کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز تعداد 21 دستور خرید وارد کردم اما تا الآن حتی یک دونه هم خرید نشد! اگه تا فردا بازار مثبت باقی بمونه! از خرید سوئیچ میکنم روی فروش مرحله ای... این هم از حال و روز دارالمجانین بورس امروز ما
یه حرکتی قبل از 22 بهمنشون لازم بود . اینطوری هم زیاد خوب نبود
قراره اشتی کنند با ملت /:.yead.:/
جیبارو که اینجا و اونجا زدند
کف خیابونا هم لت و پار کردند قرون وسطائی ... حالا میخوان اشتی کنند زهی خیال باطل
فروش سیمان اردستان یارانه ای با 7 کد تو صف خرید 80 میلیونی ... به سودهای اندک قانع باشیم تو این دوره زمونه فکر کنم واسمون خیلی بهتره جبران ضرر و زیان پیشکش /.:biggrinsmiley.:/
به قول مولانا:
آتش چشم حریصان پر نشد ... تا صدف قانع نشد پر در نشد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ثجنوب زیر نظر باشه از پذیره نویسی های جدید است که طبق معمول فرو میکنند
در عرضه اولیه اش فقط حقوقی و بازار گردان و صندوق ها میخرند و در مثبتها فرو میکنند
دیروز حجم سنگینی حقوقی فروخته . زیر نظر باشه بد نیست
ثجنوب زیر نظر باشه از پذیره نویسی های جدید است که طبق معمول فرو میکنند
در عرضه اولیه اش فقط حقوقی و بازار گردان و صندوق ها میخرند و در مثبتها فرو میکنند
دیروز حجم سنگینی حقوقی فروخته . زیر نظر باشه بد نیست
850 هم زياديشه.
يه مقايسه با بقيه شركتهاي ساختموني نشون ميده قيمت بالاست.
البته هر چي كه بازيگردانش بگه.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
850 هم زياديشه.
يه مقايسه با بقيه شركتهاي ساختموني نشون ميده قيمت بالاست.
البته هر چي كه بازيگردانش بگه.
بله عرض کردم زیر نظر باشه نگفتم ارزنده است ضمن اینکه بارها گفتم پذیره نویسی ها همگی امسال فرو کنی بوده
نون دونی حقوقی ها شده و دزدی رسمی . فقط میدن به حقوقی ها و اونام همه را در مثبتها فرو میکنند به ملت
همین الان حقوقی در صف فروش است و حقوقیش صف فروشش کرده
ولی احتمال داره فروش حقوقی ها تموم بشه یه نوسان را بده فقط برای نوسان
لامذهبا بازار رو جوری دارن کنترل میکنند که نه میشه تو قیمت دلخواه فروخت و نه میشه تو قیمت دلخواه خرید مگه 5درصد نوسان چیه که بازار نمیخواد بده! از صبح تا ظهر مثل بز این همه زل میزنیم به تابلو اونوقت پول 4تا نون بربری ساده همه از توش در نمیاد! خاک بر سرشون کنند
نظر