امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • jamall
    عضو عادی
    • Oct 2011
    • 217

فروش بکام

نظر

• farhad_p
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 1006

خرید "ثشرق" 1840
      خرید " ثباغ " 2740
      گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• حامد
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1490

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        نمادايي كه مورد توجه بازارن معمولا اول بازار ميبندن نمادايي كه كمتر مورد توجهن يا وسط بازار يا آخر بازار ميبندن اينا اگه جرات دارن صدرا رو وسط بازار يا آخر بازار ببندن...بعضي موقع هام در خاست شركت از بورس واسه توقف نماد وسطاي بازار به بورس ميرسه
        من فكرميكنم بمحض ارسال اطلاعيه جديد شركت به سازمان تصميم با ناظرهست كه سهم روببنده يانه وگرنه هيچ شركتي نميتونه سازمانوموظف به بستن نمادبكنه
        اگه اشتباه ميكنم لطفابگيد
        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• Hamid-safapour
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 243

خرید کچینی و خوشحالی از نفروختن قشکر در طول این 2 روز

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
            من فكرميكنم بمحض ارسال اطلاعيه جديد شركت به سازمان تصميم با ناظرهست كه سهم روببنده يانه وگرنه هيچ شركتي نميتونه سازمانوموظف به بستن نمادبكنه
            اگه اشتباه ميكنم لطفابگيد
            شركت وقتي تعديلش بالاي 20 درصد و 5 تومن باشه گزارشو سودو زيانو ميده بورس ودر خاست توقف نمادو ميكنه ...بورس موظفه نمادو ببنده و شركتم بعد از بسته شدن نماد گزارش پيشبينيشو ميده بورس...شما در مورد فيبر نگا كنيد اول صورتاي مالي شركت اومد اما چون پيشبيني آماده نبود نماد بسته نشد و بعد از آماده شدن پيشبيني نماد بسته شد...البته بعضي موقع هام سليقه اي عمل ميشه كه ناظر با استناد به يه سري از بندا تو اساسنامه سازمان بورس اقدام به بستن نماد ميكنه نماد صدرا هر موقع كه بسته شده به خاست شركت بوده....بعضي موقع هام شركت ميگه نمادو ببنديد و بورسم ميبنده بعد ميبينيد دوباره پيغام ميده كه نماد باز شد علت اين موضوع فقط خود شركت هست...........
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• jamall
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 217

به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركتهاي قند لرستان و كارتن ايران با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم ،متوقف شدند. مديريت بازار

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                کیوان جان همه قندی ها سبز سبزن . قپیرا رو هم که ما هر روز میگفتیم تعدیل داره . البته اینکه چند باز بشه مهمه و اگه از قبل پیشخور نکرده باشه . شانس که نداریم ما
                میدونم میثم جان. من از امروز منتظر سبز شدن قندی ها بودم. البته یاداوری کنم انتظار رشد بیسابقه مانند دفعه قبل را ندارم. کلیت قندی ها یک صعود قابل قبول دیگر دارند ودر صعود قبلی من قثابت و قشکر را بهتر از سایرین پسندیده بودم. در این صعود هیچ قندی را بهتر از قپیرا ندیدم. انتظار بسته شدن را فردا یا حداکثر آخر وقا امروز داشتم و منتظر معامله برای امروز که..... جا ماندیم و ...
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

امروز کار خاصی نکردیم فقط از کچینی و کسعدی هر کدام 50 تا در منفی کامل برداشتیم فردا هم از هر 2 برمیدارم.....البته در منفی....

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

خریدوبیمه که حراج کرده بودن(که میتونه تاسال بعد یه سودرویایی بده)

فروش زاگرس خریداری شده دوروز قبل با8درصدسودخالص

فروش25درصدازبالاسهاوسیو سود

نظر

• SHAMSIAN
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 103

[QUOTE=mehran;79155]امروز کار خاصی نکردیم فقط از کچینی و کسعدی هر کدام 50 تا در منفی کامل برداشتیم فردا هم از هر 2 برمیدارم.....البته در منفی مهران جان احسنت به فکر شما امروز اغلب همه دنبال مثبت ها بودن ما هم دنبال منفی هاش فردا بنده هم در کنار این دو گزینه طلائی خواهم بود بامید خدا ...

نظر

• سپه
                        كاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 790

خرید ثشرق

این هم به خیل خرید ها ی گذشته با دید میان مدت وبیشتر اضافه شد
                        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

مثل اینکه امروز فقط بنده و جناب مهران کچینی نخریدیم و برخی دیگر از دوستان نیز شکار خوبی داشته اند

خوب کچینی را به نوعی میتوان لیدر گروه ک در کنار کخاک و کساوه دانست
                          اما یادمان نرود چندی پیش در قیمت حدود 430 بالای 7 میلیون این سهم را خریدند و بالای این قیمت اصلا این حجم دوباره معامله نشد
                          پس این خریداران با قصد فروش در بالاتر این سهم را باید نگه داشته باشد
                          البته بنده خودم این سهم را در 480 فروخته بودم و امروز دوباره خریدم

در کل یا صعود برای همه گروه هست یا اصلا صعودی در کار نیست

پس چه بهتر که با لیدر گروه همراه باشم

نظر

• nik
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 207

فروش 50% فاسمینح
                            خرید تعدادی بالاس 14940

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

میدونم درج این مطلب با موضوع تاپیک سنخیتی نداره

اما یادمه دیروز خیلی از دوستان رفتن توی صف پذیره نویسی بورس انرژی به این امید که بتونن سهمی نصیب خودشون بکنن

امروز یه خبر خیلی تعجب آور شنیدم : معادل 67% این شرکت ، به جناب آقای فلاحتیان اهدا شده .

شاید دوستان اصفهانی ، جناب فلاحتیان رو به خوبی بشناسن . کسی هست که 95% نیروگاه منتظری اصفهان، کل نیروگاه لردگان و.... رو در اختیار داره . یکی از بزرگترین واردکنندگان شمش فولاد به کشوره ؛ مالک پرشین فولاد و هزاران کارخونه دیگه ...

خواستم این خبرو داده باشم تا بفهمیم نظارت قانونی سازمان بورس بر صحت پذیره نویسی ...چقدر معنی داره!
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                                مثل اینکه امروز فقط بنده و جناب مهران کچینی نخریدیم و برخی دیگر از دوستان نیز شکار خوبی داشته اند

خوب کچینی را به نوعی میتوان لیدر گروه ک در کنار کخاک و کساوه دانست
                                اما یادمان نرود چندی پیش در قیمت حدود 430 بالای 7 میلیون این سهم را خریدند و بالای این قیمت اصلا این حجم دوباره معامله نشد
                                پس این خریداران با قصد فروش در بالاتر این سهم را باید نگه داشته باشد
                                البته بنده خودم این سهم را در 480 فروخته بودم و امروز دوباره خریدم

در کل یا صعود برای همه گروه هست یا اصلا صعودی در کار نیست

پس چه بهتر که با لیدر گروه همراه باشم
                                جناب SHAMSIAN شما به بنده لطف دارین...سلام باربد جان دیگه شما که غریبه نیستی و با شکل معاملات ما آشنایی من اونوقت که کچینی و کسعدی رو خریدم مبنای فروشام این نبود که دوباره بخرمشون یعنی واسه نوسانش نبود...با حساب کتاب خودم به این نتیجه رسیده بودم که از نظر بنیادی سقف قبلیشون با توجه به شرایط فعلی یازار و p/e سایر گروه ها براشون کافیه و خودم تصمیم این بود بذارم بعد از 9 ماهه ها تصمیم بگیرم...اما اول دوستانی که یه دید دیگه به این صنعت داشتن ما رو قانع کردن که در آینده ارزش این شرکت ها بسیار بیشتر خواهد بود و از اونا جدی تر اساتید تکنیکال بنده بودن که شدیدا اعتقاد به صعود آن هم صعود با قدرت این گروه دارن.....بعد از معاملات و دیدن حجم آنها بسی خرسند گشتم از خریدام و فردا هم ادامه میدم برای مثال کسعدی فک کنم رکورد معاملاتشو زد<به جز یه معامله بلوکی> بعد هم وقتی میدیدم سهم های با p/e بسیار بالاتر در این گروه با حجم خرید میشن تصمیم گرفتم با همون روش قدیمی یعنی تمرکز روی بنیادی ترین سهم های هر صنعت کچینی..کسعدی...یه کوچولو کساوه<9 هزار تا> چون خیلی پایین نشستم بیشتر نداد اضافه کنم...و اینکه بعد از بازار متوجه شدم اساتید زیادی امروز از این گروه خرید داشتن باعث شد بازم بیشتر لذت ببریم.....
                                برای ونوین و وپارس هم پایین نشتم بهم ندادن....انشا الله فردا روی منفی.....

واقعا شکل حرفه ای خرید و فروش دوستان رو میبینم لذت میبرم واقعا بچه های این تاپیک همشون عالی هستن و ای ول دارن......:x

نظر

در حال کار...
                                X