن سروع میشه تا ۲۰ بهمن ، در بهترین بازارها هم این یک ماه منفی و پرعرضه بوده
      ۲. فروش حقوقی های دولتی به دلیل کسری بودجه با نزدیک شدن به پایان سال .
      ۳. مذاکرات برجام که به احتمال زیاد توافق انجام شده و تمام این کش دادن ها برای امتیازه و شک نکنید پول هوشمند نمیاد تو بازار ، اصلی ترین دلیل هست این موضوع ....
      شک نکنید تاثیر زیادی تو شرایط اقتصادی خواهد گذاشت و دلارهای نفتی

۴. بودجه و مشخص نبودن دیدگاه قطعی مجلس در مورد مالیات و ارز ۴۲۰۰ تومنی و سایر موارد حتی سوخت

اما اینکه در ضرر سنگین باشید و در این قیمت ها نقد کنید به نظرم در برخی سهام اشتباه و باید سهامدار باشیم ، اما خرید جدید سهام اشتباهه مگر نوسان گیر حرفه ای باشی
      این تسویه کارگزاری پس چرا مال ما اینجوری نیست!؟ من خودم تا دو ماه قبل که تسویه کردم سه سال بالای میلیارد اعتبار داشتم و هیچ وقت سر ماه و سر سال کارگزارم نگفت تسویه کنم
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Si@v@sh
        Banned
        • Jan 2022
        • 210

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        حدود 10 درصد دیگه بازار بالا بره و از ضررها کم بشه راضی هستم

از 800 ضرر رسیدم به حدود 380 تا ضرر

سر بسر بشم احتمالا مقداری سبک کنم
        بس کنید خالی بندی رو.چی عایدتون میشه با این چرندیات؟سایت شده محل تبادل عقده های فکری و درونی.هرکی داره ساز خودشو میزنه.سبدت تو کف قیمت شاخص1200000،باید حداقل 10میلیارد تومن بوده باشه که توی دو روز 420میلیون تومنش جبران بشه.لااقل خالی بندی رو کمی از بهرام خان یادبگیرید.میگه 3000درصد تو دوسال رکود سود کرده،بعد سریع پاکش میکنه،افراد دیگه نبینن ی وقت 3 بشه...

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
          بس کنید خالی بندی رو.چی عایدتون میشه با این چرندیات؟سایت شده محل تبادل عقده های فکری و درونی.هرکی داره ساز خودشو میزنه.سبدت تو کف قیمت شاخص1200000،باید حداقل 10میلیارد تومن بوده باشه که توی دو روز 420میلیون تومنش جبران بشه.لااقل خالی بندی رو کمی از بهرام خان یادبگیرید.میگه 3000درصد تو دوسال رکود سود کرده،بعد سریع پاکش میکنه،افراد دیگه نبینن ی وقت 3 بشه...
          ادعای داشتن ده میلیارد تومن توی بورس ادعای بزرگیه!؟؟
          سبدی که الان مدیریت میکنم حدود ۱۱ میلیارده
          سهام خودم پارسال توی اوج قیمت نزدیک ۴۰ میلیارد بود
          به شما هم میگم به جیب خودت و سبد خودت نگاه نکن الان اشخاصی هستند که چندصد میلیارد هم سبد سهم یا پول پارک شده برای خرید سهم دارند خودم چندتاشون را میشناسم
          ده میلیارد الان معادل یک میلیارد ده سال قبله پول یک آپارتمان ۱۰۰-۱۲۰ متری متوسط توی تهران و اصلا عدد عجیب و دور از ذهنی نیست تو بازار

نظر

• Si@v@sh
            Banned
            • Jan 2022
            • 210

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
            ادعای داشتن ده میلیارد تومن توی بورس ادعای بزرگیه!؟؟
            سبدی که الان مدیریت میکنم حدود ۱۱ میلیارده
            سهام خودم پارسال توی اوج قیمت نزدیک ۴۰ میلیارد بود
            به شما هم میگم به جیب خودت و سبد خودت نگاه نکن الان اشخاصی هستند که چندصد میلیارد هم سبد سهم یا پول پارک شده برای خرید سهم دارند خودم چندتاشون را میشناسم
            ده میلیارد الان معادل یک میلیارد ده سال قبله پول یک آپارتمان ۱۰۰-۱۲۰ متری متوسط توی تهران و اصلا عدد عجیب و دور از ذهنی نیست تو بازار
            خود شما ی روز تهرانی،فرداش تو استانبول؟نکنه جت شخصی داری،بسرعت میری میای؟!بعد سبد ۱۱میلیاردی رو تو استانبول نشستی خریدوفروش میکنی؟مااینجا وسط تهرون به زور وصل میشیم به آنلاین.بعد تو چطوری به آی پی قفل شده کارگزاری‌ها که خارج از کشور امکان اتصال نیست،وصل میشی براحتی؟عموت چیزی تو سرش نخورده احیانآ ۱۱میلیارد تومنش رو داده تو واسش بگردونی؟!!!!
            بعد چطوری تو استانبول از کل جریانات و پولهای پارک شده و پارک نشده سرمایه داران داخل ایران ،قیمت ملک و خودرو روزانه تمام مناطق تهران و شهرستان خبر داری؟کسی که تو ترکیه زندگی می‌کنه،همه چیشو جمع کرده رفته از اینجا تا دیگه دغدغه فکری نداشته باشه،بعد تو جسمت استانبوله،روحت وسط سازمان بورس سعادت آباد؟مگه میشه مگه داریم!!!!!!
            چطوری تو ۲روز،N میلیارد تومن رو به سرعت وارد املاک ترکیه میکنی و مجدداً ۲ روز بعدش خارج میکنی و میری بانک ترکیه میریزی تو کارگزاری بورس تهران؟!!!!صرافی هم داشته باشی،ممکن نیست به این سرعت بتونی پولشویی کنی...
            آخرین ویرایش توسط Si@v@sh؛ 2022/01/29, 16:00.

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
              خود شما ی روز تهرانی،فرداش تو استانبول؟نکنه جت شخصی داری،بسرعت میری میای؟!بعد سبد ۱۱میلیاردی رو تو استانبول نشستی خریدوفروش میکنی؟مااینجا وسط تهرون به زور وصل میشیم به آنلاین.بعد تو چطوری به آی پی قفل شده کارگزاری‌ها که خارج از کشور امکان اتصال نیست،وصل میشی براحتی؟عموت چیزی تو سرش نخورده احیانآ ۱۱میلیارد تومنش رو داده تو واسش بگردونی؟!!!!
              بعد چطوری تو استانبول از کل جریانات و پولهای پارک شده و پارک نشده سرمایه داران داخل ایران ،قیمت ملک و خودرو روزانه تمام مناطق تهران و شهرستان خبر داری؟کسی که تو ترکیه زندگی می‌کنه،همه چیشو جمع کرده رفته از اینجا تا دیگه دغدغه فکری نداشته باشه،بعد تو جسمت استانبوله،روحت وسط سازمان بورس سعادت آباد؟مگه میشه مگه داریم!!!!!!
              چطوری تو ۲روز،N میلیارد تومن رو به سرعت وارد املاک ترکیه میکنی و مجدداً ۲ روز بعدش خارج میکنی و میری بانک ترکیه میریزی تو کارگزاری بورس تهران؟!!!!صرافی هم داشته باشی،ممکن نیست به این سرعت بتونی پولشویی کنی...
              چقدر به خودت فشار آوردی اینها را به هم بافتی..خخخ

فاصله تهران تا استانبول ۳ ساعته فقط هر موقع بخوام راحت میرم و میام برای فرد عادی هم که ویزا نمی‌خواد فقط باید یک بلیط بخره من که پاسپورت ترک دارم که دیگه دغدغه دیگری هم ندارم
              سبد یک میلیونی و چند میلیاردی هم نداره! وی پی ان می‌دونی چیه!؟ همانطور که تو ایران با وی پی ان آیدی خودت را هلندی و آمریکایی معرفی میکنی اینجا هم با وی پی ان خودت را به سامانه آنلاین ایرانی معرفی میکنی به همین راحتی
              اگر جنابعالی روابط و تکنولوژیش را نداری فرض کن ممکنه یک عده داشته باشند و به لطف اینترنت و .... چیزهایی را بدونند که خیلی‌ها نمی دونند!
              بله تو چند روز پولها را وارد ملک تو ترکیه کردم اما از کجا به این نتیجه رسیدی دوباره وارد سهام کردم !؟ فعلا سبد شخصیم چندتا سهم ناچیزه که جمعش سی میلیون هم نیست و البته شاید تا چند روز دیگه با فروش ملک که الان کم کم مشتری براش میاد بتونم دوباره خودم هم پول تزریق کنم و سبد شخصیم را هم فعال کنم
              بله خودم استانبول هستم و از زندگی بسیار لذت میبرم به شکر خدا همه چیز عالی و میزون اما خوب مگر قراره بیکار بشینم اعتیاد به معامله و سرگرم کار مورد علاقه شدن چیزیه که واقعا ازش لذت میبرم
              نگران عموجان من هم نباش تا همین الان با اصلاح سبدش نسبت به سبد اولیه کلی جلو افتاده
              فرمایش دیگه ای نبود!؟

نظر

• Si@v@sh
                Banned
                • Jan 2022
                • 210

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                چقدر به خودت فشار آوردی اینها را به هم بافتی..خخخ

فاصله تهران تا استانبول ۳ ساعته فقط هر موقع بخوام راحت میرم و میام برای فرد عادی هم که ویزا نمی‌خواد فقط باید یک بلیط بخره من که پاسپورت ترک دارم که دیگه دغدغه دیگری هم ندارم
                سبد یک میلیونی و چند میلیاردی هم نداره! وی پی ان می‌دونی چیه!؟ همانطور که تو ایران با وی پی ان آیدی خودت را هلندی و آمریکایی معرفی میکنی اینجا هم با وی پی ان خودت را به سامانه آنلاین ایرانی معرفی میکنی به همین راحتی
                اگر جنابعالی روابط و تکنولوژیش را نداری فرض کن ممکنه یک عده داشته باشند و به لطف اینترنت و .... چیزهایی را بدونند که خیلی‌ها نمی دونند!
                بله تو چند روز پولها را وارد ملک تو ترکیه کردم اما از کجا به این نتیجه رسیدی دوباره وارد سهام کردم !؟ فعلا سبد شخصیم چندتا سهم ناچیزه که جمعش سی میلیون هم نیست و البته شاید تا چند روز دیگه با فروش ملک که الان کم کم مشتری براش میاد بتونم دوباره خودم هم پول تزریق کنم و سبد شخصیم را هم فعال کنم
                بله خودم استانبول هستم و از زندگی بسیار لذت میبرم به شکر خدا همه چیز عالی و میزون اما خوب مگر قراره بیکار بشینم اعتیاد به معامله و سرگرم کار مورد علاقه شدن چیزیه که واقعا ازش لذت میبرم
                نگران عموجان من هم نباش تا همین الان با اصلاح سبدش نسبت به سبد اولیه کلی جلو افتاده
                فرمایش دیگه ای نبود!؟
                /:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.:/
                /:.yead.:/

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  من نوعی مدعی هیچ سواد بورسی و دیگر مسائل نیستم هر چند اندازه خودم و وقتی که در این کار گذاشتم هالیمه ولی دنبال خریدار پیدا کردن برای حرفم نیستم . به قول معروف شما حرف را بزن و بنداز زمین ، خریدار خودش سبک سنگین میکنه و قضاوت میکنه

مثال میزنم . من در همین تاپیک روز سه شنبه حدس زدم بازار برمیگرده و چند خرید انجام دادم . فکر میکنم تنها کسی بودم که گفتم بعید است با این خریدهای حقوقی زیر 1200 بریم و محکم هم گفتم . ندیدم دیگری چنین گفته باشد
                  برگشت بازار را را پولبک به 1240 ندانستم ( در جواب به جناب به بورس باز قهار )
                  دلایلم را در این تاپیک و تاپیک جو بازار نوشتم . کمتر کسی به این نتایج رسیده بود . اگر هم رسیده بوده در نوشته ها عیان نبود
                  ولی امروز مدعی هیچ موضوعی نبودم

در این تاپیک و دیگری ، نه کامنت اوردم بالا
                  نه دیدی گفتم راه انداختم و نه ادعائی کردم . نه کسی را زیر سوال بردم که هااااا دیدی تو اشتباه گفتی و من درست گفتم و کلا از این مسائل

حرف را بزنید بی حاشیه و با صداقت و درستی و بی غرض ، خریدار خودش میاد دنبالش . شونده و پیرو پیدا کردن برای نظرات ما از راه درستش محقق میشه نه جاده خاکی های بیهوده
                  هرچند خریدار یافتن حرف ما درمان هیچ دردی نیست

رفتارهائی که اینجا دیده میشه انگیزه برای حرف زدن بیشتر را روز به روز کمرنگ تر میکنه
                  از خریدهای روز سه شنبه تون اول تعجب کردم،اما چهارشنبه و امروز تحسین تون کردم.
                  دم شما گرم. خیلی جیگر می خواست خرید در سه شنبه هفته قبل@};-

نظر

• سهامدارعمده
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1198

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                    خرید پانصد هزار وکبهمن
                    نگهداری خرید خوارزمی چهارشنبه
                    خروج کامل از هر دو در آستانه بالا
                    نقد کامل فعلا
                    انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• وحید خزایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 1260

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                      سلام ظهر بخیر ،ارادت مخصوص.....اصل پولمون داخل کدما گیره ووو یه مقدار کمی داشتیم که دادیم فرابورس روی این حساب ک اینجا رو کف بازار می‌دونم و رشد خوبی در پیشه...این یک سال اینقدر منفی خوردیم که دیگه خیالی نیست/:.yead.:/
                      .
                      جدا اونی که تو این یکسال در بازار بوده دیگه زین پس هیچی نمیتونه از پا درش بیاره.....:D
                      با هفت درصد سود فرابورس رو رد کردیم....منتظریم فردا رنج منفی بزنن تو بازار مجدد بگذاریم سر جاش....

نظر

• وحید خزایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 1260

با هفت درصد سود فرابورس رو رد کردیم....منتظریم فردا رنج منفی بزنن تو بازار مجدد بگذاریم سر جاش....
                        شپلی از صف فروش خرید زدیم ببینیم یه نوسان میده بمون....

نظر

• Behzadgold
                          ستاره‌دار (۲)
                          • May 2020
                          • 172

با سلام
                          فروش دو تا سهم جم پیلن و تاپیکو
                          در مثبتهای بالا
                          نمیدونم چرا حس خوبی به بازار ندارم

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

خرید البرز و ونوین

نظر

• Behzadgold
                              ستاره‌دار (۲)
                              • May 2020
                              • 172

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                              درود بر شما
                              نقد بودن بهترین راهکاره چند تا دلیل
                              ۱. تسویه کارگزاری از اواخر بهمن سروع میشه تا ۲۰ بهمن ، در بهترین بازارها هم این یک ماه منفی و پرعرضه بوده
                              ۲. فروش حقوقی های دولتی به دلیل کسری بودجه با نزدیک شدن به پایان سال .
                              ۳. مذاکرات برجام که به احتمال زیاد توافق انجام شده و تمام این کش دادن ها برای امتیازه و شک نکنید پول هوشمند نمیاد تو بازار ، اصلی ترین دلیل هست این موضوع ....
                              شک نکنید تاثیر زیادی تو شرایط اقتصادی خواهد گذاشت و دلارهای نفتی

۴. بودجه و مشخص نبودن دیدگاه قطعی مجلس در مورد مالیات و ارز ۴۲۰۰ تومنی و سایر موارد حتی سوخت

اما اینکه در ضرر سنگین باشید و در این قیمت ها نقد کنید به نظرم در برخی سهام اشتباه و باید سهامدار باشیم ، اما خرید جدید سهام اشتباهه مگر نوسان گیر حرفه ای باشی
                              سلام
                              درستی مطلب شما مشخص شد
                              و ممنونم از مطالب مفید و سودمندی
                              که اینجا می نویسید

نظر

• وحید خزایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 1260

شپلی از صف فروش خرید زدیم ببینیم یه نوسان میده بمون....
                                سر به سر رد کردم رفت شپلی رو
                                فردا منتظر خرید شتران اگه منفی بهمون لطف کنن بدن....

نظر

در حال کار...
                                X