خرید وپترو.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
تو این بازار چی کار کنیم ؟؟؟؟فروش مداران که دیروز خریده بودم بعد هم سیستم رو خاموش کردم رفتم باشگاه یه تمرین عالی بعد هم سوسیس تخم مرغ ,و زدم از خونه بیرون !!!
اینم بازار هست که ما داریم؟؟؟دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
دانلود (فايل اكسل آنلاين 4 هوشمند) و آموزش آن براي تست تا تاريخ 1390/11/30
كف قيمتهايي كه به برنامه داده شده نزديك به يكساله هست و نرم افزار وقتي كه سهم به كف قيمت تعيين شده رسيد تازه شروع به تصمييم گيري براي اعلام سيگنال خريد مي كند البته شروط امنيتي را نيز در نظر مي گيرد و بعد سيگنال مي دهد . تمامي شروط امنيتي توسط شماره هوشمند برنامه اتوماتيك نسبت به وضعيت بازار كنترل مي شود كه اگر مثبت شد شرطها را سبكتر مي كند تا شما نيز با بازار همراه شويد و اگر وضعيت منفي شود شروط را سخت تر مي كند كه سهمي با سود فرداي بيشتر خريد كنيد
برنامه و آموزش را از لينكهاي زير دانلود كنيد
دانلود فايل اصلي از اينجا
دانلود فايل آموزش از اينجا
نظر
-
سلام.
دوستان این شمواد رو میشه یه بررسی اجمالی کنید؟ واقعا ممنون میشم.
من اشتباهی بزرگ مرتکب شدم و همه ی سرمایمو شمواد خریدم.
هر روز میاد پایینتر.
این که سهم قوی ای بود.
باید چه کنم؟
(میانگینم 109 e)[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
مثلت وپترو
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبزن قدش که منم بخاطر وساخت و ثنوسا خریدمش.
با توجه به افت نهایی پلوله. شکربن و نگهداری وپترو (به زور هم که شده نگه داشتن) از جهت تکنیکال و در کل آینده را چطور می بینید.
پلوله که مدام در حال تولید است و اکثر خریدها توسط کارکنان شرکت صورت می پذیرد کارکنان شرکت به شدت دنبال وام برای خرید هستند توانسته محصول انحصاری لوله گاز با خط زرد رنگ را که وارداتی بود تولید کند و ...
وپترو که زیر مجموعه های اصلی (وساخت به تبع آن ثنوسا و..) به شدت در حال رشد و شاید بعد از سالها به مدار رشد برگردند
شکربن هم کلی لاستیک و ... گران شده و بحث فروش زمین هم که دیگه ....
نظر
-
فروش حتاید و کچاد
از بازی حتاید سر در نیاوردم کلا دو نوع معامله داشت یا +4 بود یا -4..................کچاد فقط برای نوسان 575 خرید 605 فروش
خرید چکاوه و مداران
مداران برای نوسان چند درصدی اگه بده ..
چکاوه برای تکمیل خرید و نگه داری میان مدت ...هر چند به بازار اعتقادی ندارم ولی مجبورم این یکی رو نگه دارم ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر