در اصل توسط keyvan پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
بابا کیوان همون ۱۰۱.۵ بخر بره دیگه بابا اینقدر سفت نباش بعد نگی نگفتی ها!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
كاش ديروز۱۰۲ برميداشتيم به هواي ۹۹ -۹۸ نبوديم ازصبح هم برنداشتيم بعيدميدونم تعدادبدندر اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستآررررره! :( :-s
من وپتروهامو میخواممممم :((زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
من همچنان امیدوارم .به زیر ۱۰۲ تا دقایق اخر . اگه ندادن واتی خودمو ن رو میخرم رو هر قیمتی بود دیگه . اعصابم خورد شددر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستكاش ديروز۱۰۲ برميداشتيم به هواي ۹۹ -۹۸ نبوديم ازصبح هم برنداشتيم بعيدميدونم تعدادبدن///
نظر
-
#-oدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستمن همچنان امیدوارم .به زیر ۱۰۲ تا دقایق اخر . اگه ندادن واتی خودمو ن رو میخرم رو هر قیمتی بود دیگه . اعصابم خورد شدما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
نوشته اصلی توسط meysam_sh_۲۰۲۰
من همچنان امیدوارم .به زیر ۱۰۲ تا دقایق اخر . اگه ندادن واتی خودمو ن رو میخرم رو هر قیمتی بود دیگه . اعصابم خورد شد
اينجورمواقع من پاي سيستم بلند ميشم احتمال تصميم اشتباه هست
بلاخره خريد ۱۰۲۰ انجام شدزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
بازی فوق العاده کثیف بیمه کوثر و شخص آقای با.... در سهام سرامیک . این نون خوردن نداره که آدم با کد به کد حسابهای شخصی باعث ضرر دیگران بشه .
پس یادمون باشه هرجا بیمه کوثر و آقای علامه دهر رفت ما نرویم .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
ساعت ۱۱:۱۵ که نمودار رفت بالا من اومدم تست کنم ببینم اردرهای فروش سنگینه یا نه!
همه الکی بود!!! :( حجم ها خیلی کم بود. من امروز دیگه صبرم برید ۲۰۰ تا از رنج ۱۰۱۸ تا ۱۰۳۰ برداشتم! #:-s
۱۰۰ تا هم پلوله اضاف کردم!
من دیگه نوسانی کار نمی کنم! استرس اینکه سهم بهم نرسه بیشتره! :-|ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر