کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ورود به حق تقدم کزغال.
کمی ریسک دارد ولی بازدهی مورد انتظار به ریسک کاملا میچربه
با سلام
امیدوارم صرفا از نظر بنیادی و برای دراز مدت خرید کرده باشین.چون از نظر تابلو معاملات سهم اصلی بلاشک یکی از چهار پنج تا بدترین بازار هست.
عدد سازی در نسبتهای خرید و فروش کاملا مشهوده. خصوصا کزغالح که به هیچ وجه نباید فریب نسبت های سوپر دروغ یک به بیست و یک به سی به نفع خریدار رو خورد در حالی که با همین نسبت ها تقریبا همه روزهایی که بازشده منفی بوده و یه ضرب از محدوده ۱۶۰۰ تا ۱۰۰۰ اومده . نسبت های خود کزغال هم تقریبا همین طور.
تو ریز معاملات فاجعه رو می بینیم .هر روز صدها معامله زیر ۵۰ عدد و ناظری که هرگز وجود ندارد...
با سلام
امیدوارم صرفا از نظر بنیادی و برای دراز مدت خرید کرده باشین.چون از نظر تابلو معاملات سهم اصلی بلاشک یکی از چهار پنج تا بدترین بازار هست.
عدد سازی در نسبتهای خرید و فروش کاملا مشهوده. خصوصا کزغالح که به هیچ وجه نباید فریب نسبت های سوپر دروغ یک به بیست و یک به سی به نفع خریدار رو خورد در حالی که با همین نسبت ها تقریبا همه روزهایی که بازشده منفی بوده و یه ضرب از محدوده ۱۶۰۰ تا ۱۰۰۰ اومده . نسبت های خود کزغال هم تقریبا همین طور.
تو ریز معاملات فاجعه رو می بینیم .هر روز صدها معامله زیر ۵۰ عدد و ناظری که هرگز وجود ندارد...
بله همینطوره صبر میخواهد و باید پله ای وارد شد. اما نسبتها دروغ نیست. هنوز عده ای دارن عرضه اولیه ها و حق های مربوطه را می فروشندlaughingsmiley
بله همینطوره صبر میخواهد و باید پله ای وارد شد. اما نسبتها دروغ نیست. هنوز عده ای دارن عرضه اولیه ها و حق های مربوطه را می فروشندlaughingsmiley
درود
نسبتها دروغ نیست کاری هم به کزغال ندارم چون این سهم رو ندارم صرفا در مورد نسبتهای حقیقی و حقوقی و تعداد انها عرض کنم که بیشتر اوقات این نسبتها درست است اما طبق تجربه و حدسیات من بنظرم گاهی اوقات رو برخی سهام دلخواه و بشکل استثنا این نسبتها را دستکاری میکنند!!!!!!!!!!!
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
باز جناب میر تاج الدینی فرمودند که بصورت پایلوت در بعضی از نقاط حذف ارز ترجیحی رو اجرا می کنیم بهپاک رو خوب خریدند وروغن خوراکی های دیگر متعادل فعلا تا مصوبه بعدی بدرود
افزودن به لاوان بهترین پالایشگاهی بازار با پی به ای تحلیلی زیر چهار
سهم ۱۲ تومنی با سود ۳-۳/۵
تحلیل شاوان حتی از یک تحلیلگر مبتدی که شش کلاس;) سواد داشته باشه هم برمیاد
همین نمودار بنزین معمولی در پست بالا و مقایسه با اطلاعات کدال نشان میده با تولید حدود ۳۶ واحد در شش ماهه اول ۱۴۸۶ تومن سود ساخته
در ۵ ماهه دوم هم ۳۰ واحد و احتمالا اسفند هم حدود ۸ واحد که میشه ۳۸ واحد یعنی تولید حدود ۵ درصد بالاتر از شش ماهه اول اونهم با قیمت نفت حدود ۲۰ درصد بالاتر و دلار نیمایی حدود ۱۰ درصد بالاتر
اگر بدبینانه یا محتاطانه در نظر بگیریم عملیات شش ماهه دوم منجر به سود سازی ۱۵ درصد بیشتر از ۶ ماه اول بشه یعنی ۱۷۲۵ تومن و در مجموع ۳۲۲۵ تومن
واقع بینانه با ۲۰ درصد افزایش سود به سود ۳۳۰۰ تومن و خوشبینانه با ۲۵ درصد رشد سود به مجموع سود ۳۳۷۵ تومن خواهیم رسید
به همین جهت تاکید میکنم سهم در بازار ارزنده ما یکی از مفت ترین سهامه
خوب حبندر مثل اینکه بازیگر اومده پشتش فعلا نگهداری ....
تکنار از صف فروش گرفتم رو مثبت دادم فعلا بالا نداره بنطرم...
نقدینگی بابت فروش تکنار فردا یا هفته بعد فزر ۲۷۰۰ رد کرد وارد میشوم برای هدف ۳۲۰۰ درغیر اینصورت نمیخرم...
هیچ توصیه ای بخرید و فروش نیست
همچان با حبندر میانگین ۲۲۸۰سهامداری
فزر میانگین ۲۶۶۰ یه پله خریدم اگه معاملات فردا حمایت نشه احتمالا فردا رد کنم...
همچان ۹۵درصد نقد.
از ۵درصد نقد مقداری باقی مونده قصد دارم فردا وسدید اگه ۸۳ رد کنه یه پله خریدارم درغیر این صورت نخواهم خرید
هیچ توصیه ای بخرید و فروش نیست
بخشی ازسهام را که درضرر نبودم فروختم و بلافاصله تقاضای وجه هم کردم تا پول بیاد بحسابم.
وجه اگر بحسابم واریز شد از بانک هم بصورت اسکناس ونقدی برای مخارج 6 ماهه برمی دارم.!!
اتفاقی رخ دهد اول از همه خودپردازهای بانکها ازکار میفتن.
حتما باید مقداری اسکناس و پول نقد نگهداری شود!
بخشی ازسهام را که درضرر نبودم فروختم و بلافاصله تقاضای وجه هم کردم تا پول بیاد بحسابم.
وجه اگر بحسابم واریز شد از بانک هم بصورت اسکناس ونقدی برای مخارج 6 ماهه برمی دارم.!!
اتفاقی رخ دهد اول از همه خودپردازهای بانکها ازکار میفتن.
حتما باید مقداری اسکناس و پول نقد نگهداری شود!
درود ...
اگر اتفاقی رخ دهد کمتر کسی مثل شما پول نقد برای روز مبادا نگه داشته
مخصوصاً برای خرید از بقال سر کوچه
اون چند ده میلیون نفر دیگه چکار میکنند ؟
بقال فقط به شما می فروشه و اونهای دیگه علی رغم داشتن ثروت ، از گرسنگی خواهند مرد ؟!
بالاخره اون همه آدم هر راهی رفتند ، ما هم میریم !
اگر واقعاً به چنین جمع بندی ای رسیده اید ولی قصد مهاجرت ندارید...
به نظرم بهتره به جای اسکناس، مایحتاج شش ماه آینده خودتون رو ذخیره کنید
ضمن اینکه اگه اون اتفاق مد نظر شما بیفته ، ارزش ریال های شما به شدت افت میکنه.
امروز فکمند خریدم. اصلاح زیادی کرده. سهم کوچیکی هم هست. امروز بنظرم خوب خریدنش
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر