در اصل توسط PASHA پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
پاشا جان لطف دارید من این سهمو دارم ولی دوست دارم بعد از ۵۰۰ -۶۰۰ تا معامله تو این قیمت ها کاملا برگرده کسانی که افست رو تو این قیمتا به خصوص منفی کامل میفروشند...حتی به خود زحمت یک بررسی مختصر هم ندادند...نگاه میکنیم به eps...dps...سود انباشته و اولین پیش بینی هر ساله شرکت....
-
-
خرید رایان سایپا مظلوم دو عالم!:d آگهی افزایش سرمایش بالاخره درج شد>:d<در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستفروش نیمی از منگنزهای خریداری شده در ۱۹۷۰ به صف خرید. بقیشم باشه بعدا!;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید خوبی بود ما هم خریدیم...صف فروش یهو غیب شد آره....شرمنده شرمنده شرمنده ...... به ذات جماعت وصن.....در اصل توسط داش مهدی پست شده است مشاهده پستخرید ولصنم از صف فروش
نظر
-
-
اين صنعت و معدن عرضه نمي كرد الاندر اصل توسط ۷۱۷ پست شده است مشاهده پستدوستان به شيران هم لطف كننwww.mahak-charity.org
نظر
-
:-o ای جووونم افق سرمایه گذاریییییی!!>:d< :dدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستاضافه کردن فسرب با دید حداقل ۳ سالهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
میثم خودتی؟؟؟در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستاضافه کردن فسرب با دید حداقل ۳ سالهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
بلی . من اون زمین های فسرب رو میخوام یا اینکه باید سرمایمو ۶ برابر کنه تو ۳ سال. سود های نوسان گیری میره تو شکم فسرب :dدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستمیثم خودتی؟؟؟///
نظر
-
=)) =)) خدایی مصطفی منم هنوز دارم پستشو نگاه می کنم ببینم واقعا میثم زده اینو یا نه!;;)در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستمیثم خودتی؟؟؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
شما پاقدمتان مبارک است ودستتان هم سبک است .در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستپاشا جان لطف دارید من این سهمو دارم ولی دوست دارم بعد از ۵۰۰ -۶۰۰ تا معامله تو این قیمت ها کاملا برگرده کسانی که افست رو تو این قیمتا به خصوص منفی کامل میفروشند...حتی به خود زحمت یک بررسی مختصر هم ندادند...نگاه میکنیم به eps...dps...سود انباشته و اولین پیش بینی هر ساله شرکت....
ما خانوادگی به این چیزها خیلی اعتقادداریم .من قبلا این چیزها خودم قبول نداشتم ولی بعدهاباتوجه به کاری که دارم خیلی اعتقاد پیداکردم . الان بحث درمودش طولانی است ولی خوب ..اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستفروش نیمی از منگنزهای خریداری شده در ۱۹۷۰ به صف خرید. بقیشم باشه بعدا!;;)فروش بقیه منگنز ها به صف خرید!در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخرید رایان سایپا مظلوم دو عالم!:d آگهی افزایش سرمایش بالاخره درج شد>:d<
فروش ته مونده کلوند که دست مونده بود!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر