کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
موضوع: اطلاعات حاصل از برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی ناشی از تغییرات قیمتپیرو اطلاعیه "ضرورت برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی" منتشر شده در سامانه کدال با شماره پیگیری 1019102 و به استناد ماده 17 مکرر 1 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می رساند کنفرانس اطلاع رسانی شرکت در تاریخ 1402/02/12 برگزار و اهم مطالب مطرح شده بشرح فایل پیوست می باشد.
با توجه ب این اطلاعیه احتمالا فردا فباهنر باز میشه
وتوکا دو سه روز هست زیر نظر دارم برای خرید و همچنین وکادو - زبینا- حفاری- تلیسه- وکار-غچین قابل بررسی هستن ...
چاکر اشیخ جان کافی
ما نمی بینی خوشحالی
داداش این ات واشغال نخر
کله میش نمی ارزه
اینو واسه اشیخ گنجشکخان اشی مشی گفتم
دیدم نامردیه واسه تو که رفیق هم سلولی بودیم نگم دومندش= حاج گنجشکخان گفتم ملا نامرد نیست خبر بدم اینم خبر ول بهمن پسر بهمن کلباسچی و ول صنم ماشالا خوب دادن وحسابی افضا شدن شاید شاید هنوزم بدن ولی ملا ابرام دیگه دست از سرشون برداشتم گناه دارن به جاشون /// اشیخ غدیس/// خریدم اووووووووووووف عجب چیزیه توپ توپ بخر تا میتونی افضاش کن
سومندش= ملا خیلی گرفتارم کمتر سر میزنم ریا نباشه برای درس خارج فقه وفرصت مطالعاتی رفتم خارج پاتایا .ایشالا ارتقا درجه پیدا کنم از ملایی برسم به درجه اشیخی- اوو ف اشیخ ملا ابرام لوکوموتیر
چاکریم
باسلام وشب خوش...
به نظرم فردا بازار قرمز باشه تو مثبت ها خرید نکنید بهتره ...
درود
به نظر همانطور که دیروز هم گفتم 2500 منطقه ای است که گیج میزنه برای تثبیت و عبورش و باعث احتیاط میشه . شاخص 550 هزار واحد از ابتدای سال اومده بالا و این رقم کمی نیست
دیگه خرید بخصوص در نمادهائی که ممکنه کم جون نشون بدهند ریسکی است فعلا تا ببینیم بعد چی میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر