در اصل توسط ناظم پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
خرید کهرام از صف فروش و نظاره گر صعود قثابت از ساعت 8.30 تو صف قثابت برای اضافه کردن بودم چطور شد به ما نرسید؟!!؟؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postالان در کمترین قیمت تاریخ خودشه!
اگر جو بازار برگرده از گزینه های رشده منتها باید دید برای سال 91 چقدر سود اعلام میکنه
بیشتر اوقات اوایل سال سود بالا اعلام میکنه
اوضاع خود سهم هم بد نیست!
بیشتر از سرمایه شرکت،سود انباشته داره و ارزش بازار فعلیش با کسر این میزان سود انباشته میشه حدود 30 میلیارد!
ارزش جایگزینی یه شرکت پتروشیمی مث این حداقل 100 میلیاردی میشه
البته زیاد نمیشه به این بورس اطمینان کرد
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postکلی به حال این خریدارای قند جام 720 تومنی خندیدیم و بسیار به حال سهامدارای تحلیل گرای بورس ایران تاسف خوردیم!
آخه خریدار گرامی وگیریم زیان انباشته چند صد درصدی سهم بشه صفر و سهم هم 60-70 تومن سود بده بازم میشه پی بر ای بالای 10! آخه چرا برخی اینقدر ......!
بعد هم اگه سهم 2 روز منفی بشه هم عین بچه ننه ها میرن شکایت بکنن و تحصن جلوی سازمان و نامه به رییس جمهور (و سازمان ملل و شورای امنیت!)
یه عده سفته باز متصل به سازمان بورس دارن تو بازار جولان میدن و سازمان هم ......!
:-&
خلاصه کلام
کلاهتو سفت بچسب باد نبره(استفاده از چسب قطره ای هم مجازه!)
ناظر بازار دیروز نماد ورنا رو میخواست باز کنه از 160 شروع کرد و 113 باز کرد ولی نماد قندی ها رو میخواد باز کنه هر چی دوست داشته باشن و سفارش بالاتر باشه باز میکنه .
فردا همین قجام اگه صف خرید نبود :( این چه بورسی شده دیگه !!!!!!!!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکفم برید وقتی تو این قیمت باز شد و تازه صف خرید هم هست بابا ما قلرست با پی به ای 12 رو ترسیدیم نگه داریم رو 2900 تومن گفتیم یه اصلاح داره 100 درصد حالا این چه جوری میخرن .:d اینا ته سفته بازن ;)
ناظر بازار دیروز نماد ورنا رو میخواست باز کنه از 160 شروع کرد و 113 باز کرد ولی نماد قندی ها رو میخواد باز کنه هر چی دوست داشته باشن و سفارش بالاتر باشه باز میکنه .
فردا همین قجام اگه صف خرید نبود :( این چه بورسی شده دیگه !!!!!!!!!
الان دیگه فرقی نداره قندی سود ده باشه یا زیان ده نماد قندی بسته بشه باز بشه 60 درصد میخوره =)) مسخره بازیه بابا .
هر چند سبد خودم قندیه ولی حقیقت رو باید گفت .خیلی جلوتر از اون چیزی که هست داره حرکت میکنه.
سایپا با اون سود صف فروش ( هرچند شاید تعدیل منفی هم بده ) قجام ..
شاید هم من اشتباه میکنم و باورم نمیشه قندی ها اینقدر می ارزن;) البته اگه شکر بشه 1500 میارزنآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/14, 13:04.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postواقعا به حال این بورس باید تاسف خورد . ما خودمون رو میکشتیم که قندی خوب بخریم :d که ریسکمون کم تر بشه نگو هر چی قندی در پیت تر بخریم سود بیشتری میکنیم=))
الان دیگه فرقی نداره قندی سود ده باشه یا زیان ده نماد قندی بسته بشه باز بشه 60 درصد میخوره =)) مسخره بازیه بابا .
هر چند سبد خودم قندیه ولی حقیقت رو باید گفت .خیلی جلوتر از اون چیزی که هست داره حرکت میکنه.
سایپا با اون سود صف فروش ( هرچند شاید تعدیل منفی هم بده ) قجام ..
شاید هم من اشتباه میکنم و باورم نمیشه قندی ها اینقدر می ارزن;) البته اگه شکر بشه 1500 میارزنسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
-
سلام یوگی جان فعلا این خبر رو داشتیه باشید :
قیمت فله هركیلو شكر درب كارخانه حدود 1400 تومان
تهران - معاون كالاهای مصرفی و خدمات عمومی سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان از توافق این سازمان با تشكلهای بخش خصوصی برای تعیین قیمت فله هركیلو شكر بین یك هزار و 350 تا یك هزار و 400 تومان در درب كارخانه ، خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، 'محمد قبله' روز سه شنبه در نشستی با خبرنگاران عنوان كرد: در توافق هفته گذشته سازمان حمایت با كارخانجات و انجمن های صنفی تولیدكنندگان قند و شكر مقرر شد، شكر با قیمت جدید در درب كارخانه عرضه شود.
وی با بیان اینكه با واحدهای بسته بندی شكر نیز مذاكره صورت گرفته است، گفت: به دنبال آن هستیم تا قیمت توافق شده درباره بسته بندی را نیز اعلام كنیم.
این مقام مسوول تصریح كرد: نرخ پیشنهادی ما برای بسته بندی شكر 150 تومان است كه تا 200 تومان نیز مطرح شده است.
وی افزود: در صورت توافق نهایی، نرخ شكر برای مصرف كننده با درنظر گرفتن هزینه بسته بندی ، یك هزار و 500 تا یك هزار و 550 تومان در هر كیلو خواهد شد.
قبله با تاكید براینكه قیمت بسته بندی پس از توافق نهایی به صورت ارشادی اعلام خواهد شد، توضیح داد: قیمت ارشادی بدان معنی است كه نرخ تثبیتی و دستوری برای برخی اقلام با توجه به هزینه های مترتب بر تولید وجود ندارد و دو طرف باید به تفاهم برسند، هر چند كه انجمن ها توافقات نهایی را اعمال می كنند و نگرانی از بابت ارشادی بودن آن وجود ندارد.
اقتصام**1601 **1561
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30816757
-----------------------
گفتم قجام چرا اینقدر بالا باز شد نگو شکر 1400 شده البته بازم براش زیاده به هر حال مبارک سهامداراش ;)///
نظر
-
نظر