در اصل توسط keyvan پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
:d تصادفا خیلی اتفاقها میافته ! <):)در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستمیثم جان بصورت کاملا تصادفی!!! از دو روز دیگه صف فروش کطبس تبدیل میشه به صف خرید و منگنزم قطره چکون میشه:dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من عرضه اولیه هامو هنوز دارم خیلی خوب میخرنش البته جو گروهشونم خوبه فعلادر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستمثه اينكه تواين سايت سهامدارپارسان كمه
اين سهم مشگلي داره بااين پي اي من بيخرم؟
نظر
-
از دیروز تا امروز با این وزن سنگین ۵-۶-۷ درصدی فک کنم بالا رفته. مشکلش همون تعداد زیادشه که به دلیل ارزنده بودن هر روز بالای ۱۰ میلیون معامله میشهدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستمثه اينكه تواين سايت سهامدارپارسان كمه
اين سهم مشگلي داره بااين پي اي من بيخرم؟///
نظر
-
صف خرید وملتم دیدنیه ها! البته حجم ریالیش عجیب و غریب نیست اما تعداد سهمش جالبه!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ياسرجان دوروزديگه ميخام بافروش پارسان كطبس بردارم موافقيد؟در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستکیوان جان یکی دو روز دیگه اونم میره پیش بقیه سبدت;;)زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
۱۵ درصد شرکت میشه !! به عبارتیمیشه ۱۵۰۰ تا سفارش ۱۰۰ هزاری تایی.در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستصف خرید وملتم دیدنیه ها! البته حجم ریالیش عجیب و غریب نیست اما تعداد سهمش جالبه!
بیچاره اون کار گزار که سفارش ها رو وارد میکنه =))///
نظر
-
پارسان چقدر در سود هستید؟ من خودم وزن معدنی سبدم رو زیاد کردم، به نظرم پس فردا کطبس پله اول می تونه گزینه خوبی باشهدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستياسرجان دوروزديگه ميخام بافروش پارسان كطبس بردارم موافقيد؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
پنجشنبه قربان:Dدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستپارسان چقدر در سود هستید؟ من خودم وزن معدنی سبدم رو زیاد کردم، به نظرم پس فردا کطبس پله اول می تونه گزینه خوبی باشهجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=۱۱۱C۱۱۱۱در اصل توسط ahmad.sh پست شده است مشاهده پستوب سايت Tse.ir چرا بالا نمياد؟ بازم سرور اش قاطي كرده
دوستان كسي منبع ديگري براي مشاهده نماي بازار بورس نداره؟
نظر

نظر