امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3751

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

ما که فعلا پولی نداریم وارد بازار کنیم ..‌ولی واقعیتش خوشبین نیستم به این وضعیت ...این حقوقی ها تا ۲۲ بهمن قرار شده حمایت کنند ...بعدش چی ؟؟این حقوقی ها هم که صرفا روی شاخص ساز ها فعالند ...ولی خوب نوسانی داده ..نوش جان آن هایی که ریسکش را به جان خریدند...

نظر

• سهامدارعمده
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1198

خرید پانصد هزار وکبهمن
      نگهداری خرید خوارزمی چهارشنبه
      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4104

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        ما که فعلا پولی نداریم وارد بازار کنیم ..‌ولی واقعیتش خوشبین نیستم به این وضعیت ...این حقوقی ها تا ۲۲ بهمن قرار شده حمایت کنند ...بعدش چی ؟؟این حقوقی ها هم که صرفا روی شاخص ساز ها فعالند ...ولی خوب نوسانی داده ..نوش جان آن هایی که ریسکش را به جان خریدند...
        والا اگر تا 22 بهمن حمایت کنند که عالیه . من باور نمیکنم . البته تا 20 بهمن که میشه 4 شنبه هفته بعدی یعنی 9 روز کاری دیگر

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

حدود 10 درصد دیگه بازار بالا بره و از ضررها کم بشه راضی هستم

از 800 ضرر رسیدم به حدود 380 تا ضرر

سر بسر بشم احتمالا مقداری سبک کنم

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4104

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
            حدود 10 درصد دیگه بازار بالا بره و از ضررها کم بشه راضی هستم

از 800 ضرر رسیدم به حدود 380 تا ضرر

سر بسر بشم احتمالا مقداری سبک کنم
            380 هزار تومن منظور است دیگه ؟ من چظور باید باور کنم کسی که میلیارد بورسی است و سود و زیانش در 2 روز 400 میلیون اینور اونور شدن است باید ایدی مولتی میلیارد بورسی بسازه و بیاد اینجا چنین مطابی بنویسه
            البته عذر میخوام من نمیتونم ساکت بمونم در برابر هر حرفی . اینجا زیاد از این حرفها زده شد و بادی در هوا بود . زیاد به دل نگیر و به خودت سخت نگیر
            البته اصلا جای تعجب نیست کسی 2 روز منفی شدن سبدش حتی به 1 میلیارد تومان هم برسد این بحث و مساله نیست
            من رفتار و روان شناختی و تطبیقش با واقعیت ها مد نظرم است که باید در و بتخته با هم جور در بیاد

دوست دیگری هم بود که مدعی 8 میلیون سهم در سبد بود و خرید فروش روزانه و نوسان هاش بین 1000 تا چند هزار سهم و 1 تا 10 میلیون تومان بود و البته مدتی است نیستش
            با ادعای پولدار بودن و سنگین بودن سبد و این مسائل ، قرار نیست حرف ما اینجا خریدار بیشتری پیدا کند . این راه اشتباه است

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              380 هزار تومن منظور است دیگه ؟ من چظور باید باور کنم کسی که میلیارد بورسی است و سود و زیانش در 2 روز 400 میلیون اینور اونور شدن است باید ایدی مولتی میلیارد بورسی بسازه و بیاد اینجا چنین مطابی بنویسه
              البته عذر میخوام من نمیتونم ساکت بمونم در برابر هر حرفی . زیاد به دل نگیر و به خودت سخت نگیر
              البته اصلا جای تعجب نیست کسی 2 روز منفی شدن سبدش حتی به 1 میلیارد تومان هم برسد این بحث و مساله نیست
              من رفتار و روان شناختی و تطبیقش با واقعیت ها مد نظرم است که باید در و بتخته با هم جور در بیاد
              به احترام سایر خوانندگان ادیت کردم
              آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/29, 13:24.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/29, 13:25.

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 910

البته عذر میخوام من نمیتونم ساکت بمونم در برابر هر حرفی . اینجا زیاد از این حرفها زده شد و بادی در هوا بود . زیاد به دل نگیر و به خودت سخت نگیر

دوست دیگری هم بود که مدعی 8 میلیون سهم در سبد بود و خرید فروش روزانه و نوسان هاش بین 1000 تا چند هزار سهم و 1 تا 10 میلیون تومان بود و البته مدتی است نیستش
                  با ادعای پولدار بودن و سنگین بودن سبد و این مسائل ، قرار نیست حرف ما اینجا خریدار بیشتری پیدا کند . این راه اشتباه است
                  فكر كنم جناب مولتي ميلياردر 5- 4 ميليارد تومن سهام داره كه مبلغ خيلي زيادي نيست پول يك خونه خيلي متوسط در پايتخت!
                  آنکه نامخت از گذشت روزگار
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                    ستاره‌دار(2)
                    • Jan 2022
                    • 1030

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                    فكر كنم جناب مولتي ميلياردر 5- 4 ميليارد تومن سهام داره كه مبلغ خيلي زيادي نيست پول يك خونه خيلي متوسط در پايتخت!
                    خیلی بیشتره شروع مجدد جان

بعد سالها در بورس بودن این عددها بیشتر به شوخی شبیه تا واقعیت

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/29, 13:25.

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4104

اگر فرض کنیم حرف ما در فضای مجازی خریدار هم داشته باشد به چه دردی میخوره که برای خریدار پیدا کردنش اینقدر به اب و اتش زدن و دروغگوئی پناه ببریم ؟
                        اگر خیلی برای کسی مهم است حرفش شنونده داشته باشد راهش این نیست . این راه که شما میرید برای عده ای براحتی قابل رصد شدن و راستی ازمائی است . کار سختی نیست که وقتی گفته شود ... ف .... شما تا فرحزاد بروی

خریدار پیدا کردن در فضاهای مجازی و بخصوص در زمینه مسائل اقتصادی و بورسی و مالی چند فاکتور داره که مهم ترینش

1- ثبات شخصیت و ادب و فن بیان و ارائه رفتاری مطابق با روابط عمومی و اجتماعی مناسب
                        2- صداقت و عدم تناقض گوئی
                        3- همفکری و مشارکت در نشر خوبی ها . در واقع برای دیگران خوبی ها را طلب کردن که یکیش سود ریالی است
                        4- اجتناب اکید از ارائه نظراتی که هدف اصلی بر منافع شخصی باشد و زیان وارد کردن به دیگران
                        5-تحمل نقد در تحلیل و نظرات شخصی
                        6- پرهیز از ادعاهای جور واجور مبنی بر اینکه من خیلی کارم درسته و خودشیفتگی و نگاه از بالا به پائین به دیگران
                        7- سواد اجتماعی و سیاسی مطلوب و در حدی که نمایانگر از مرحله پرت بودن نباشد

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

اگر فرض کنیم حرف ما در فضای مجازی خریدار هم داشته باشد به چه دردی میخوره که برای خریدار پیدا کردنش اینقدر به اب و اتش زدن و دروغگوئی پناه ببریم ؟
                          اگر خیلی برای کسی مهم است حرفش شنونده داشته باشد راهش این نیست . این راه که شما میرید برای عده ای براحتی قابل رصد شدن و راستی ازمائی است . کار سختی نیست که وقتی گفته شود ... ف .... شما تا فرحزاد بروی

خریدار پیدا کردن در فضاهای مجازی و بخصوص در زمینه مسائل اقتصادی و بورسی و مالی چند فاکتور داره که مهم ترینش

1- ثبات شخصیت و ادب و فن بیان و ارائه رفتاری مطابق با روابط عمومی و اجتماعی مناسب
                          2- صداقت و عدم تناقض گوئی
                          3- همفکری و مشارکت در نشر خوبی ها . در واقع برای دیگران خوبی ها را طلب کردن که یکیش سود ریالی است
                          4- اجتناب اکید از ارائه نظراتی که هدف اصلی بر منافع شخصی باشد و زیان وارد کردن به دیگران
                          5-تحمل نقد در تحلیل و نظرات شخصی
                          6- پرهیز از ادعاهای جور واجور مبنی بر اینکه من خیلی کارم درسته و خودشیفتگی و نگاه از بالا به پائین به دیگران
                          6- سواد اجتماعی و سیاسی مطلوب و در حدی که نمایانگر از مرحله پرت بودن نباشد
                          آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/29, 13:26.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4104

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                            نمیدونم چرا وقتی جهت جلوگیری از تکرار مکررات توضیح هم میدی ولی باز ... یعنی شما پیش بینی میکنی و قبلش توضیح لازم را میدی که منظور چیه
                            من عرض کردم چنین پولی زیاد نیست
                            تطابق با رفتار و مسائل دیگر منظور بود . کامنت را لطفا دوباره بخونید

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4104

من نوعی مدعی هیچ سواد بورسی و دیگر مسائل نیستم هر چند اندازه خودم و وقتی که در این کار گذاشتم هالیمه ولی دنبال خریدار پیدا کردن برای حرفم نیستم . به قول معروف شما حرف را بزن و بنداز زمین ، خریدار خودش سبک سنگین میکنه و قضاوت میکنه

مثال میزنم . من در همین تاپیک روز سه شنبه حدس زدم بازار برمیگرده و چند خرید انجام دادم . فکر میکنم تنها کسی بودم که گفتم بعید است با این خریدهای حقوقی زیر 1200 بریم و محکم هم گفتم . ندیدم دیگری چنین گفته باشد
                              برگشت بازار را را پولبک به 1240 ندانستم ( در جواب به جناب به بورس باز قهار )
                              دلایلم را در این تاپیک و تاپیک جو بازار نوشتم . کمتر کسی به این نتایج رسیده بود . اگر هم رسیده بوده در نوشته ها عیان نبود
                              ولی امروز مدعی هیچ موضوعی نبودم

در این تاپیک و دیگری ، نه کامنت اوردم بالا
                              نه دیدی گفتم راه انداختم و نه ادعائی کردم . نه کسی را زیر سوال بردم که هااااا دیدی تو اشتباه گفتی و من درست گفتم و کلا از این مسائل

حرف را بزنید بی حاشیه و با صداقت و درستی و بی غرض ، خریدار خودش میاد دنبالش . شونده و پیرو پیدا کردن برای نظرات ما از راه درستش محقق میشه نه جاده خاکی های بیهوده
                              هرچند خریدار یافتن حرف ما درمان هیچ دردی نیست

رفتارهائی که اینجا دیده میشه انگیزه برای حرف زدن بیشتر را روز به روز کمرنگ تر میکنه

نظر

• Elyk
                                عضو عادی
                                • May 2020
                                • 102

۳۸۰ میلیون تومان همه تو همین رنج توضرر هستن اونای که از پارسال موندن

نظر

در حال کار...
                                X