در اصل توسط ناظم پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدوستان مقداری حق باغ میشه دارم امروز آخرین روز آن است قیمت حق 161 و قیمت خود سهم 291 است 130 تومان اختلاف آنها است آیا پول حقها را واریز کنم یا شرکت برایم بفروشد ویا اینکه امروز بفروشم راهنمایی کنیدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
ناطم جان اینده سهم روشنه و رو به بالا . حالا اگه میتونی سهامداری کنی نگه دار اگه هم تا تبدیل حق ها نمیتونی سهامداری کنی بفروش
فقط اینو بگم که سرمایه گذاری صنعت و معدن الکی وارد یه سهمی نمیشه که براش سود نداشته باشه ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/18, 11:15.///
نظر
-
من توي اين گروه آ اس پ رو بهتر قبول دارم چون 3 ماهه آاس پ 18 درصد پر كرده ثباغ 2 درصد بعد آاس پ چابكترهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
اگر شركت بخواد پول حقها رو بندازه براي اون ور سال علنا شما بازار بعد از عيد رو از دست داديدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postسهم را 850 خریدم که افزایش سرمایه داده است 220 درصد افزایش سرمایه و حدود 200 تومان قراره سود به ما بدهدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postناطم جان اینده سهم روشنه و رو به بالا . حالا اگه میتونی سهامداری کنی نگه دار اگه هم تا تبدیل حق ها نمیتونی سهامداری کنی بفروش
فقط اینو بگم که سرمایه گذاری صنعت و معدن الکی وارد یه سهمی نمیشه که براش سود نداشته باشه ;)الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postچه سالی؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
نظر