کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من امروز چندتا خرید داشتم اما به دوستان توصیه به خرید هیچ سهمی را ندارم.
خریدهای امروز از محل فروش شیران و تاپکیش و حآفرین در هفته گذشته میباشد:
_ خرید شپدیس تو قیمت 141000یال یک مرحله
_ خرید زپارس تو قیمت 35400ریال مرحله دوم خرید
_ خرید قچار تو قیمت 757 تومان مرحله دوم خرید
_خرید خپارس تو قیمت 1206 ریال مرحله دوم خرید
_ خرید خاور تو قیمت 359 تومان مرحله دوم خرید
_ خرید و بازپسگیری حآفرین فروخته شده تو قیمت 357 تومان هفته گذشته تو قیمت 290 تومان امروز یک مرحله
_ خرید کاما تو قیمت 395 تومان مرحله دوم خرید
_ خرید خنصیر تو قیمت 11850ریال مرحله سوم خرید
سلام و درود
ابتدا عرض کنم پیرو مطلبی که دوست عزیزمان جناب بیفور سیتی فرمودند به هیچ عنوان قصد مچگیری و غیره ندارم و صرفا" برایم سوالی پیش آمده
بالاترین قیمت حآفرین در حدود چهل روز گذشته یا در 24 روز کاری اخیر دقیقا" 358 تومان بوده و کمتر از 500 هزار برگه در قیمت 357 تا 358 معامله شده و احتمالا در مدت زمانی کمتر از یک دقیقه! این سهم در 24 روز کاری اخیر بالای 700 میلیون برگه معامله شده در مدت زمانی بیشتر از 5000 دقیقه!
به عبارتی از لحاظ حجمی فقط 0.07%(هفت صدمِ درصد) و به لحاظ مدت زمانی فقط 0.02%(دو صدمِ درصد) از معاملات این سهم در اون بازه قیمتی بوده و شما هم درست همونجا فروختید!
اگر فقط همین یه مورد بوده باشه ممکنه بگیم شانسی بوده ولی چون در اغلب سهمها و معملاتتون اینگونه عمل میکنید، دو حالت بیشتر نداره:
یا بسیار حرفه ای هستید و کف و سقف سهام رو از بازیگر خود سهم هم بهتر میشناسید یا فقط درصدی از بهترین خرید و فروشهایتان رو اینجا اعلام میکنید.
_ فروش تاپکیش تو قیمت 13450 و خروج کامل از آن با سیو سود 30درصدی
_ خرید آبین تو قیمت 527 تومان مرحله سوم خرید
_ خرید قچار 799 تومانی یک مرحله
خوب من میخوام از شما مچ گیری کنم. ? ? ? البته اصلا فکر و احساس نکنید که دارم این حرف را با دشمنی و یا عصبانیت میزنم، نه! خیلی دوستانه دارم میگم. ??
بطور کلی من شخصا از اینکه شما خریدها و فروشهاتون را اینجا اعلام میکنید خیلی خوشم میاد و حتی من گاهی ازش استفاده میکنم مثلا شاید باعث بشه من به یه سهم توجه کنم مثل همین تاپکیش و یا جدیدا کاما. و برای این موضوع از شما سپاسگذارم و امیدوارم این اطلاع رسانی را همچنان ادامه بدید.
اما درباره تاپکیش، چون من خودم تاپکیش را از قبل داشتم و بعد فروختم و الان باز دوباره خریدم، بنابراین روی خرید-فروشهای شما در تاپکیش حساس شدم.
حرف بالای شما درست نیست به احتمال بسیار زیاد. حالا شاید هم دقت نکردید و به اشتباه نوشتید و یا شاید ...
اگر مایل باشید میتونم بیشتر توضیح بدم و اگر هم نه که هیچ!
من متاسفانه به دلایلی همانطور که تو تاپیک جو بازار اعلام کردم! دو الی سه هفته گذشته معاملات خرید و فروشم رو اینجا ننوشتم و اما حآفرینی که شما به آن اشاره کرده بودید بنده در 4 مرحله به قیمتهای 335 و345 و 357 و359 تومان و در هر مرحله 250000 سهم فروختم که فقط به فروش قیمت آخری اکتفا کرده بودم. البته در مرحله آخری با حجم کمتری حدودآ 75000تای باقیمونده بود فروخته و خروج کامل زدم از این نماد. اما لازمه ذکر کنم معمولآ هنگام فروش سهمی برای بنده و یا شما و سایر قدیمیهای بازار دستورات فروش و حتی خریدمون را تقسیم به چند دستور کرده و وارد سیستم معاملاتی میکنیم و غالبآ الزامی نیست که در همه قیمتهای مورد دلخواهمان دستورها فروش برند برای مثال بنده در روزی که حآفرین 359 تومان معامله شد خودم هم اصلآ نداشتم که ممکنه این قیمتها رو ببینه! و فقط دو دستور تو قیمتهای 240 و 345 تومان برای فروش گذاشته بودم اما در لحظاتی که قیمت یهو کشید بالا همزمان بنده دو دستور فروش دیگه به قیمتهای 357 و 359 تومان و قیمتهای بالاتر گذاشتم برای فروش که دوتاش با موفقیت انجام شد و قیمت آخری فروش نرفت. اما برام کمی جای سئوال هستش شمایی که یک فعال قدیمی بازار هستید! چرا چنین سئوالی مبتدیانه رو مطرح میکنید! مگه شما زمانی که قصد فروش سهمتان را دارید از شب قبلش قیمتهای احتمالاتی فروش رو روی کاغذ یادداشت نمیکنید!!؟ داشتن لیست فروش و خریدهای روزانه که یک کار روتین برای هر معامله گری هستش که دیگه از مشخصات بیسیک یک معامله گر هستش و ربط چندانی به حرفه ای گری اون معامله گر نداره! البته بنده هیچ ادعایی نداشته و ندارم و این کار همیشگی و روتین بنده هستش مرحله ای خرید میکنم و مرحله ای هم میفروشم زیاد پیش آمده که بازار روند صعودی گرفته و از یک سهمی با گرفتن فقط 10 درصد نوسان خارج شدم ولی اون سهم 200 درصد رشد کرده حتی بنده توی رشد اخیر بازار در اواخر فروردین خروج کامل زدم و از گین اصلی رشد بازار در ماه اردیبهشت جا ماندم این استراتژی اگرچه در بازار رنج و نوسانی بسیار سودمند هستش! اما در روندهای شدید نزولی و صعودی میتونه مسبب زیان و حتی از دست دادن سودهای کلان بشه اما بلاخره هر کسی توی این بازار برای خودش یک استراتژی دائم تعیین میکنه و شاید نوسانگیری بنده برای شما نه زیاد دلچسب و نه حتی زیاد قابل هضم باشه! اما اگه مثل بنده مدتی رو تو بورس کالادر معاملات آتی کار کرده باشید! شاید حرفهام براتون قابل هضم تر بودش! ضمنآ یادآوری میکنم که هر آنچه را که اینجا نقل کردم صادقانه بوده و قصدم اصلآ تبلیغ و یا جوسازی و یا خدای ناکرده حمل بر خودستائی نبوده و نیست... نظر شخصی
سلام و درود
ابتدا عرض کنم پیرو مطلبی که دوست عزیزمان جناب بیفور سیتی فرمودند به هیچ عنوان قصد مچگیری و غیره ندارم و صرفا" برایم سوالی پیش آمده
بالاترین قیمت حآفرین در حدود چهل روز گذشته یا در 24 روز کاری اخیر دقیقا" 358 تومان بوده و کمتر از 500 هزار برگه در قیمت 357 تا 358 معامله شده و احتمالا در مدت زمانی کمتر از یک دقیقه! این سهم در 24 روز کاری اخیر بالای 700 میلیون برگه معامله شده در مدت زمانی بیشتر از 5000 دقیقه!
به عبارتی از لحاظ حجمی فقط 0.07%(هفت صدمِ درصد) و به لحاظ مدت زمانی فقط 0.02%(دو صدمِ درصد) از معاملات این سهم در اون بازه قیمتی بوده و شما هم درست همونجا فروختید!
اگر فقط همین یه مورد بوده باشه ممکنه بگیم شانسی بوده ولی چون در اغلب سهمها و معملاتتون اینگونه عمل میکنید، دو حالت بیشتر نداره:
یا بسیار حرفه ای هستید و کف و سقف سهام رو از بازیگر خود سهم هم بهتر میشناسید یا فقط درصدی از بهترین خرید و فروشهایتان رو اینجا اعلام میکنید.
میشه بگید بنده توی فروش تاپکیش مرتکب چه اشتباهی شده ام!! البته این رو هم خدمت شما عرض کنم که بنده توی نماد تاپکیش 7 مرحله خرید داشتم که سه مرحله آخر رو به دلایل جو بسیار منفی بازار و همچنین جو ملتهب تالار اینجا اعلام نکردم اون سه مرحله که با حجم بیشتری بود تو قیمتهای 1040 و 1025 و 1018 تومن بود
خوب من میخوام از شما مچ گیری کنم. ������ ������ ������ البته اصلا فکر و احساس نکنید که دارم این حرف را با دشمنی و یا عصبانیت میزنم، نه! خیلی دوستانه دارم میگم. ������������
بطور کلی من شخصا از اینکه شما خریدها و فروشهاتون را اینجا اعلام میکنید خیلی خوشم میاد و حتی من گاهی ازش استفاده میکنم مثلا شاید باعث بشه من به یه سهم توجه کنم مثل همین تاپکیش و یا جدیدا کاما. و برای این موضوع از شما سپاسگذارم و امیدوارم این اطلاع رسانی را همچنان ادامه بدید.
اما درباره تاپکیش، چون من خودم تاپکیش را از قبل داشتم و بعد فروختم و الان باز دوباره خریدم، بنابراین روی خرید-فروشهای شما در تاپکیش حساس شدم.
حرف بالای شما درست نیست به احتمال بسیار زیاد. حالا شاید هم دقت نکردید و به اشتباه نوشتید و یا شاید ...
اگر مایل باشید میتونم بیشتر توضیح بدم و اگر هم نه که هیچ!
میشه بگید بنده توی فروش تاپکیش مرتکب چه اشتباهی شده ام!! البته این رو هم خدمت شما عرض کنم که بنده توی نماد تاپکیش 7 مرحله خرید داشتم که سه مرحله آخر رو به دلایل جو بسیار منفی بازار و همچنین جو ملتهب تالار اینجا اعلام نکردم اون سه مرحله که با حجم بیشتری بود تو قیمتهای 1040 و 1025 و 1018 تومن بود
خوب بله الان درست شد! چیزی که شما قبلا نوشته بودید، خرید در قیمتهای 1100، 1200 و بالاتر بود و بنابراین من دیدم که با چنین خریدهایی، نمیتونستید 30% بازدهی بگیرید در رشد اخیر تاپپکیش. ولی اگه میگید خرید اصلی شما در محدوده 1000 بوده که بله درسته و حدود 30% میشده بازدهی گرفت! بهرحال اگه قضاوت نادرستی درباره کار و سخن شما کردم، من را ببخشید. ?
و یه پیشنهاد: مسما هدف شما برای اعلام خریدها و فروشها در این سایت، همانطور که خودتون گفتید "اصلآ تبلیغ و یا جوسازی و یا خدای ناکرده حمل بر خودستائی نبوده و نیست" و شاید دوست داشته باشید که دیگران هم استفاده ای ببرند از نوشته های شما. بنابراین پیشنهاد میکنم که اگه وقت داشتید گاهی در کنار اعلام خرید-فروش یک سهم، کمی توضیح بدید که چطور و چرا چنین سهمی را در این قیمت برای خرید انتخاب کردید؟ مثلا آیا بر اساس چارت تکنیکالی بوده؟ یا تابلو خوانی؟ یا اطلاعات ویژه و سری؟
خوب بله الان درست شد! چیزی که شما قبلا نوشته بودید، خرید در قیمتهای 1100، 1200 و بالاتر بود و بنابراین من دیدم که با چنین خریدهایی، نمیتونستید 30% بازدهی بگیرید در رشد اخیر تاپپکیش. ولی اگه میگید خرید اصلی شما در محدوده 1000 بوده که بله درسته و حدود 30% میشده بازدهی گرفت! بهرحال اگه قضاوت نادرستی درباره کار و سخن شما کردم، من را ببخشید. ������
و یه پیشنهاد: مسما هدف شما برای اعلام خریدها و فروشها در این سایت، همانطور که خودتون گفتید "اصلآ تبلیغ و یا جوسازی و یا خدای ناکرده حمل بر خودستائی نبوده و نیست" و شاید دوست داشته باشید که دیگران هم استفاده ای ببرند از نوشته های شما. بنابراین پیشنهاد میکنم که اگه وقت داشتید گاهی در کنار اعلام خرید-فروش یک سهم، کمی توضیح بدید که چطور و چرا چنین سهمی را در این قیمت برای خرید انتخاب کردید؟ مثلا آیا بر اساس چارت تکنیکالی بوده؟ یا تابلو خوانی؟ یا اطلاعات ویژه و سری؟
حالا شما خیلی سخت نگیر! یه 3 درصدی خطای محاسبات ذهنی برام در نظر بگیرید دقیقش رو اگه بخواید 27/7 درصد میانگین سودش بود. چون زمانی که بازار رو دائم رصد میکنم و در حال خرید و فروش هستم دیگه توی اون رنج زمانی وقت نمیکنم دفاترم رو چک کنم و خیلی دقیق براتون بنوسم! اونوقت رصد و تسلط بر قیمتها از کنترلم خارج میشه فقط در حد توانم خیلی سریع خرید و فروشهام رو میفرستم و میرم. از این به بعد هم سعی میکنم دیگه خرید و فروشها رو اینجا نفرستم تا یه عده مثل شما الکی گیج نشن/:.yead.:/
خوب بله الان درست شد! چیزی که شما قبلا نوشته بودید، خرید در قیمتهای 1100، 1200 و بالاتر بود و بنابراین من دیدم که با چنین خریدهایی، نمیتونستید 30% بازدهی بگیرید در رشد اخیر تاپپکیش. ولی اگه میگید خرید اصلی شما در محدوده 1000 بوده که بله درسته و حدود 30% میشده بازدهی گرفت! بهرحال اگه قضاوت نادرستی درباره کار و سخن شما کردم، من را ببخشید. ������
شاروم دیروز تا 4000 تومن رسید و صف خرید بست و امروز تو رنج قیمتی 3700 تومن داره معامله میشه! حالا شما خودتون بشینید محاسبه کنید دقیقآ از دیروز تا الآن چند درصد نوسان داده!
بعد مدتها دوری از بازار بنظرم از فردا باید پله ای خرید کرد چون خیلی اصلاح کرده بازار ..درصورت جمع شدن صفهای فروش و مثبت شدن خودرویی ها خریدهامو شروع خواهم کرد...
توصیه ای به خرید و فروش نیست نظرشخصی
آخر تایم بازار در صندوقها رنج بالا زدند وهمشون بالاتر از قیمت پایانی قرار گرفتند .
بازار از جایی که فکر نمی کنیم برمی گرده .
شاخص هم اصلاحش رو به پایان هست
حالا شما خیلی سخت نگیر! یه 3 درصدی خطای محاسبات ذهنی برام در نظر بگیرید دقیقش رو اگه بخواید 27/7 درصد میانگین سودش بود. چون زمانی که بازار رو دائم رصد میکنم و در حال خرید و فروش هستم دیگه توی اون رنج زمانی وقت نمیکنم دفاترم رو چک کنم و خیلی دقیق براتون بنوسم! اونوقت رصد و تسلط بر قیمتها از کنترلم خارج میشه فقط در حد توانم خیلی سریع خرید و فروشهام رو میفرستم و میرم. از این به بعد هم سعی میکنم دیگه خرید و فروشها رو اینجا نفرستم تا یه عده مثل شما الکی گیج نشن/:.yead.:/
نظر