خريد تعدادي تكنو تار روي ۱۴۴۱ريال
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
اضافه کردن کطبس
....................................
كطبس به كدام سو
۱۴ فروردين ۱۳۹۱
سيگنال بورس: در حال حاضر شاهد معاملات متعادل اين سهم هستيم با توجه به اوضاع بنيادي مناسب و پيش بيني افزايش سود اين شركت در سال جاري انتظار ميرود شاهد توجه بيشتر بازار به اين سهم باشيم
نظر
-
من که تا اینجا لااقل ۳-۰ عقبم! بعید می دونم فرجی حاصل بشه با این اوضاع:-<در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستنیمه اول ۱-۰ به نفع بازار . ببینیم نیمه دوم کار به تساوی میکشه یا نه
من که خوشبینمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
تلفن امور سهام شرکت ثاژن: ۸۸۷۳۹۰۲۱ دوستان به امور سهام شرکت زنگ بزنید تا سریع تر اطلاعات را به بورس ارسال نمایند و نماد باز شود
نظر
-
من هر وقت آیدی شما رو میبینم یاد Hugo weaving می افتم! واقعا ازش خوشم میاد کارش خیلی درسته!:Dدر اصل توسط hogo_wave پست شده است مشاهده پستکسی از ثاژن خبری داره؟؟
کی باز میشه؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بعیده که کل عرضه امروزو فقط یک نفر انجام داده باشهدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستاگه فروشنده ولغدر همون فردي كه دردوسه روز كاري قبل عرضه ميكردباشه ۳.۵ميليون سهمش تموم شدفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
۱۱:۱۸ و شروع رنج های مثبتدر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستخب شروع کار با خرید زاگرس در میان معاملات دستوری آقایون و منتظر رنج مثبت آخر وقتفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر

نظر