۱۰ هزار تا ثاخت دیگه برداشتم...حرکت این سهم شروع میشه.....به زودی...
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
غاذراتو من خریدمدر اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستامروز انقلاب کردم
اینا رو فروختم(از خیلی قدیم داشتم)
فاراک
خبهمن
پکویر
مرقام
خنصیر
وصنعت
کگلح
نصف غاذر
تپمپی هم خریدم
نظر
-
فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
دوست عزیز سلامدر اصل توسط kavian۷۷ پست شده است مشاهده پستباسلام وخسته نباشیدجناب باربدبنظرشمابالاخره وضع سیمان کارون چطورمیشه چرااینقدرازسایرسیمانیهاعقبه ؟ضمناآیافروش آرین خرید ۱۴۴۰وجایگزین کردن رانفورراصلاح میدانید؟
باید اعتراف کنم در سکارون خودم هم متعجبم
نمیگم خرید اشتباهی بوده
اما سهم در بین دو قیمت ۲۵۰ تا ۲۶۵ نوسانی شده
نه زیر ۲۵۰ میاد که بفروشیم نه بالای ۲۶۵ میره که ذوق کنیم
دوستان چون روی سود یا ضرر زیادی نیستند و اگر درگیر استرس شده اند میتونند سهم را بفروشند و سهم بهتر جایگزین کنند اما مهم اون سهم جایگزینه
اما ارین همه بازیش برای حق استفاده نشده است
این سهم از اول هم گفتم سبد بلند مدت
حالا اگر شما با دید بلند مدت خریدید چرا میخواهید بفروشید
اگر با دیدکوتاه مدت خرید کرده اید
چرا این سهم را خریده اید؟
نظر
-
سلام.من اولين تاپيكم توي اين تاپيكه.من امروز فقط نظاره گر بودم.مي خوام سبد كوتاه مدت درست كنم.نظر دوستان چيه؟ اخابر دارم كه صف خريده.مپنا دارم كه بالا خريدم۳۴۶.وپارس كه ۳۷۶ خريدم.يعني تركوندم.فولاد هم كه فعلا بسته است.طاينا را تو خرداد خريدم.كه فكر مي كنم.اشتباه كردم.[COLOR="#۰۰bfff"][SIZE="۲"][B][SIZE="۳"][SIZE="۲"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
فولادم باز شد<:-pدر اصل توسط mehran۸۹ پست شده است مشاهده پستسلام.من اولين تاپيكم توي اين تاپيكه.من امروز فقط نظاره گر بودم.مي خوام سبد كوتاه مدت درست كنم.نظر دوستان چيه؟ اخابر دارم كه صف خريده.مپنا دارم كه بالا خريدم۳۴۶.وپارس كه ۳۷۶ خريدم.يعني تركوندم.فولاد هم كه فعلا بسته است.طاينا را تو خرداد خريدم.كه فكر مي كنم.اشتباه كردم.
نظر
-
خب
لازم هست منهم بعد از حدود یک ماه بی عملی وتماشای بازار وحرص خوردن گزارش از فعالیت مجدد خود ارائه دهم
سهام با قیمانده از قبل/فاراک-فاذر-دانا
سهام خریداری شده اخیر
الف)شنبه خرید صدرا شاید برای نوسان -شاید هم نه (این سهم کمی تا قسمتی به من بدهکار هست)
ب)یکشنبه خرید حفاری(تاکنون که این سهم نه سود خوبی برایم داشته ونه زیان درست وحسابی)
ج)امروز دوشنبه خرید فولاد (برای اینکه فقط تجهیزاتی نباشم ودلایل دیگر)
د)در سبد تازه تشکیل جای یک خودرویی خوب (مثل خبهمن)ویک بانکی معتبر ویک...خالی هست.[B]لطفا چاق نشوید!![/B]
نظر
-
داش باربد شما گلیدر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستچقدر به این دوستان میگم غاذر فروشی نیست
فردا هر کی فروشنده بود خودم روی ۴ مثبت در خدمتم
انصافا زیر خاکی را میخوای بفروشی چی بخری؟
یه مقدار پول لازم دارم نقد شدم
یکمم واسه تپمپی
ولی غاذر متعادل شد دیگه ..یعنی فردا هم +۴ خرید و فروش میشه؟تپمپی جاش خریدم.یه زیر خاکی با یه زیرخاکی
نظر

نظر