خرید ثاژن
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
دیگه پولی ندارم باید افزایش سرمایه بدم فک کنم برای خرید اخرین پله در روزهای بعد و اصلاح قیمتدر اصل توسط صبا پست شده است مشاهده پستاقا تو خرید قندیا دس نگهدار نظر من رو اصلاح نیشابور تا زیر ۱۲۵۰... . مواظب باش و حداقل اینه صبر کن تا روندشون برگرده بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند///
نظر
-
-
-
-
سوال من هم هست!! چه نمادی در چنین بازار قرمزی! تاثیر مثبتی چنین شگرف گذاشته ؟!در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستشاخص واقعا مثبته؟؟!!!!!
همه این منفی ها زیر سر احمدی نژاده x-(ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
تماما مربوط ميشه به تسويه حسابها فردا هم همين طورهدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستشاخص واقعا مثبته؟؟!!!!!
همه این منفی ها زیر سر احمدی نژاده x-(الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
فولاد ۵۰ واحد تاثیر مثبت رو شاخص گذاشته. واقعا شاخص هم سوژه خنده ایه واس خودشدر اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستسوال من هم هست!! چه نمادی در چنین بازار قرمزی! تاثیر مثبتی چنین شگرف گذاشته ؟!
نظر
-
این مردک ریس جمهور دفعه پیش قهر کرد .دوهفته بورس رو منفی کرددر اصل توسط alireza ۱۸۴ پست شده است مشاهده پستتماما مربوط ميشه به تسويه حسابها فردا هم همين طوره
خونه نشین شد الان هم میخواد بره مجلس شایعه شده که نمیره. این بیچاره کرد ملت ایرانو بدبختمون کرد باز ازش حمایت میکنید. بزرگترین اختلاس تو دولت این اقا رخ داد . هدف مندی یارانه ها -افزایش ناگهانی نرخ دلار همه و همه تو دولت این مردک اتفاق افتاد .
مردکی که میاده میگه ۲۰۰۰ هزار متر زمین به هر نفر میدیم یعنی حساب کار دستتون بیاد دیگهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۰/۱۲/۲۱، ۱۲:۰۲.///
نظر

نظر