وپترو صف فروش ؟؟؟! مسخره است! صبح که بازار جون نداشت ! حالا هم این شکلی ؟!
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
منتظر جمع شدن صف فروش در انتهای بازار .........در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستوپترو صف فروش ؟؟؟! مسخره است! صبح که بازار جون نداشت ! حالا هم این شکلی ؟!فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
منهم همین انتظارو دارم ;) تعجبم از منطق فروشندگان هست ؟! :-/در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستمنتظر جمع شدن صف فروش در انتهای بازار .........
سهمهای زیادی امروز باعث تعجبم شده بود که وضعیتی مشابه داشتند!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
فروش سفارس(با ضرر) و رکیش
امروز میتونست روز افسانه ای باشه( اگه قبل از عید دندونگردی نمیکردمو واسه ۲،۳ تومن نوسان گرفتن فباهنر رو نمیفروختم، دیگه فرصت خرید نداد)،
خرید کرماشاح با توجه به تمدید مهلت حق تقدممَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
وقتی سهم داره بالا میره هر روز میگن هدف موج ۳ ۲۰۰ تومان وقتی میاد پایین یک سری بچه تحلیلگر خبر از واگرایی منفی و سقوط تا ۹۰ و ۸۰ و کم کم ۱۵ تومان میدهند و ملتو میترسونن خودشونم مخصوصا صفو سنگین میکنن که بگن ما علم غیب داریم .در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستمنهم همین انتظارو دارم ;) تعجبم از منطق فروشندگان هست ؟! :-/
سهمهای زیادی امروز باعث تعجبم شده بود که وضعیتی مشابه داشتند!فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
-
۱۱:۵۶ و جمع شدن صف فروشدر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستمنتظر جمع شدن صف فروش در انتهای بازار .........فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
واضافه کردن شکربن به خریدهای دیروزدر اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پستامروز اشتباه کردم وذوب رافروختم .
عیب نداره .نوش خریدار
بجایش حق ومعادن خریدم باتوجه به عرضه صبانور و تعدادکمشاشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
عجب بازاری بود صف فروش وپترو هم جمع شد امیدوارم دوستان از حق ومعادن و حق کروی استفاده کرده باشن من خودم حق کروی برداشتم دلیلشم بعدا مشخص میشه اما حق ومعادن هم خوب بود سیستم خاموش به سمت حمام برای یک دوش :d
اهان راستی یادم رفت بگم فاراک های نازنین رو هم دادم رفت بارها گفتم نباید تا اخرین قطره سود رو نوشید باید برای بقیه هم جای سود کردن گذاشت!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است مشاهده پستامروز تك سهم كطبس شدم
دوستان يه نگاه به كطبس بندازند.
اين سهم ۳۳۰ درصد تعديل مثبت داده.
و ديروز هم سودش را از ۱۴۱۷ ريال به مبلغ ۱۵۶۷ریال افزایش داد.
همچنین میزان تقسیم سود خودش را از مبلغ ۵۰ تومان به ۱۰۰ تومان افزایش داده است.
كمترين قيمت در بين تمام شركتهاي معدني داره.
فكر كنم به زودي كطبس پديده و شگفتي ساز بورس شود.
http://www.codal.ir/Reports/Exports/...mIrg%۳d%۳d.pdfامروز با سودی که از بانک برای مجمع سالانه غدیر دریافت کردم, کطبس اضافه کردم.در اصل توسط حميد اسدي پست شده است مشاهده پستجناب عليرضا ممنون از توضيحات شما
همانطور كه مستحضر هستيد، با يك بررسي ساده صورتهاي مالي شركت، ميتوان نتيجه گرفت كه كطبس با توجه با افزايش توليد و فروش و پيشي گرفتن از بودجه پيش بيني شده به راحتي ميتواند تا پايان سال مالي ۲ تعديل عملياتي ديگر دهد.
و همچنين براي سال آينده با توجه به پيش بيني اوليه ۲۲۰ هزار تن توليد، در مقايسه با اولين پيش بيني اوليه سال ۹۰ با يك محاسبه ساده ميتوان دريافت كه سود عملياتي سال آينده حداقل تا ۲ برابر افزايش ميباد.
كما اينكه امسال در ابتدا در اولين گزارش ۱۸۵ هزار تن پيش بيني كرده بود كه تا الان اين پيش بيني تا ۲۴۰ هزار تن افزايش پيدا كرده است.
شركت خيلي محتاطانه و محافظه كارانه سود سال بعد را اعلام كرده است.
و ديگر اينكه تقسیم بالاي سود ۱۰۰۰ ريالی شرکت در مجمع میتواند، هر شرکت حقوقی را ترغیب به خرید این سهم و حضور در مجمع آن کند.
به نظرم كطبس خيلي زود راه چند ماه پيش كمنگنز را در پيش خواهد گرفت و بزودي به قيمتهاي ۱۵۰۰ تومان خواهد رسيد.
همانطور كه كمنگنز ۶۰۰ توماني به خاطره ها پيوست و الان در قميت ۲۲۰۰ تومان برايش صف خريد مي چينند.
چند ماه ديگه كطبس ۶۰۰ توماني هم خاطره خواهد شد.
ضمنا يك دوستي زحمت كشيده و در لينك زير، صورتهاي مالي كطبس را بررسي و تحليل كرده است.
پيشنهاد ميدهم كه چند پست و صفحه آخر لينك زير را مطالعه فرماييد.
http://www.aradsarmaye.com/thread۱۴۲۹-۱۱.html
و به طور کل تکسهم کطبس شدم.
به دوستان پیشنهاد میکنم که این سهم خوب ( کطبس )را زیر نظر داشته باشند.
نظر
-
به نظرم بهترین خرید ها در بهترین موقعیتها بود ! ;)در اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستخرید ح کروی وپتروما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
اخر وقت تو نخ کرویح بودم ولی بازم گذاشتم برای فردا و احتمالا پس فردا که دوباره بعدش چند روز تعطیله.در اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستخرید ح کروی وپترو
چند باری هم برای واتی سفارش خرید گذاشتم ولی لغو کردم . :( انشاالله فردا .
واتی رو فک کنم اشتباه کردم نخریدمش چون پایینترش یه کم بعیده:d من که میدونم اینقدر این دست اون دست میکنم که مجبور میشم بالای ۱۲۰ وارد بشم ولی ازدست نمیدم این سهمو :D اخه لامسب میان مدت و یک ساله جواب میده این سهم برا همین در خریدش عجله نمیکنمآخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۱/۰۱/۰۷، ۱۲:۲۶.///
نظر

نظر