در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
۱2تا کسعدی دادیم به صف تا حجمش بخوره به خاطر مهران عزیز
۱۰۰تا هم کلوند دست گرمی برداشتیمآخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ 2012/02/12, 12:01.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postحدود 30 تاشم من برداشتم خیلی دوس داشتم تا 150-155 بیاد پایین اما فروشنده نداشت و اصلاح خوبی نشد الآنم منتظرم تو منفی اضافه کنم...با شناوری این سهم مشکل دارم همش دست حقوقی است ....بنیادیش به نظرم رده 4 یا 5 ام گروه رو داره اما اگه گروه بخواد واقعا حرکت کنه دست نیافتنی میشه...و باید به گره دل بست...الآن با 20 هزارتا صف خرید میشه که نشه بهتره...دوستانی که از کسعدی..کساوه و کچینی جا موندن میتونن 10-20% سبدشون رو به کلوند اختصاص بدن...
یا حقآخرین ویرایش توسط حامد؛ 2012/02/12, 12:27.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
فروش کلوند های خریداری شده در ثانیه های آخر بازار! بسوزه پدر بی پولی :(
البته خوشحالم از این که خریدار هم سود خوبی خواهد کرد در این سهم ان شاالله :)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postفروش کلوند های خریداری شده در ثانیه های آخر بازار! بسوزه پدر بی پولی :(
البته خوشحالم از این که خریدار هم سود خوبی خواهد کرد در این سهم ان شاالله :)آخرین ویرایش توسط mohseni1353؛ 2012/02/12, 15:37.
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postسید جان نکنه مهران جان خریده باشه امروز رو کلوند فعال بود؟ نظرت راجب غپینو چی هست
راستش راجع به مینو دوستان خیلی صحبت و تحلیل کرده اند، چه تکنیکال و چه بنیادی و حجت رو تمام کرده اند!. به نظرم با توجه به ریسک پایین صنعت و خود شرکت برای بلند مدت گزینه مناسبی خواهد بود.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر