منتظر کبافق 1100 تومانی هستیم :-/
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخبرهای واصله از بانک ملی مرکزی اصفهان هم به همین منواله!
صف طویل و.......
با کارمند یک شعبه دیگر بانک ملی که صحبت میکردم ، میگفت ما هم برای کارمندای بانک خودمان میخواستیم بگیریم همان ساعت 8 گفتن تمام شده به ما هم نرسیده !!!
تازه میگفت در همان شعبه عامل ثبت نام بعد از اینکه که گفتن تمام شده اونایی که گیرشون اومده جندبرابر قیمت برگه ها میخریدن ...
. . . . .
:-w :-w :-w X-( X-( X-(حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
امروز ببینیم قپیرا رو کی جمع کرد . با رکب جمع میکنن این سهم رو (-: 8:31 سه نفر 33 هزار سهم رو گذاشتن برا فروش که صف فروش بشه ولی جواب نداد و فروشنده خاصی نداشت و قبل 9 لغو کردن ولی دوباره در ساعات پایانی رکبشون گرفت ;)
و 150 هزار تایی زدن تو رگ///
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postدیروز کبافق و ثشرق در منفی کامل اضافه شد
امروز همچنان کبافق و فن اوا هم در منفی کامل اضافه شد
پرتفوی من:
کبافق- شبهرن - ونوین - فن آوا - خودرو - ثشرق - تکنو - صدرا و مقداری هم شتهران که یک ساله توش گیر کردم.
خیلی سنگش رو به سینه میزدی.حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامروز ببینیم قپیرا رو کی جمع کرد . با رکب جمع میکنن این سهم رو (-: 8:31 سه نفر 33 هزار سهم رو گذاشتن برا فروش که صف فروش بشه ولی جواب نداد و فروشنده خاصی نداشت و قبل 9 لغو کردن ولی دوباره در ساعات پایانی رکبشون گرفت ;)
و 150 هزار تایی زدن تو رگ
اول باید ببینیم اونایی که بسته شدن چطوری باز میشن تا یکی از خوبا رو بخریم !
قهکمت رو 1050 یا قصفها گزینه های خوبی هستن ...اول ببینیم اونایی که باز میشن چطوری باز میشن ...شاید پی به ای کم کردنآخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/01/02, 22:06.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
یه موج جدید فک کنم تو راهه بزارید قشیرین - قنقش- قشهد باز بشه فک کنم همین 3 تا واسه استارت گروه قندی ها کافی باشه =))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیه موج جدید فک کنم تو راهه بزارید قشیرین - قنقش- قشهد باز بشه فک کنم همین 3 تا واسه استارت گروه قندی ها کافی باشه =))
نظرن رو قهکمت چیهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
برای خرید خوبه و ریسک زیادی به نظرم نداره. زیر 1000 فک نکنم بیاد در شرایط عادی .
این اولین قندیه که من میبنم اولین پیش بینیش از محقق شده سال قبل بیشتره و گزارش سالمی داده تقریبا :d
البته شرکت میتونه تا 120 هزار تن شکر تصفیه کنه ولی امسال تو اولین پیش بینیش هیچ رقمی نیومده و گویا قصد تصفیه شکر نداشته.
البته بعدش شفاف سازی کرده که 22 هزار تن شکرو تصفیه میکنه که 102 ریال میره رو سودش پس تا اینجا 116 تومن سودشه.
نرخ فروش شکر رو 1100 تومن در نظر گرفته که از این بابت هم میتونه تعدیل بده. 160 هزار تن چغندر پیش بینی جذبش بوده که میتونه 24000 تن تولید کنه ولی در گزارش 20000 تن اومده
نظر من اینه که جداقل بین 150 تا 200 میتونه سود بسازه قهگمت البته از روی اولین پیش بینی بخوایم امارشو در بیاریم خیلی سخته :(.
احتمالا یه مقدار قند هم بتونه تولید کنه که تو گزارش نیاورده -پارسال یه مقداری تعمیرات داشته انگار
در کل برا خرید خوبه تو این قیمت ;)///
نظر
نظر