در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
خرید بکام احتمالا پله اول
اضافه کردن کطبس پله سوم
فروش همه ح کروی و انتظار برای خرید روی 1500 (اگه نده:(( );آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
-
اوه اوه! کی کیو کشته باز؟:d اسرائیل کجاهارو زده تا الان؟!
وای که چه سهمایی امروز تو چه قیمت هایی بودند!!! امیدوارم هرکی این کاره نیست تا فردا بفروشه بره سیرابی خرید و فروش کنه ما هم فردا بتونیم هلو شیکار کنیم!;;)
بازم دم کفرا گرم! آبروداری کرده! تو بقیه سهما یر به یر خرید شدم امروز=))إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
روح عزیز سلام
بازیگرای گروه روی باهم مشابهند ، ح کروی فقط 5 روز کاری دیگه بازه ، احتمال داره کاری رو که با ح فسرب و ح فاسمین کردند انجام بدن ، من حقامو رو سود فروختم اگه پایین بده میگیرم و تبدیل به سهم میکنم اگه نداد احتمالا خود سهم رو بگیرم . حق فسربو از 130 تا 192 گرفتم و تبدیل به سهم کردم ، حق فاسمین رو هم زیر 500 گرفتم و منتظرم تا تبدیل به سهم بشه . اینا رو میزارم تو سبد میان مدتم .
یه مطلب دیگه احتمال تمیدید شدن مهلت ح کروی زیاده مشابه بقیه هم گروهاش ، در این صورت هر چی نقدینگی داشته باشم ح کروی رو هر قیمتی که باشه میگیرم .;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
در اصل توسط s_hashem54 پست شده است View Postروح عزیز سلام
بازیگرای گروه روی باهم مشابهند ، ح کروی فقط 5 روز کاری دیگه بازه ، احتمال داره کاری رو که با ح فسرب و ح فاسمین کردند انجام بدن ، من حقامو رو سود فروختم اگه پایین بده میگیرم و تبدیل به سهم میکنم اگه نداد احتمالا خود سهم رو بگیرم . حق فسربو از 130 تا 192 گرفتم و تبدیل به سهم کردم ، حق فاسمین رو هم زیر 500 گرفتم و منتظرم تا تبدیل به سهم بشه . اینا رو میزارم تو سبد میان مدتم .
یه مطلب دیگه احتمال تمیدید شدن مهلت ح کروی زیاده مشابه بقیه هم گروهاش ، در این صورت هر چی نقدینگی داشته باشم ح کروی رو هر قیمتی که باشه میگیرم .دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیعنی تا سه شنبه هفته بعد بازه ح کروی دیگه هاشم جان اره؟اما خوب احتمال تمدید مدتش زیاد هست اما من قبل از بسته شدن میفروشم نمیدونم من چرا فکر میکردم خیلی وقت داره ح کروی خوب شد گفتی بهم 5 روز وقت داره 4شنبه ردش کنم برهآخرین ویرایش توسط s_hashem54؛ 2012/03/26, 15:49.;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیعنی تا سه شنبه هفته بعد بازه ح کروی دیگه هاشم جان اره؟اما خوب احتمال تمدید مدتش زیاد هست اما من قبل از بسته شدن میفروشم نمیدونم من چرا فکر میکردم خیلی وقت داره ح کروی خوب شد گفتی بهم 5 روز وقت داره 4شنبه ردش کنم برهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
امروز تقریبا تمام حقوقی ها فلش هاشون سبز بوده! بخدا من حاضرم آنلاین رو قطع کنند کلا...:-w امروز از سهمای من فقط این سنوین +5 خورد اون هم به برکت این که آنلاین ها تو بازار پایه قطع هستند!/:)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با سلام و احترام
یه سوال از دوستان داشتم
چگونه می شود با ناظر بازار تماس تلفنی داشت ؟ کسی تلفن رو داره؟
الان سکارون 5 روزه که صف خریده ولی تو گره نرفته ؟!!!!!! کسی علتش رو میدونه؟
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام
یه سوال از دوستان داشتم
چگونه می شود با ناظر بازار تماس تلفنی داشت ؟ کسی تلفن رو داره؟
الان سکارون 5 روزه که صف خریده ولی تو گره نرفته ؟!!!!!! کسی علتش رو میدونه؟
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر