کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنده برای پتایر هیچ کف قیمتی متصور نیستم ممکنه تا 50 تومان هم بریزه!:D(شوخی)
از شوخی گذشته بنده اعتقاد دارم همین محدوده 135 الی 125 تومان با 4 درصدی تلورانس محدوده کف قیمتش هستش هر چند هیچ قطعیتی تو این شیطون بازار نداریم! اما چند روزی میشه که حجم معاملاتش به شدت کاهش پیدا کرده و به نظرم کم کم وقتش رسیده که بازیگرش که با کد به کد کردن سعی در پایین آوردن بیشتعر قیمت دارد! از همین محدوده استارت رشدش رو بزنه! البته بعد از خسته کردن سهامداران و وادار کردن اونها به خروج دقیقآ مانند پلاسک و یا ثفارس ... نظر کاملآ شخصی و صد البته اشتباه/.:biggrinsmiley.:/
بنده در هفته های قبل 3 مرحله خرید داشتم توی این نماد که دو مرحله را تو قیمت 165 تومان و 159 تومان فروختم توی پستهای قبلیم اگه بگردین! فروشهام رو مشاهده میکنید و بعد از اصلاح قیمتش مجددآ 4 مرحله دیگه با امروز خرید داشتم که حجم خریدهام امروز از همه مراحل قبلی بیشتر بودش. توی ثفارس هم همینطور من هم از قبل یکی دو مرحله خرید داشتم و هم توی دو هفته اخیر 4 مرحله دیگه تو محدوده قیمتی 630الی 612 تومان خرید داشتم که تا امروز موفق به فروش 4 مرحله از ثفارس شدم و فقط دو مرحله دیگه باقی مونده که اگه خدا بخواد! تو قیمتهای بالاتر خروج بزنم ... نظر شخصی
نظر