کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
[QUOTE=محمد1339;974176]دانه های روغنی رو حقوقی یکی دو روز است به فروشنده امان نمی دهد بهپاک غزر
امروز هم حمایت برقرار است فعلا......در اینکه 4200 حذف است شکی نیست و همچنین قیمت امسال گندم و دانه روغنی......مجمع غبشهر گفته قیمت روغن خارج از توان خرید ماست .....حقوقی خریدار بهپاک
وبرق از صف فروش خرید شد چون فروسنده زیاد داشت یر به یر دادم رفتش
با وفتخار فعلا تا ۲۵۰ سهامداری
بعد حدود یک ماه سهامداری امروز وفنخاری که 210خریده بودم با حدود70 درصد سود فروختم بقیه سود واس خریدار
وبرق هم با 20 درصد سود دادم رفت بقیه سود واس خریدار
فعلا نقد ومنتظرم فسدید جمع بشه 5درصدسبد بخرمش اصلاح خوبی انجام داده
هیچ توصیه ای به خرید و فروش ندارم
فزرین الان خوبه برای افرادی که ندارند پله اول در 810 دارند میدهند شبریز هم خوبه برای ورود به مجمع
یه نظر هم در مورد فزرین نقل و قول میکنم نمیدونم چقدر درست گفته؟
نکته ای عجیب و باور نکردنی در مورد فزرین
با آکه چیزی به مجمع و تقسیم سود فزرین نمانده. با آنکه خود شرکت در گزارش تفسیری 9 ماهه سود هر سهم را به مبلغ 2322 ریال با سرمایه جدید پیش بینی کرده. با آنکه فزرین پرتفوی سنگینی از سهام ارزنده به ارزش بازار 574 میلیارد تومانی دارد. دبا آنکه فزرین مالکیت 45.15 درصدی فگستر ( که صف خرید است) را دارد و همچنین سهامدار عمده 17 درصدی توسعه معادن سرب و روی مهدی آباد است و چندین سهم ارزنده دیگر. با این همه قیمت سهم در محدوده 810 تومانی و نسبت p/e سهم کمتر از 3.45 مرتبه است. پر واضح است که یکی از سهامداران عمده سعی در پایین نگه داشتن قیمت سهم و جمع آوری تدریجی آن از کف بازار است.
دانه های روغنی رو حقوقی یکی دو روز است به فروشنده امان نمی دهد بهپاک غزر
امروز هم حمایت برقرار است فعلا......در اینکه 4200 حذف است شکی نیست و همچنین قیمت امسال گندم و دانه روغنی......مجمع غبشهر گفته قیمت روغن خارج از توان خرید ماست .....حقوقی خریدار بهپاک
با توجه به خبر خاندوزی حذف تدریجی 4200 بازم الحق والانصاف حقوقی ها هماهنگ وجدی به صف خرید رساندند بهپاک
نظر