خرید سکارون ۲۸۴۲
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
پس صفش را شما بودید که جمع کردید ودوباره صف خریدش کردید .;)در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستخريد مجدد ولغدر خفن
تاببينيم خدا چي ميخاد :-&
کربن هم کمی اضافه کردم .
ومعادن رو ۲۲۰ گیرمان نیامد فقط ۱۰۰۰ تا
ولغدروورنا را هم پاین نشستیم ببینیم چی میشه .که نمی دهند .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
دوستان نمی خوام تبلیغ باشه
یه نیم نگاهی به سیمان کارون بیندازید بد نیست
۷۶۳ ریال سود سال ۹۱
قیمت فعلی در حال خرید ۲۸۴۲ ریال
۲۶.۸۵%
به نظر من که در این قیمتها عالیه
سهامدارهای عمده اش هم که بنیاد مستضعفانه :dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
۵۵۸گذاشته بودن تكونش نميدادن اخرين خريدم بوددر اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پستپس صفش را شما بودید که جمع کردید ودوباره صف خریدش کردید .;)
کربن هم کمی اضافه کردم .
ومعادن رو ۲۲۰ گیرمان نیامد فقط ۱۰۰۰ تا
ولغدروورنا را هم پاین نشستیم ببینیم چی میشه .که نمی دهند .
همه شومن برنداشتمزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
سي ساله اين حكومت حقمونو خورده كاري نتونستيم بكنيم بذار اين دولت هم يارانه ها رو بالا بكشه مشكلي نيستدر اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پستدوستان سهام را رها کنید به چسبید به یارانه ها که حقتون را این دولت دارد می خورد پیگیر باشید کشور داری بلد نیستید ول کنید بروید دنبال کارتونالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
فروش ۱۳۰ تا دونه قشهد یه مدت بود نمیشد فروخت گفتیم چند تا دونه بفروشیم محض عقده ای نشدن :d=))///
نظر
-
میثم جان قشهداتو فروشنده نیستی؟ حد ضررتو رد نکرده هنوز مگه؟!!! بابا عجب قیمتی خرید داشتی؟!!!;)در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستفروش ۱۳۰ تا دونه قشهد یه مدت بود نمیشد فروخت گفتیم چند تا دونه بفروشیم محض عقده ای نشدن :d=))
نظر

نظر