امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
خروج از غناب که سود خوبی داد وورود پله اول به وسدید واگه عمری باشه فردا پله دوم واخروسنگین تر فردا اول وقت وخدا کند که اشتباه نکرده باشم وسود غناب را بفنا ندم وبنظرم راحت تا ۱۴۸بیاد خیلی راحت بدون گیر،،،وبتونه ردکنه میره برای ۱۸۰تا۱۹۰
نظر
-
غناب راکه سود عالی داد دیروز از وسدید منفی کاملش خرید کرده بود قصد خرید امروزش راهم داشتم که انصراف دادم تابلوش تا۱۴۸رانشون میاد نحوه معاملات امروزش باعث انصراف از خرید شد وباسود جزیی خرید دیروزی ها رارد کردم ووارد دهدشت پرریسک شدم پله اول فعلا۲۰۰۰۰۰تاصف چمع بشه منتظرم سنگین تر ورود بزنم
نظر
-
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postغناب راکه سود عالی داد دیروز از وسدید منفی کاملش خرید کرده بود قصد خرید امروزش راهم داشتم که انصراف دادم تابلوش تا۱۴۸رانشون میاد نحوه معاملات امروزش باعث انصراف از خرید شد وباسود جزیی خرید دیروزی ها رارد کردم ووارد دهدشت پرریسک شدم پله اول فعلا۲۰۰۰۰۰تاصف چمع بشه منتظرم سنگین تر ورود بزنم
ما با وسدید میمونیم تا حداقل سقف قبلی را پس بگیرهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Postشانسکی امروز وسدید خریدم:.thumbsupsmileyanim
وقتی سهم رسید به اهدافش و یه 60تا70 درصدی رشد کرد تازه دوستات تحلیل گر واردش میشن
امروز ما بازم یه پله وسدید اضافه کردیم و یه پله هم خصدراخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
نظر
-
دهدشت را که برای نوسان خرید بودم رو۹۹۸تا ۱۰۰۶دیروز فروختم وبجاش صدرا ۲۲۹خرید شد تاببینیم چه شود خوب شد تو دهدشت گیرنیفتادم توخریدنم گفته بودم پرریسکه ولی وسدید خوب دووم اورد،،صدرا هم باتجربه ناقصمون خریدیم ولی روبه بالا یاپایین بودنش را من یکی راگیج کرد ولی احتمال صعودی بودنش راتا ۲۸۸کوتاه مدت رابالا میدونم ودلیل ورودمم همین بود ولی چشم ازش برنمیدارم،،،سی درصد سبد شده و۷۰درصد نقد،،،دهدشت راهم دیروز چون پرریسک میدونسمش حواسم ثانیه بهش بود ورد کردم
نظر
-
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postدهدشت را که برای نوسان خرید بودم رو۹۹۸تا ۱۰۰۶دیروز فروختم وبجاش صدرا ۲۲۹خرید شد تاببینیم چه شود خوب شد تو دهدشت گیرنیفتادم توخریدنم گفته بودم پرریسکه ولی وسدید خوب دووم اورد،،صدرا هم باتجربه ناقصمون خریدیم ولی روبه بالا یاپایین بودنش را من یکی راگیج کرد ولی احتمال صعودی بودنش راتا ۲۸۸کوتاه مدت رابالا میدونم ودلیل ورودمم همین بود ولی چشم ازش برنمیدارم،،،سی درصد سبد شده و۷۰درصد نقد،،،دهدشت راهم دیروز چون پرریسک میدونسمش حواسم ثانیه بهش بود ورد کردمدر اصل توسط ابشار پست شده است View Postحمل برخودستایی و...نباشه باچهار کد وسی درصد سرمایه ام حدود ۴۱۵۸۰۰۰سهم دهدشت خریدم وفعلا تماشا وبقیه سرمایه فعلا وابدا وارد بازار نمیکنم وباهمین سی درصد سرمایه فقط فقط نوسان ونگهداری سهم فعلا نه
حمل بر خودستایی نباشه شما 21 ام 4 میلیون سهم معادل حدو 4 میلیارد تومن دهدشت خریدین
تو این در روز هم سهم منفی بوده. ارزش و حجم معاملات هم طوری بوده که شما اگر امروز میخواستین خارج بشین معادل 50 درصد ارزش معاملات امروز بود تقریبا که با توجه به آمار خریدار و فروشنده که فروشنده 2 برابر خریدار بوده غیر ممکن بود
به نظر شما این منطقی هست یا ما مغز خر خوردیم؟
به نظر شما میشه این حجم از خالی بندی؟ 4 میلیون سهم رو حواست بهش باشه و ثانیه ای ردش کنی بره؟
درسته بعد از سال 99 خیلی پابرهنه وارد بورس شدن که بورس بخرن ولی هنوز هم اینقدر خالی از آدم نشده اینجا
نظر
-
بچه جون برو معاملات ورنج قیمتی که سهم معآمله شده راببین بعد بریز بیرون،،من باایدی ۱۲۰درتالاربورس که قبلا فعال بود و ابشار دراینجا فعالم ومنو قدیمی ها میشناسن ،،من دیگ نمینویسم تاشمای باتجربه بورس باز؟بنویسین مااستفاده کنیم،،شمایی که سال ۹۹اومدین وبورس بلد شدین چیه من کنارکشیده بودم تواوج وتازگی ها دارم نوسان گیریمو فعال میکنم بچه شروع مثبتی بازار که توورودت به بازار درسال ۹۹دیدی فعلا اون مثبتی راحداقل تا برج ۱۱نخواهی دید فعلا بشین بورس یاد بگیر،،لایک هم برات بندازم دلشکستت نکنم ادامه بدی بورس بازیتو
نظر
نظر