کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز کمی سهم فروخته بودم
امروز هر چی دل و دل کردم نخرم نشد
یک اوردر هیدن روی 220 برای کسعدی گذاشتم
دیدم نه بابا هنوز نفر پیدا میشه بفروشه
اما چه کنیم حتی یک 50000 تا هم نشد
کمی هم کهرام از صف فروش خریدم
یا از اینی که هستند پایینتر میروند
یا اینکه.......
در کل برخی کاشی هاهر چه رشد کرده بودند را پس گرفتند
حالا یا اون رشده الکی بوده
یا این اصلاحه کمی داره زیاد میشه
اما برام سواله این فروشنده های کهرام سهم را چند خریدند که 1391 دارند میفروشند
خدا کنه در سود باشند
چون جدا به ضرر کسی راضی نیستم
:-)/\:-)رقابت تنگاتنگی بود.....امیدوارم حدود 80% رو پوشش بده تا راه صعود هموار شه ...خرید کساوه 328 تومانی هم بسی جذاب بود.......دیگه خریدی نداریم صبر میکنیم.....
:-)/\:-)رقابت تنگاتنگی بود.....امیدوارم حدود 80% رو پوشش بده تا راه صعود هموار شه ...خرید کساوه 328 تومانی هم بسی جذاب بود.......دیگه خریدی نداریم صبر میکنیم.....
سلام
وقتي دوستاني چون شما وجناب باربد كف سهم هاي خوب رو معرفي مي كنيد با خيال راحت مي شه خريد فقط مشكل اينه كه تو قيمت پايين تراكم خريدارا تو اين بازار منفي خيلي زياد هست
دیروز کمی سهم فروخته بودم
امروز هر چی دل و دل کردم نخرم نشد
یک اوردر هیدن روی 220 برای کسعدی گذاشتم
دیدم نه بابا هنوز نفر پیدا میشه بفروشه
اما چه کنیم حتی یک 50000 تا هم نشد
کمی هم کهرام از صف فروش خریدم
یا از اینی که هستند پایینتر میروند
یا اینکه.......
در کل برخی کاشی هاهر چه رشد کرده بودند را پس گرفتند
حالا یا اون رشده الکی بوده
یا این اصلاحه کمی داره زیاد میشه
اما برام سواله این فروشنده های کهرام سهم را چند خریدند که 1391 دارند میفروشند
خدا کنه در سود باشند
چون جدا به ضرر کسی راضی نیستم
باربد جان بازار فكر ميكرد هر گردي گردويه... خوب روش زوم كرد اما.......ولي كساوه با اون صف سنگين بدون عرضه نشون داد حرف واسه گفتن زياد داره يعني من تو نستم بفهمم تو گروه كاشي كدوم از همه ارزنده تره
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
چرا اين سهم اينجوري شده؟؟
از وقتي كه مشمول قانون جديد هم شده كه ديگه بدتر :(:(
حوالی 200تومان اون موقع یه کارگزار گفت حقوقی قوی دارد و تا 250 تثبیت می کنه. این قوانین مسخره اخیر در مورد فرابورس پایه کل این سهم ها را به کما برده و کاش لغو می شد و به حالت قبل بر می گشت.
حوالی 200تومان اون موقع یه کارگزار گفت حقوقی قوی دارد و تا 250 تثبیت می کنه. این قوانین مسخره اخیر در مورد فرابورس پایه کل این سهم ها را به کما برده و کاش لغو می شد و به حالت قبل بر می گشت.
وای من معاملات سنوین رو دنبال می کنم خیلی باحاله!
مسخره تر از این نمیشه!! با این قانوناشون!!!x-(
خدا نگذره ازشون به منم گفتند کف قیمت همین هست (اون موقع من روی 170 خریده بودم) و گفتند بالا برو هست ....
چطور می شه نامه اعتراضی به این قوانین که از روی کج فهمی و بی لیاقتی مسئولین بورس وضع شده نوشت ؟
راستی کجا میشه معاملات بورس پایه را مشاهده کرد؟
از همین سایت فرابورس که ساده عزیز اشاره کردن بررسی میشه ولی بدیش اینه که سوابقش دیگه بعد از اجرای اون قانون مشخص نیست ؛ فقط میشه همون لحظه دید که چه اتفاقی داره میفته که خیلی بدردنخور هست :-w
سلام
امروز اصفهان بودم تالار بورس اصفهان رو هم زیارت کردیم واقعا متاسفیم برای مدیریت منطقه ای بورس اصفهان بنده های خدا باید 2ماهی منتظر بمونند تا کد بهشون بدند تا بتونندبا لب تاپ از اینتر نت وايرلس ساختمان بورسشون استفاده بکنند
مهمانها هم هیچ
سازمان بورس کلی پول از سهامدار میگره در هر معامله اونوقت اینطوری به سهامداران حال میده
یه مقدار حق تقدم وتوکا داشتیم رفتیم شرکت شماره حساب دادیم گفتند تا 30 روز اینده به حساب میریزند
نهار هم جاتون خالی با مهران رفتیم رستورانی که ایشون باهاشون اشنا بودند کیفیت غذاشون خیلی خوب بود مهران جان ممنون کلی زحمت دادیم
عجب بازاری شده بود امروز همه رو شهید کردند
تعجب اور دلار بالای 1700 هرچی رو که فکرش بکنید بیش از 50%رشد کرده ولی سهامها بعضعا نه تنها رشدی نکردند افت هم داشتند
بعضی ها چه فکری میکنند سهم رو منفی میفروشند دیر وزود داره سوخت وسوز نداره بادلار 1700 بازار سهام حداقل 40%باید رشد کنه
آقا به چه صورتی بوده ؟ تعریف کنید. من که به خاطر همین قوانین و عدم معامله تو آنلاین اصلا طرفشون نمیرم...
اولا که نیم ساعت سفارش میگیرن نیم ساعت معامله دوباره سفارش دوباره معامله!
1روز در میون + می خوره - منفی میخوره!
یهو با هم دیگه میان پایین بعد میرن بالا بی هیچ حسابی!
روی + خریدار هست بعد از قصد عرضه می کنند دقیقا تا منفی کامل!
برعکسش هم فرداش اتفاق میافته!
نظر