خرید وتوکا !!!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
وتوصا را دریابید.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postفاراک اضافه کردم.
گزارش 9 ماهه خوب
افزايش سرمايه
رفاقت با فاذر و جدا شدن از رفيق نابابش صدرا
در صورت بسته شدن صدرا طوفان خواهد کرد.
عزيز مطمعني با اوراق 20%بازهم رفيق ناباب بمونه؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
-
در اصل توسط jamall پست شده است View Postبابی جون نبینم ضررتو :((
ضررش هم زياد بود ، ولي فداي سر اين گروه قندي =)):D
از يه طرف ناراحت به خاطر ضررش و 11 ماه سهامداري کردنش و از يه طرف خوشحال به خاطر رد کردنش ، بد جور رو اعصاب بود
فکر کنم 20 ام همين ماه تصميم گيري براي افزايش سرمايه اش هست و فردا به احتمال زياد بسته ميشه ،ذوب آهن هم فردا مي خوان بازش کنند
گفتم امروز ردش کنيم بره تا رئيس ايميدر از زندان آزاد نشده :p و بياد دوباره ببندش و 4 ماه ديگه بايد سماق بمکيم (کلا با اين اوضاع و احوال اقتصادي و سياسي کشور، شايد روي سهامداري بلند مدت و ميان مدت کمي احتياط کرد)
مبارک دوستاني که خريد کردن با ديد بلند مدت
نظر
-
سلام
فروش ثنوسا به صف خرید
مبارک خریدارش باشه و انشاالله بیشتر از من سود کنه.
آخرین ویرایش توسط rezaafshari110؛ 2012/02/07, 09:38.حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
بابا این دیگه چه دهه فجری بود دیگه
من با خودم میگفتم حداقل این هفته رو برای توی بوق و کرنا توی تلویزیون و رسانه ها خارجی حداقل روزی 1 درصد رشد میدنحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
نظر