در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
ببینیم قنیشا و قشکر چه جوری باز میشن لحظه حساسیه (-: البته قنیشا که صاحاب داره باید ببینیم قشکر چه جوری معامله میشه ارزون اگه بخرن مجبور میشم نصف قند اصفهان رو بدم قشکر بخرم =)) امیدوارم خوب باز بشه که مارو هم به طمع نندازن///
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postولی ساده جان بازار تازه پی به ارزش این گروه برده تو این بازار وانفسا با این وضعیت دلار و گرانی مسکن چه گروهی بهتر از این گروه؟؟حجم مبنا کم سهامدار عمده کم شناور کم صنعتی که امسال محصولاتش رو درو میکنن چی دوست داری دیگه؟این دفعه بدجوری نوسان گیر ها رو جا میزاره!!مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postرشدش ادامه دار نيست يه نوسان 8 درصدي ميده بعد ميره تو كماما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postساده جان اين وشمال توبازارپايه نيست ؟يا برا من نمياد؟
هر روز رهروان داره ميخره رو 120مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمنهم باهات هم عقیده هستم. صعود میکنه اما در همین حد که گفتی. به نظر من هنوز برای صعود خوبش به اصلاح بیشتری نیاز داشت. حالا موج منفی ندیم دوستان ناراحت بشوند. صرفا نظر شخصی بیان کردممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Posthttp://www.irfarabourse.com/Market/Showinspt.aspx?isin=IRO7SHOP0001
هر روز رهروان داره ميخره رو 120
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postالبته منو ببخش كيوان جان نميخاستم پا تو كفش تكنيكالا بكنم همينجوري حسي گفتم:*منم موافقم نگيم بهتره چون احتمال داره دوستان ناراحت بشن
ما کاشیداران شکیبایی بالایی داریمگفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postچرا تواين ادرس نيست؟
http://www.irfarabourse.com/Market/M...atchPayeT.aspxمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر