کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جا داره همینجا از دزدی مدیرعامل یکی از کارگزاریها بنام به....... تقدیر کنم
که به بنده (نفر اول گردش مالی این کارگزاری تو 10 ماهه 90) یه دونه سهم پارسان هم نداد
و همشو چپو کردن
من به این می گم دزدی و لا غیر !!!
جناب مدیر عامل فکر می کنی زرنگی ولی این نونا رو یه جا قاپ بزنی یه جای دیگه جا میذاری مطمئن باش
کاش میگفتیدکیه دوست عزیز لااقل این بلا سر بقیه نیاد
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
خريد پارسان از طريق 2 كارگزاري به مقدار لازم بيشتر هم ميخواستم ميدادن ولي متاسفانه پول نبود
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
که به بنده (نفر اول گردش مالی این کارگزاری تو 10 ماهه 90) یه دونه سهم پارسان هم نداد
و همشو چپو کردن
جناب مدیر عامل فکر می کنی زرنگی ولی این نونا رو یه جا قاپ بزنی یه جای دیگه جا میذاری مطمئن باش
پرهام جان مطمئن باش جای دیگه 10 برابرشو از دست میده و امیدوارم همینطور بشه ...بعضیا حق سهمام دارای خردی مثل شما رو که به خاطر معاملات شما رو پا هستن رو میخورن حتما جوابشو پس میدن ....
این از زرنگیش نیست دوست عزیز ..
این از خواری و ذلت طرفه
امیدوارم رو سهم های دیگه ای که تو پورتفوی دارین بیشتر از پارسان سود کنید
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
من آمدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممم
الان حسابم را چک کردم دیدم 20 تا پارسان به من تخصیص دادن و 10 م بدهکارم وامصیبتاااااااااااااااااااااااا
البته من و اینهمه خوشبختی محاله محاله
زامیاد و سایپا هم سه شنبه خریده بودم اعتمادی به روند صعودی محکم را ندارم ولی شاید یک گین 10 درصد بدهند
من باید پول بریزم یا میتونم سهم بفروشم واقعا وامصیبتاااااااااااااااااااااااااا
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
و همشو چپو کردن
سعي كن دوست عزيز انلاينتوفعال كني ؟علاوه براون اكثر كارگزاريها پرسنل پاي استيشن هستند كه خريدوفروش شخصي انجام ميدن
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نه دیگه! نماد باز بود اما الکی بود..کاری کرده بودند که نتونیم خرید کنیم! در عرض مدت کوتاهی عرضه شد و اون وسط من هرچی ثبت می کردم خظای نماد غیر مجاز! میداد.... یکبار دیگه هم سر یک سهم خوب دیگه که عرضه شده بود همینکارو کرده بودند.
من قطعا کارگزاریمو عوض میکنم فقط کمی کارهای متفرقه دارم که اول باید به اونها سر و سامان بدم. کلا مدیریتش خودشو پاسخگوی مشتریان نمیدونه!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نه دیگه! نماد باز بود اما الکی بود..کاری کرده بودند که نتونیم خرید کنیم! در عرض مدت کوتاهی عرضه شد و اون وسط من هرچی ثبت می کردم خظای نماد غیر مجاز! میداد.... یکبار دیگه هم سر یک سهم خوب دیگه که عرضه شده بود همینکارو کرده بودند.
من قطعا کارگزاریمو عوض میکنم فقط کمی کارهای متفرقه دارم که اول باید به اونها سر و سامان بدم. کلا مدیریتش خودشو پاسخگوی مشتریان نمیدونه!
من هم دارم مفید رو عوض می کنم . جز دروغ و بی اعتنایی به مشتری کار دیگری بلد نیستند
من هم 1 دونه سهم هم نتونستم پارسان بخرم
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر