فروش دکوثر خریداری شده از صف فروش در حدود ۲۳۷ تومان
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
فروش شمواد فروش ۴۰۰۰۰ هزار تا کهرام (هنوز ۱۰۰تا دیگه دارم گفتم لذت تعدیلشو بچشم)خرید شاراک خرید دکوثر خرید غپینو عجب بازاری بود کهرام و کترام هام رو هم برای بعد از عید با دوبرابر قیمت میفروشم:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستالان سگ بیای عرضه کنی تو بازار صف خرید میشه:d
دوستان از نمادهای ارزنده که روان معامله میشند می تونند نوسان بگیرند برای امروز
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
بنظرم ۲ عامل باعث پايين اومدن غديرشددر اصل توسط yousef پست شده است مشاهده پستخریدوغدیر۴۱۵تومنی باp/eکمتراز۴...یادم نمیادوغدیرهیچ وقت بااین p/eعرضه شده باشه...
۱ شوك تقسيم سود مجمغ
۲ ارزان فروشي پارسان
احتمالا بارشد پارسان pe۳.۵
رشدغديرهم اغازميشهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
حامد جان دیروز هم کرمانشا رو واسه همین فروختم میدونستم امروز شاید در نماد پتروشیمیها معاملات جور دیگری باشد البته همچنان به ارزندگی پارسان و کرمانشا اعتقاد دارم اما بازم فرصت خرید خوب میده این کرمانشادر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستبنظرم ۲ عامل باعث پايين اومدن غديرشد
۱ شوك تقسيم سود مجمغ
۲ ارزان فروشي پارسان
رشدغديرهم اغازميشهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
=d>در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستبنظرم ۲ عامل باعث پايين اومدن غديرشد
۱ شوك تقسيم سود مجمغ
۲ ارزان فروشي پارسان
رشدغديرهم اغازميشه
غدیر اصولا اواخر اسفند حرکت بوندس لیگایی میزنه.
پارسال همین موقع داشتمش، روی ۵۰۰ ( قبل افزایش سرمایه) لی لی میکرد. اما به یکباره تا ۷۹۰ رفتوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
گفتم امروز توي اين هم چه خبره:-/:-/:-/در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است مشاهده پستسلام صبح دوستان به خیر
خرید امروز غپینو
نوبتی هم باشه نوبت این گروه هم رسیده
نگو آقاي محمدي خودمون داره مي خره :*:*:*:* ، اخه اين نفله فقط توي سبدم منفي بود ، که امروز مثبت شد :d:d:d:d
نظر
-

نظر