کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شنبه اول وقت کاملا خروج زدم و حتی طی دیروز و امروز تمام پولم رو از حساب کارگزاری خارج کردم. تا زمانی که آتش بس کامل اعلام نکنند و سایه جنگ از سر مملکت دور نشود حتی یک ریال سهم نخواهم خرید. کافیه اسرائیل یه موشک به سمت ایران شلیک کنه قطعا اولین جایی که با خاک یکسان میشه بورسه و سرمایه سهامداران که دود خواهد شد.امیدوارم خداوند میهن و مردم ما را از جنگ دور بدارد.
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
شنبه اول وقت کاملا خروج زدم و حتی طی دیروز و امروز تمام پولم رو از حساب کارگزاری خارج کردم. تا زمانی که آتش بس کامل اعلام نکنند و سایه جنگ از سر مملکت دور نشود حتی یک ریال سهم نخواهم خرید. کافیه اسرائیل یه موشک به سمت ایران شلیک کنه قطعا اولین جایی که با خاک یکسان میشه بورسه و سرمایه سهامداران که دود خواهد شد.امیدوارم خداوند میهن و مردم ما را از جنگ دور بدارد.
بی خیال
زمان شروع جنگ حماس هم از این حرف ها زده میشد .
زمانی ک هنوز ایران ب اسراییل حمله نکرده بود هم گفته میشد .
حالا هم زمان حمله اسراییل ب ایران .
درضمن اگر جنگی قرار باشه همه چی نابود میشه ن تنها بورس . بورس ک تعطیل میشه تا تکلیف جنگ روشن بشه . از خونه گرفته تا .... نابود میشه
بی خیال
زمان شروع جنگ حماس هم از این حرف ها زده میشد .
زمانی ک هنوز ایران ب اسراییل حمله نکرده بود هم گفته میشد .
حالا هم زمان حمله اسراییل ب ایران .
درضمن اگر جنگی قرار باشه همه چی نابود میشه ن تنها بورس . بورس ک تعطیل میشه تا تکلیف جنگ روشن بشه . از خونه گرفته تا .... نابود میشه
وقتی سهامداری از شرایط حال، تحلیل جنگ داره، باید بدونه که در ازای فروش سهام، باید اندکی طلا بخره نه اینکه پولش رو کامل از کارگزاری خارج کنه!!!
.
یه مقدار نقد شدم در سهامی که در سود بودند حتی برخی یر به یر ها.........میدهم احتمالا صندوقهای سود ثابت..... البته بیشتر سرمایه همچنان در سهامیه که بنظرم خوبه!!! بعد ببینم جهت بازار با چه صنعتی میشود که انهم میدهم سهام باز در اینده .....
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
زمان جنگ هر سرمایه ای که در جیب یا چمدان جانگیره کله پا میشه
نظر