امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4097

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در مورد چرتکه انداختن ....
    سهم کم ریسک باید خرید بخصوص اگر قصد ماندن میان مدت یا طولانی مدت داریم
    یه مثال از دوست عزیزمون جناب امید ازاد بزنم
    فقط نمونه و مثال است . به هیچ وجه قصد زیر سوال بردن یا نکوهش نیست

هر چند بازار در چند روز گذشته ریزشی بوده و نیک بنگرید کم ریسک ها یا نمیریزند یا درصد های جزئی بالا پائین میشن
    دوستمون ثتران را با اعتبار !!!! بنا به گفته خودشون اندکی بالاتر از 900 خرید کردند . همون روز قصد داشتم بگم اشتباه میکنید ولی به دلایلی نگفتم
    گفتن من حکم نیست . من چیزی هالیم نیست ولی حداقل اینه که شاهرگم برود در فضای مجازی هرگز منافع شخصی خودم را اولویت قرار نداده و نخواهم داد . با حسن نیت با سواد اندکم نظر میدم

خب چرتکه را بیارید یه دستی بهش بزنیم و چهار تا مهره بالا پائین کنیم ببینیم چی میشه
    ثتران با شاخص 2500 نیمه اردیبهشت اندکی بالاتر از 800 بوده
    هیچ تحولی هم در شرکت های ساختمانی رخ نداده . ثتران هم مدتهای مدیدی است زیان ده است

همون فساد های بی نهایت مالی و عدم شفافیت در گزارش ها و عدم توانائی در سود سازی مطابق با تورم در ملک و مسکن .... ملک و مسکن سر به فلک هم بکشد که کشیده ، بازم اینها یا زیان میسازند یا سود لاک پشتی

فقط سهامشون به دلیل جا ماندگی بیش از حد از تورم 15 سال گذشته ، رشد های بیشتری از متوسط بازار داشتند ولی دیگه نه اونقدر که شما سهم را بالاتر از شاخص 2500 بخری در حالی که بخش بزرگی از بازار همین الان هم با شاخص 2160 فروردین مچ نیست و زیر هستند
    چرتکه میگه این ریسک داره . بازار شل کنه این بیشتر شل میشه

دوست دیگرمون کرومیت را اضافه کرده . اینو امروز در مثبت کامل باید ردش کنی اضافه کردن دیگه چیه . در 20 روز گذشته که کلیت بازار یا درجا یا منفی بوده این بیخودی 50% رشد کرده !!!
    وسط بازار هم بسته شده به ظن دستکاری !!!

نمیدونم رو چه حساب کتابی این خریدهای پر ریسک را انجام میدید و به اشتراک هم گذاشته میشه
    نظر با حسن نیت است . قصد دخالت نیست

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4097

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post
      سلام لطفا بفرمایید تا کی حراج ادامه دارد ممنون.
      درود
      تا 20 دی
      200 میلیون حق دیگه باقی مونده و فکر میکنم نهایتش 420 باشد
      فردا پس فردا ( شنبه ) اگر بازار ارام گیرد و سهم اصلی هم زیر 650 نیاد ، ممکنه همین 430 هم دیگه امکان خریدش نباشد
      امروز 125 میلیون حق درو شد

نظر

• amirardalan
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 130

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود
        تا 20 دی
        200 میلیون حق دیگه باقی مونده و فکر میکنم نهایتش 420 باشد
        فردا پس فردا ( شنبه ) اگر بازار ارام گیرد و سهم اصلی هم زیر 650 نیاد ، ممکنه همین 430 هم دیگه امکان خریدش نباشد
        امروز 125 میلیون حق درو شد
        سپاسگزارم.

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
          ورود 2 حقیقی خوشنام به وساخت رو به فال نیک میگیریم.

همه منتظر عبور از 240 هستن ولی مثل آبخوردن پودر میکنه
          ماشالله وساخت
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• محمد1339
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 582

در اصل توسط محمد1339 پست شده است View Post
            غپاک...بررسی
            در اصل توسط محمد1339 پست شده است View Post
            امروز هم غپاک حجم خوبی معامله شد با مثبت عالی
            همچنین غدام.........درصدی حقیقی هم اضاف کرده

شیر مادر ونان پدر حلالتان....حجم عالی وصف تمام/:.nono.:/

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3750

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              در مورد چرتکه انداختن ....
              سهم کم ریسک باید خرید بخصوص اگر قصد ماندن میان مدت یا طولانی مدت داریم
              یه مثال از دوست عزیزمون جناب امید ازاد بزنم
              فقط نمونه و مثال است . به هیچ وجه قصد زیر سوال بردن یا نکوهش نیست

هر چند بازار در چند روز گذشته ریزشی بوده و نیک بنگرید کم ریسک ها یا نمیریزند یا درصد های جزئی بالا پائین میشن
              دوستمون ثتران را با اعتبار !!!! بنا به گفته خودشون اندکی بالاتر از 900 خرید کردند . همون روز قصد داشتم بگم اشتباه میکنید ولی به دلایلی نگفتم
              گفتن من حکم نیست . من چیزی هالیم نیست ولی حداقل اینه که شاهرگم برود در فضای مجازی هرگز منافع شخصی خودم را اولویت قرار نداده و نخواهم داد . با حسن نیت با سواد اندکم نظر میدم

خب چرتکه را بیارید یه دستی بهش بزنیم و چهار تا مهره بالا پائین کنیم ببینیم چی میشه
              ثتران با شاخص 2500 نیمه اردیبهشت اندکی بالاتر از 800 بوده
              هیچ تحولی هم در شرکت های ساختمانی رخ نداده . ثتران هم مدتهای مدیدی است زیان ده است

همون فساد های بی نهایت مالی و عدم شفافیت در گزارش ها و عدم توانائی در سود سازی مطابق با تورم در ملک و مسکن .... ملک و مسکن سر به فلک هم بکشد که کشیده ، بازم اینها یا زیان میسازند یا سود لاک پشتی

فقط سهامشون به دلیل جا ماندگی بیش از حد از تورم 15 سال گذشته ، رشد های بیشتری از متوسط بازار داشتند ولی دیگه نه اونقدر که شما سهم را بالاتر از شاخص 2500 بخری در حالی که بخش بزرگی از بازار همین الان هم با شاخص 2160 فروردین مچ نیست و زیر هستند
              چرتکه میگه این ریسک داره . بازار شل کنه این بیشتر شل میشه

دوست دیگرمون کرومیت را اضافه کرده . اینو امروز در مثبت کامل باید ردش کنی اضافه کردن دیگه چیه . در 20 روز گذشته که کلیت بازار یا درجا یا منفی بوده این بیخودی 50% رشد کرده !!!
              وسط بازار هم بسته شده به ظن دستکاری !!!

نمیدونم رو چه حساب کتابی این خریدهای پر ریسک را انجام میدید و به اشتراک هم گذاشته میشه
              نظر با حسن نیت است . قصد دخالت نیست
              سلام..وارادت ...حالا درسته تو دوتا جبهه متفاوت هستیم!! ولی اینقدرا هم به درد نخور نیستیم ما رو دور ننداز ?
              بله ...اون روز یه مقدار اعتباری اضافه شد ..ولی از قبل هم داشتم تمام شده اش پایین هست ...اون روز هم ..یه حقوقی رکب زد و سهم رو کشید پایین ..وگرنه با توجه به باقی همگروهی و زیرمجموعه های ثمسکن ..باید حالا حالاها پایین نمی اومد..هرچند اداره و مدیریت شرکت هم تو لفت و لیس و سو مدیریت و تبانی خلاصه شده ...
              این سهم گیرش فعلا جریان دادگاه زمین شهریارش هست ..وما هم چون یه مقدار در جریان کارهای این پرونده هستیم ریسکش رو خریدیم ....البته با مدیریت سرمایه !!
              این هم که می فرمایید که جرا به اشتراک گذاشته میشه ...حداقلش این هست که بلوف و چاخان نیست که بگیم فلان سهم رو تو فلان قیمت خریدیم و فلان قیمت رد کردیم و الکی پشت بازو بگیریم دیگه سر خودمون رو که نمیتونیم کلاه بذاریم لایک و افرین دو نفر و نصفی هم که نان و آب نمیشه !!!
              ولی خوب اینا همه اش تجربه اس ...با چاشنی ریسک ..
              بازهم ممنون از راهنماییتون ..

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4097

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                سلام..وارادت ...حالا درسته تو دوتا جبهه متفاوت هستیم!! ولی اینقدرا هم به درد نخور نیستیم ما رو دور ننداز ?
                بله ...اون روز یه مقدار اعتباری اضافه شد ..ولی از قبل هم داشتم تمام شده اش پایین هست ...اون روز هم ..یه حقوقی رکب زد و سهم رو کشید پایین ..وگرنه با توجه به باقی همگروهی و زیرمجموعه های ثمسکن ..باید حالا حالاها پایین نمی اومد..هرچند اداره و مدیریت شرکت هم تو لفت و لیس و سو مدیریت و تبانی خلاصه شده ...
                این سهم گیرش فعلا جریان دادگاه زمین شهریارش هست ..وما هم چون یه مقدار در جریان کارهای این پرونده هستیم ریسکش رو خریدیم ....البته با مدیریت سرمایه !!
                این هم که می فرمایید که جرا به اشتراک گذاشته میشه ...حداقلش این هست که بلوف و چاخان نیست که بگیم فلان سهم رو تو فلان قیمت خریدیم و فلان قیمت رد کردیم و الکی پشت بازو بگیریم دیگه سر خودمون رو که نمیتونیم کلاه بذاریم لایک و افرین دو نفر و نصفی هم که نان و آب نمیشه !!!
                ولی خوب اینا همه اش تجربه اس ...با چاشنی ریسک ..
                بازهم ممنون از راهنماییتون ..
                درود شما نور چشمی و متفاوت از خیلی های دیگه منظور خاصی نداشتم /:.smilingsmiley.:/
                من که دور انداخته شده حساب شدم و هیچ مهم نیست البته از دید جریانی خاص و اقتدار گرا که مفصل بحثش شد

بله ثتران گیر زمین شهریار را داره و کمی مشکلات مالی و سوء مدیریت و گرنه ارزش بازریش 1.5 همت ارزنده است
                البته مشکلی هم نداره بازار فعلا جالب نیست
                گروه ساختمانی یکی از عقب مانده ترین گروه ها بود و 2 سال قبل دقیقا همین موقع یعنی دی ماه 1400 من یه چرتکه کلی انداخته بودم رو این گروه که از سقف سال 92 و شاخص 90 هزار واحدی ، رشدشون بسیار ناچیز بود
                و اکنون هم نسبت به بقیه گروه ها انصافا از نیمه اردیبهشت تا کنون عالی عمل کرده اند و ریزش ها را جبران کردند و اگر بنا بر جبران عقب ماندگی واقعی باشد نباید افتی هم داشته باشند البته امیدوارم چنین باشد

بله میدونم شما فکر میکنم از زیر 700 خرید داشتید و خرید خوبی هم بوده و به قول خودتون میانگین پائینه
                در مورد اشتراک هم نظر بدی نداشتم و به حسن نیت جنابعالی و شک ندارم و البته سایر دوستان هم به همین منوال

اصلا این موضوع اشتراک را نباید میگفتم از این بابت عذر خواهی میکنم . همین که صداقت باشد همه چی حله
                موفق باشید

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4097

صحبت از چرتکه برای بازدهی های گروه انبوه سازی شد

این کامنت 29 دی ماه 1400 بود برای قیمت های ان روز

گروه ساختمانی از سقف 92 تا کنون
                  کرمان از 200 میل به 42.62 میلیارد سهم . قیمت از 1100 به 78 فعلی . بازدهی 1400%

وآذر از 100 به 200 میل سهم . قیمت از 300 به 3000 . بازدهی 2000%

این از 2 مورد دانه درشت. و اما مابقی که همگی افزایش سرمایه ها از اورده است و درصدهای بازدهی که حساب شده را شما از 20 تا سقف حداکثر 50% کم کنید تا ببینید چی تهش باقی است . بستگی داره سهمی با چه قیمتی رفته باشه افزایش سرمایه . هر چه قیمتها هنگام افزایش سرمایه کمتر باشد ، به دلیل شکست قیمتی کمتر بازدهی ها هم تا نصف کاهش می یابد

در ضمن مواردی مثل ثپردیس و ثالوند و ثرود بعد از سال 92 عرضه شدند و قیمت پایه را از زمان روان شدن سهم در نظر میگیریم . در واقع از زمانی که میشده سهم را تعداد خرید نه قیمت عرضه شده

ثتران از 600میل به 1.8 میلیارد . قیمت از 429 به 292 . بازدهی 100%

ثفارس از 306 میل به 1.8 میلیارد . قیمت از 400 به 620 . بازدهی 800%

ثنوسا از 300 میل به 2.6 میلیارد سهم . قیمت از 829 به 446 . بازدهی 365%

ثپردیس عرضه شده سال 94 از 300 میل به 2 میلیارد سهم . قیمت از از 570 به 330 ، بازدهی 285%

ثامان بدون افزایش سرمایه از 286 به 1090 . بازدهی 280%

وساخت بدون افزایش سرمایه از 750 به 3000 . بازدهی 300%

ثالوند عرضه شده در سال 95 ، از 300 به 800 میل سهم ، قیمت از 290 به 535 ، بازدهی 390%

ثرود عرضه شده در سال 93 ، از 200 به 500 میل سهم ، قیمت از 370 به 500 ، بازدهی 228%

ثاباد از 150 به 240 میل سهم ، قیمت از 500 به 3670 ، بازدهی 1170%

وتوس از 675 میل به 2 میلیارد سهم ، قیمت از 400 به 630 ، بازدهی 366%

ثمسکن از 3 به 5.5 میلیارد سهم ، قیمت از 310 به 290 ، بازدهی 77%

ثاخت که قبلا هم زیاد در موردش حرف زدیم ، از 3 به 9 میلیارد سهم ، قیمت از 348 به 170 ، بازدهی 46%

آ س پ از 200 میل به 1 میلیارد سهم ، قیمت از 730 به 470 ، بازدهی 222%

ثعمرا از 600 میل به 1.3 میلیارد سهم ، قیمت از 400 به 605 ، بازدهی 228%

ثشاهد از 1.807 به 4.007 میلیارد سهم ، قیمت از 330 به 810 ، بازدهی 440%

ثغرب از 300 میل به 1.2 میلیارد سهم ، قیمت از 480 به 340 ، بازدهی 183%

ثشرق از 600 میل به 1.1 میلیارد سهم ، قینمت از 380 به 290 ، بازدهی 40%

ثباغ از 800 میل 1.32 میلیارد سهم ، قیمت داز 530 به 710 ، بازدهی 121%

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4097

چرا کامنتهای من در مورد حق برکت که امروز نوشته شد حذف شده ؟ !!!!/.:blinksmiley.:/

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

تنها یه سهم وساخت برای بنده مانده که با توجه به شرایط بازار شاید به احتمال بالا فروشنده بشم. دیگه ده بیست درصد بالاتر هم بره دیگه مهم نیست.هدف من سیصد بود .
                      از یه جایی به بعد سود دیگه مهم نیست.
                      این آخرین پست من تو این سایت بود.خدا نگهدار همگی.
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• امپراطور بورس
                        عضو عادی
                        • Nov 2014
                        • 63

فروش شدوص و سیو سود شدوص
                        [COLOR=#0000ff][B]توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری هیچ سهمی ندارم[/B][/COLOR]

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4097

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                          تنها یه سهم وساخت برای بنده مانده که با توجه به شرایط بازار شاید به احتمال بالا فروشنده بشم. دیگه ده بیست درصد بالاتر هم بره دیگه مهم نیست.هدف من سیصد بود .
                          از یه جایی به بعد سود دیگه مهم نیست.
                          این آخرین پست من تو این سایت بود.خدا نگهدار همگی.
                          درود

و من نیز چنین خواهم کرد
                          برای شما و همه دوستان سربلندی و تنی سالم و لبی خندان و ارامش همیشگی ارزومندم

نظر

• Dexterous
                            ستاره‌دار(35)
                            • May 2012
                            • 694

وصال دوستان!! روزی ما نیست...بخوان حافظ غزل های فراغی

این دوستانی که ماهی دو بار خداحافظی میکنن

به فکر قلب ضعیف ما هم باشن

/:.yead.:/
                            Dexter is to kill killers
                            DEXTEROUS too
                            من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• naderi1
                              ستاره‌دار(26)
                              • Sep 2020
                              • 792

پاسخ : وصال دوستان!! روزی ما نیست...بخوان حافظ غزل های فراغی

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

این دوستانی که ماهی دو بار خداحافظی میکنن

به فکر قلب ضعیف ما هم باشن

/:.yead.:/
                              من خودم شخصا خواهان رفتن هیچ کدام از کاربران نیستم و امیدوارم همه ولو مخالف نظر من حضور داشته باشند.

یک زمانی یکی از کاربران قدیمی سایت هم که به سلطان قهر و خداحافظی معروف بود هر ماه بطور متوسط یکی دوباری قهر میکرد و البته ان موقع این کارهایش نزد برخی کاربران خریدار داشت ولی از بس دستش رو شد که دیگر مدتیست از اینکارها کمتر میکند چراکه در قهرهای اخر خود دید که کسی برای اینکارهایش تره هم خورد نمیکند.
                              این لوس بازی ها دیگر دورانش تمام شده

البته تجدیدنظر در تصمیم ایراد ندارد و گاها مطلوب هم است اما تکرار این کارها مذموم اشت.
                              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• جان کافی
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 889

باسلام وصبح بخیر...@};-

خرید های امروز

وخارزم
                                وبیمه
                                کلوند
                                کاما